Transfer blama

1. Idem ja da se učlanim pa da im pokažem kako se vodi država! Jebem li im mater nesposobnu!

2. Kao i neki telefoni. Isto glupi.

Kao i neki poslanici. Isto glupi.

3. http://www.youtube.com/watch?v=MJzY9sZLZiE
    Како ми иде на курац Владо. А и овај лик је кобјаснио.

4. Ahahahahahahaa, ovo kaizen što je okačio, nema dalje. xD

5. Narodni poslanik Demokratske stranke

Maja Videnovic
    Ljudi, izvinjavam se svima koji su se iznervirali zbog mog nepoznavanja opcije AutoCorrect. Sada sam je naucila za sva vremena :)

Ne znam zašto, ali mene svaki put uhvati blam kada čujem ove naše da pričaju nešto na engleskom.

Ima i kod komšija dobrih pacijenata.
    http://www.youtube.com/watch?v=QGhXwf-_KpQ&feature=related

6. Ima i kod komšija dobrih pacijenata.

ФТЊ !

7. Odem u fotografsku radnju da se slikam. Tamo radi neka klinka, slatka je baš. I reče ona meni ne skidajući pogled sa monitora da zaobiđem one stolove i odem tamo kod nje. Ja joj priđem i vidim da GLEDA JEBENU DEMOTIVACIJU. Samo kad nisam povratijo.

8. Ja joj priđem i vidim da GLEDA JEBENU DEMOTIVACIJU. Samo kad nisam povratijo.

O'ma ti je splas'o... entuzijazam, može biti?

9. Kako mogu velike sise u bilo kom kontekstu biti uzas?

10. Towelie_
    Kako mogu velike sise u bilo kom kontekstu biti uzas?

Могу, ако си белиде матора и ништа мање смежурана вонаби позерка са фацијалном експресијом збуњене млађане позерке услед упадања млађег брата у кадар док наслоњена делом на ормар делом на зид покушава да слика своје напупело тело новим ХТЦ телефоном који је добила од стрица из Немачке за 16 рођендан.

11. Могу, ако си белиде матора и ништа мање смежурана вонаби позерка са фацијалном експресијом збуњене млађане позерке услед упадања млађег брата у кадар док наслоњена делом на ормар делом на зид покушава да слика своје напупело тело новим ХТЦ телефоном који је добила од стрица из Немачке за 16 рођендан.

Slazem se, ovo gore je bio post iz zajebancije.