Prijava

Drevna civilizacija kontinenta Mu. Oni su zapravo Srbi. Odabrani narodi koji su znali tajnu reptilskih gospodara!

Kubanci,samo im je drugacija boja koze

Kubanci ne znaju tajnu Atlantide!

Jevrejska. I nas i njih cirka 12 milijuna, sve skupa. Imamo uticajne dijaspore u inostranstvu, narocito u SAD, mada ne baš srazmerno uticajne i ne u istom smislu, no dobro... Nebeski smo, bogom dani narodi i oni i mi. Imamo otete svete zemlje za koje moramo da se izborimo ili diplomatijom ili krvlju. Bili smo tlačeni na vlastitoj zemlji dobar deo istorije. Vršeni su genocidi i nad nama i nad njima, a bogami i mi i oni smo ih vršili za uzvrat, oko za oko zub za zub. Ceo svet se urotio i protiv nas i protiv njih i svi nas mrze. O nama vladaju mnoge predrasude i podozrenja. Mi imademo Svetog Savu, oni imadu Mojsija. Mi imademo Teslu, oni imadu Ajnštajna.... E sad, to što je trenutna situacija u njinu korist pa mogu da se kurče to je neka druga priča. Ja govorim samo o "sudbinskim" sličnostima.

Шта ли лупате...
Наравно да су то Хрвати. Иста жгадија као Срби.

Turci sa elementima nekog africkog plemena.

Несу 'рвати но Б'лгари, бар на нас јужњаци, много су ни по слични него 'рвати, и по говор и по ментолност...

Po mentalitetu Spanci, nedje sam citao...

Американци (ако се уопште могу назвати нацијом), јужњаци.

Pa nije vam fora slovenske narode da poredite, normalno da su nam oni najslicniji. A od ovih ostalih, ja cenim da su Zabari - pozitivni, otvoreni, vole korupciju, zabusanti, cigani, talentovani za svaki sport...imalo je jos dosta slicnosti, trenutno ne mogu da se setim. Uglavnom, kad god gledam Zabare, ja provaljujem koliko su nam slicni, uglavnom po losim osobinama.

Сви јужњаци су слични једни другима ако нисте приметили, осим ако није у путању јужна полулопта (тада је обрнуто). Људи постају невероватни забушанти што се иде ближе екватору...

По традицији, култури и вероисповести...

Сами против целог света
бранећ' веру
понос дични
Јермени и Срби
једни другим врло слични

opasni mišu pojasni malo.

Ај пошто сте се излупетали, онда могу и ја. С астролошке тачке гледишта - Бразилци. Бразил је по мунданој астрологији Вага, а Сатурн, владар Јарца(хороскопски знак Србије) је егзалтиран у Ваги.
Јарчеви су и Енглеска, Авганистан и Албанија.
Италија је Лав, као и Црна Гора. А у пичку материну!

opasni mišu pojasni malo.

Јермени су православци као и ми, вековима су се кроз историју борили против много надмоћнијег непријатеља, а најсличнија рана једних и других су Нагорно Карабах и Косово

Nisu svi Srbi pravoslavci. Svi narodi (gotovo svi) su se vijekovima borili protiv nekog. Dobar dio država ima sporne teritorije.

Aj posto sam vido sve to uzivo da prozborim i ja poneku.

Najslicniji: Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Bosanci (Gle cuda :)
Manje slicni: Bugari, Grci
Jos manje slicni: Slovenci, Slovaci, Cesi, Rumuni, Poljaci, Rusi, Turci, Albanci i ostali kojih ne mogu da se setim a idu u ovu grupu.
Slicni donekle a ne bi trebalo: Skoti, Irci, Velsani (neko rece), Francuzi (opa, niste ocekivali ovo... ko oce mogu dobjasnim), Italijani, Spanci (slicni ciganima), (Austrijanci i Nemci donekle...)
Nisu bas: Anglosaksonci, Skandinavci

Drzo sam se Evrope samo. Al generalno, svi smo u Evropi vrlo slicni po kulturi i ponasanju (bez zezanja). Samo varijacije u bogatstvu izazivaju malko drugacije obicaje. Mali je to prostor.

Nije loše celte.

Francuzi (opa, niste ocekivali ovo... ko oce mogu dobjasnim)

Objsni kad si se ponudio već.

Evo ozbiljno, Virtual obiso svet uzduz i popreko. Crnci i belci su skoro ista ... kantica eurokrema sirom planete.

Ako neko stvarno odudara u pozitivnom smislu to su zuti, a narocito Japanci i moji favoriti Koreanci. Njima nismo slicni 100%.

Francuska je imala ogroman uticaj na Srbiju u trenutku formiranja nase nam zemlje, i pokupili smo ponesto od njihove kulture. Plus klima im je slicna ko nasa... Zbog toga mi se nekako cini da su vrlo slicni u ophodjenju sa ljudima, nacinu na koji im funkcionise drustvo, navikama i obicajima i generalnom ponasanju nama.