Stanko nije blam? Da, da, totalno je gotivan.
Спавалице, спавао бих те интензивно док Станков баршунасти глас лагано цури из звучника у позадини гасирајући тај узаврели ковитлац сладострашћа, дима од пљуги и задаха нагих тела у београдској ноћи, док нам разуларена младалачка пожуда избија кроз сваку пору на кожи и док срљаш из оргазма у оргазам као синусна функција високе кружне учестаности од амплитуде до амплитуде.
Спавалице, спавао бих те интензивно док Станков баршунасти глас лагано цури из звучника у позадини гасирајући тај узаврели ковитлац сладострашћа, дима од пљуги и задаха нагих тела у београдској ноћи, док нам разуларена младалачка пожуда избија кроз сваку пору на кожи и док срљаш из оргазма у оргазам као синусна функција високе кружне учестаности од амплитуде до амплитуде.
+1 с тим што сам ја старији, па ми је мало већи кзрац и мало мање плаве боје од стискања.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАА!!!!
LJOLJ OBJASNIO!
Ajme.
Hahahahahahaha
đes' kolega :D
Што је речено ја бих то бавио двапут :
+ 2
LOLOLO HISTEREZIS
Не шкоди да поновимо опет. лолололол
ЈОГУРТЕ РЕЦИ ДА РЕЦИ ДА!!111
JOGURAT
Јогурт
Спавалице, спавао бих те интензивно док Станков баршунасти глас лагано цури из звучника у позадини гасирајући тај узаврели ковитлац сладострашћа, дима од пљуги и задаха нагих тела у београдској ноћи, док нам разуларена младалачка пожуда избија кроз сваку пору на кожи и док срљаш из оргазма у оргазам као синусна функција високе кружне учестаности од амплитуде до амплитуде.бом обавити спавалице
LJOLJ
hahahahahahahaha :D ja ne mogu da prestanem da se smejem :D
meni je ovo fascinantno :)
И треба да буде, то не може свако :)
Jogurte, od danas te slavim kao slavu!
hahahahaahha :D
Уууу, Јежоња, добро ископа то, ја заборавио јогурту да га покажем :)
http://vukajlija.com/recnik/autori/121409