Prijava

Ма какви љубоморан, само је блам писати о оваквим стварима. Пратиш да л' се и колико се пута неко јеб'о на путовању. Бем ти новинарство на шта је спало.

To ste krivi vi koji otvarate te vesti. Pogotovu telegraf a ni ostali nisu bolji.

Бре, који год сајт са вестима да отворим, у првом плану је естрада, изузев Информера где Вучић доминира.

Dominira i u ostalim. Ja vec par meseci nemam na fonu nijedne vesti, tv ne gledam a na kompu ih ne otvaram i mnogo mi je lepse. Sve sto saznam je preko vukajlije. Kad su pobili one francuze tek sam posle dva dan cuo.

imaš webtribune i srbininfo, tamo su informacije toliko sveže da se neki događaji još nisu ni desili

Od novina pratim samo sport u stampanom i sportski zurnal u e izdanju a na tv-u gledam samo hbo i hbo comedy a i to vrlo retko tako da pojma nemam sta se desava za pola stvari i mogu vam reci da me i zabole sta se desava.

Брусе, да није тамо неки шпијун?
Мени је политика до јаја. Одичне колумне за културу, а и остало.

A ovog relju znam silom prilika i kapiram da je kao i dj krmak samo izvalio gde je lova a privatno ne slusa sranja koja pravi/peva/sta li vec

Ma jok, to je službeni glasnik DSS, SRS i ostatka patriotskog bloka i nove snage Srbije u saradnji sa Otadžbinskim silama osovine. Linkuju mi prijatelji koji su u nekoj od tih stranaka pa ponekad odem da pročitam kad mi je dosadno.

Па то ти је 90 посто људи данас, тј ''уметника'' , прода се да би имао од чега да живи и од чега да ствара.
Шта је Чорба урадио, ето ти рпви пример.
Мада крмак ти све говори својим стајлингом јебига.

Мада имаш и онај контра фазон, кад прво човек ради комерцијалу, узме лову, изгради име па онда прави своје ствари, и своје трве идеје.
Црни талас, макавејев, жилник, они су рецимо одмах почели са својим андерграунд идејама, јебући комерцијалу у дупе и нормално .

Ma boli npr dj krmka kurac realno obuce se ko imbecil izrecituje neke nebuloze uzme lovu i posle ode da zivi normalno samo sa lovom u dzepu

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja te likove razumem u potpunosti i jasno mi je zašto ne stavljaju potpis ispod tih tekstova za koje dobiju par stotina evra mesečno. Ja osećam transfer od likova koji im plaćaju tih par stotina evra mesečno da bi mogli kenjati po svemu.

Ja sam totalno nekomercijalni umetnik, ali bi rado pristao da pišem takva sranja za dodatnih 200 evra mesečno.

И онда треба да седне са децом за сто и прича им о неком поштењу или како? Ако волиш да се продајеш, то одобравај и само изволи, само напред.

Znaš, lepi su ideali. Dok sam bio momak meni je bilo ekstra kul da sedim ispod tvrđave u Komaromu i smišljam performans dok mažem jetrenu paštetu na suvi dvopek. Kad sam to isto radio deset godina kasnije ispod Galata kule nije mi bilo toliko svejedno jer sam razmišljao kako da uštedim 20 evra da ćeri kupim kompletić za prvi rođendan.

Kolko mi se kenja od tih "prodao se" priča. Kao da je svaki umetnik i poluumetnik štelovan da proizvodi isključivo monumentalna i neosporna umetnička dela, pa sad, greota što troši vreme na nešto prizemno. U većini slučajeva, ozbiljan umetnik u filmskoj i muzičkoj branši(za ostale ne smem da pričam) takve projekte radi s minimumom snage i ulaganja kreativne misli. Što ne bi i zaradio nešto, kad već može da ga štanca ko na proizvodnoj traci.

Kolko mi se kenja od tih "prodao se" priča. Kao da je svaki umetnik i poluumetnik štelovan da proizvodi isključivo monumentalna i neosporna umetnička dela, pa sad, greota što troši vreme na nešto prizemno. U većini slučajeva, ozbiljan umetnik u filmskoj i muzičkoj branši(za ostale ne smem da pričam) takve projekte radi s minimumom snage i ulaganja kreativne misli. Što ne bi i zaradio nešto, kad već može da ga štanca ko na proizvodnoj traci.

Rade, lepoto, ni Andrić ga ne bi bolje sastavio...

Ех Брус, нисам прочитао претходни пост. Да, заправо је још већи бедак и шљам тај који нуди 200е да би кроз некога просипао срање а своје лице сакрио у жбун.
На крају испада да се ниси продао на време? Ја капирам да не жалиш због тога, јер се ипак гура? Али том ''продајом'' може још боље? А што је не заобићи? Можда је и то што имаш сасвим добро и треба га прихватити. Опет са друге стране, имаш жртву, рецимо да се продаш да би ћери обезбедио рецимо летовање, и у томе има и добрих и лоших страна. И шта радити? Не знам, стварно не знам.

sve ima cenu, samo sto cena nije uvek u novcu. apsolutno svaki ideal.
to vam garantujem :)

Некад ми је до јаја помисао да је цео живот отимачина, и то само ''ја ја ја'' , ко ће брже ко ће боље, гас Каталински не осврћи се.
А некад помислим да је смисао заправо у добровољном одрицању.

nekad je u novcu, nekad u picki, nekad u pohvali laskanju, ali cinjenica je da ne postoji ideal bez cene. a kad se proda, onda se prica menja, da je to oduvek bilo tako.