Transfer blama

1. Kako ja ovo nisam video, jebote. Lik je nerealan hahhahahaha

Не знам да ли је наштимано али је трансферчина блама.

2. Хахахахахах!

Одледао сам и првих 15 минута Луде куће, потпуна идиотарија, баш јак трансфер.

3. Kakvu sam ja transferčinu sinoć doživela, pa to nije normalno.
    Bio osamnaesti rođendan nekim decama iz mog odeljeneta i zvali i profu istorije..Koji je inače mnogo fin lik.. mislim da je osamdes drugo godište ili tako nešto. I došao on i ubio se čovek.. klinčadija ga napila ko konja.. stuko flajku viskija, ne može da se pomeri.. Dva sata smo mi njega treznili, ja sam oplakala.. Kažem mi (par devojaka), jer su ovi s kojima je pio i sami bili olešeni i rasturili se, a on ostao mrtav pijan u WC-u. Boles'.

4. Proyectant

Vristi ko da brata zeni.

ahahhahahah kakva je mala psiho!

Dva sata smo mi njega treznili, ja sam oplakala..

Čini mi se da si ti u toj priči bila sasvim nebitna.

5. Čini mi se da si ti u toj priči bila sasvim nebitna.

Ču nebitna, pa ja sam tu najviše urgirala da mu zovnemo taksi, ovi ostali hteli da ga ostave samog u WC-u pred fajront.

6. sčušaj nebitna...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
    Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

7. i da, puši kurac jer sam čuo da ti je jedan od roditelja hrvat, kao i mnogima sa sajta. Osim warneru koji je dobar kao čovek i kao osoba

8. Хахахахахахаха!

9. Petar Pan Pezo$
    sčušaj nebitna...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
    Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

Хахахахахахахаха опааааааа идемоооооо!

10. Postala sam Vučica umesto Vučice :)

11. Transfer blama na temi o transferima blama. Koji TRANCEPTION.

12. хааахахаха

13. http://www.youtube.com/watch?v=pijo7KTP7bU

Естрадна цена ме увек изненади

http://www.youtube.com/watch?v=wBFE-2nkIiY
    Али за ово сам ОПЛАКАО, лагано им неко подметнуо текст да сами себе исмевају АХАХАХАХААХАХА
    Едит: сцена*, мада може и цена, с обзиром за које паре су спремни да истранферишу.

14. Која битчина ово са Прелепим и браћом Арнаутима.

15. А то што Ера продао краву то ништа?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.