Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Цео живот у кафани.
ljubicasto.
pufnice ovde ribe dele stvaran broj sa 9 znaci imala si ih 81
Ma ne trudi se dusane...Nekima je teže u glavu nego u...Ma znaš već...
E, da...99...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PUNIOIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
O čemu se radi? Pokemoni?
Ja pljugam samo posle seksa, dok sam bio u Norveskoj, pusio sam po paklu dnevno...
4, al' sam se naorgijao sa njima, k'o nenormalan. Bez deljenja, množenja, i ostalih računskih operacija, stvaran je broj. :)
kak'i ste bludni. c, c, c.. more, sramite se :D
A je l' se računa kad neko tebe jebe? Tj. mene.
U kakvi jebaci sve jebote. Ja sam 4 i to vako islo: Prva dvije sedmice - patio 2 mjeseca, druga mjesec dana - patio mjesec, nasao trecu za lijecenje druge i ona mi je sad najbolja frendica, i ona je mene iskoristila da se izlijeci od bivseg, a onda cetvrta 3 godine - razisli se ko ljudi, shvatili da nismo jedno za drugo vise. Jest da smo imali za mene sjebanu pauzu od tri mjeseca jedne godine al je na kraju dobro proslo. Ja sam prezivio. Redovno se vidjamo i dobri smo frendovi i iako ja poslije svakog puta kad izadjem sa njom kazem da je stvarno tava i da nikad vise ne bi mogli biti zajedno ja vec 2 godine sjedim sam i ne mogu naci nikog da joj je i do koljena... Sada sam upoznao petu koja zivi 260 km od mene i koja je na dobrom putu da odmjeni cetvrtu samo me jebe ono sto kazu daleko od ociju daleko od srca.
kak'i ste bludni. c, c, c.. more, sramite se :D
sto bre bludni kris, retko ko je napiso nesto konkretno ovde. ne mora broj, al nesto tipa dovoljno da ne zalim, bar jos 10 dok se ne ozenim/udam ili tako nesto :)
A je l' se računa kad neko tebe jebe? Tj. mene.
ides u minus :)
more, matori, ništa pre braka :D
Pozitivna nula.
pametno mensure :)
http://retrohomedecor.net/wp-content/uploads/2010/09/Poster-Because-Chocolate-cant-get-you-pregnant.png
Šalim se bre, mnogo sam brakova rasturio, đeca mi po svijetu lutaju... Oću da se skrasim, da obijem kaku trafiku pa da dopanem u prdekanu.
Svi zapeli "koliko ih je bilo" niko da pita "koliko puta jebilo!
E!
Ma hiljadu!
Волео бих да нисам никад ништа женско упозно, а камо ли општио.
Što bre Dotere, šta bismo mi bez lepotica. Guraj bre dalje bez milosti, jebeš stakleno srce.