Prijava

Na stranu sve to, šta uraditi ako ti je sin/ćerka nastran/a?

Мој брат од тетке је мучио ситне животиње, убијао голубове ваздушном пушком и правио им гробове са све крстовима, затварао мачке у кутију, полио бензином и палио...

Па израсте у нормалног човека од 40 година. :))

Treba mlatiti strvinu, ali umereno. Ne baš kao ženu, ipak treba da se razvija.

Мајмунолики, психа ће да израсте поново. Лако то зараста. Замисли колико је зајебано детету да преброди кад га неко лупи дланом по дупету... Не може нормално да израсте од батине...

ХАХАХАХА....тата, тата, је л' смем да се јебем са оним Маретом из насеља, мислим знам да дува али веће су шансе да ме не оплоди пошто му пропадају сперматозоиди. :)

Мици, сине, баш ме занима како су тебе васпитавали, па израсте у тако болесно дете. :) Е, али скидам капу.

Ни ово није баш добар метод (ако хоћеш здравог човека да створиш).

Ма, зајебавам се. Не бих Исидору помињао. Не треба претеривати, у праву си.

Ako, ne daj Boze, utvrdimo neki hromozomski poremecaj, ne bih ga ni rodila. A ako poremecaja nema, radjam ga i vaspitavam. I nece biti nastran sigurno. Jer ako bude imao zdravu porodicu i normalne rodjitelje, kakva sam ja, jel te, odrasce u finu osobu. Ja mislim da je sve stvar vaspitanja. Delikventni, manijaci, nervni bolesnici....sve je to posledica neadekvatnog porodicnog okruzenja.

Зашто си то урадио? Хоћеш сад да позовем оног чику с ТВ-а што га ти не волиш (Исидора Бјелица)

Jes kurac pa ako je zensko da sutra nosi kisobran sesire i pusi mustiklu

Имам једну другарицу која када прича са оцем каже му једи говна мајмуне, мрш у пизду материну и ти и та твоја срања, ма носи се...
Е сад, ја сваки пут запањено гледам у њу кад заврши разговор, јер не могу да не слушам кад онако прича. И кад је је питам да ли мисли да је то ок, она каже да јесте јер и он њој то тако каже. Сад ја да сам на њеном месту прво никада не бих смела да кажем ОЦУ ово што она прича, а друго да сам бре ја на месту тог оца запитала бих се какав ја то однос имам са сопственим дететом. Мора се знати граница између родитеља и другара кога можеш да напушаваш.

Ja mislim da je sve stvar vaspitanja. Delikventni, manijaci, nervni bolesnici....sve je to posledica neadekvatnog porodicnog okruzenja.

Ја мислим да је битна и генетика. Деликвентним, манијакалним и умно болесним особама треба забранити да се разможавају кастрирањем. Што да муче децу да расту поред таквих родитеља?

Говњива мотка за ту.

Мици, сине, баш ме занима како су тебе васпитавали, па израсте у тако болесно дете. :) Е, али скидам капу.

Ма ја сам дете добро много, озбиљно, за пример у селу. :)

Хахаха :)) Ма дај Џими, претње изазивају дубоке трауме. Мени су претили инјекцијама, којих сам се напримала ко бугарка курчева. Претили су ми кад нисам хтела да једем пуњену паприку, а била сам болешљива. И дан данас паприку једем с гађењем.

Ја родитељство доводим у блиску везу с вером у бога, то јест вера може да се схвати на тај начин.
Кад безусловно волиш своје дете и оно неког убије на пример, не можеш да га мрзиш, нити да га казниш. Али ћеш се осећати врло разочарано. А осећај да си изневерио некога ко ти је узор (наравно, мораш прво свом детету бити добар пример) је гори од било каквог кажњавања или мржње. Ја сам кеву једном само слагала, за својих 20 година, и то нешто скоро, да сам изашла на неки испит на који нисам, само да се она не би нервирала што нисам отишла. На крају ми тај испит прође студентску службу, као да сма га положила, што је учинило да се ја осетим још грђе :)

Ја мислим да је битна и генетика. Деликвентним, манијакалним и умно болесним особама треба забранити да се разможавају кастрирањем. Што да муче децу да расту поред таквих родитеља?

Доообороооо. Одох да прилегнем мало... неке ствари нису за мене овде...

којих сам се напримала ко бугарка курчева.

Ahahahahaha, kako slatko izgleda kad ona to napiše :))))

To si skroz u pravu Midži. Sećam se pre par godina kad sam bio kod druga:
-Sine, treba li vam još koja čaša?
-Mrš bre, Svetlana, u pičku materinu!

Da se ne lažemo, jesam se tad prevrn'o od smeha zbog njegovog izraza lica, ali nije to nimalo normalno. Tako nešto majci da kažeš, not cul.

Претили су ми кад нисам хтела да једем пуњену паприку, а била сам болешљива и дан данас паприку једем с гађењем.

Хвала курцу да још неко мрзи пуњену паприку!
Е, да, моја деца неће јести пуњену паприку, сарму и слична говна.

Доообороооо. Одох да прилегнем мало... неке ствари нису за мене овде...

Шта је, ДОтер, ниси довољно хардкор? А? А? А? :P

Ма дај Џими, претње изазивају дубоке трауме. Мени су претили инјекцијама, којих сам се напримала ко бугарка курчева. Претили су ми кад нисам хтела да једем пуњену паприку, а била сам болешљива.

Glavna pretnja kad sam bio klinac je da ce da me prodaju ciganima ako nesto ne uradim :)

Јешће само различита говна. :))
Море, има доста генетике и склоности. Знам један пример, девојка ишла са мном у гимназију, била одлична, што није баш лако у тој гимназији, тренирала кошарку, није била слепац, ал није била ни пропалитет. А рођени брат лечени наркоман, почео да се гудра типа у 7. разреду основне и тотална је лујка. Родитељи обоје професори српског у основној, ћале био директор, а сад је кева.
Чист пример да су склоности у питању.

Ko zna šta će biti aktuelno za 7-8-15 godina. Možda bude zilion Bokija 13, možda JK dobije status legende, možda Popović bude predsednik, možda klinike za promenu pola budu rasprostranjene kao stomatološke ordinacije. Polako, samo se potruditi da dete odraste uz roditelje i da u svom ćaletu vidi jaču facu od nekog Mareta iz razreda što duva trave i da u majci vidi najkul kevu od keva svih drugara. Naravno, bez mnogo sankcija, već samo preusmeravanja interesovanja na nešto korisnije u njihovom budućem životu. I nikako ga ne udaljavati sa ulice, treba da je upozna i shvati njene prednosti i mane.

p.s. Dete treba testirati na ambicije. Ovaj put će televizija biti korisna po tom pitanju, naročito sportski, muzički i opšteobrazovni kanali. Šund i kič zaobilaziti u širokom luku.

I kao što neko reče, neka dete samo odluči šta će u životu, roditelji služe da daju smernice.