Prijava

Sta vi mislite o ovome? A? Sta bi ste radili, gde bi ste isli, cime se naoruzali, kako branili i sa kime bi ste putovali u slucaju zombi apokalipse?
Pa ae, pisite, sta cekate? Zombiji se nece upucati sami...

Dobro pitanje. Onaj vestacki?
Usput : Sta vam je ljudi, nikad niste igrali L4D 1 ili 2 ili gledali "Zoru Mrtvih"? Samo zajebancija i jos jedna sansa za lupanje gluposti...

Jebeš ga, paraćinac, ja nisam... izvinjavam se na spamu :)

Ubijao bih čačkalicama natopljenim djevičanskim maslinovim uljem.

Ја нисам. Хтедох, пошто се снимао у мом граду, али пропустих пројекцију.

Mislim da nije loša ideja. Kad bih skontao prvo bih našao motornu testeru i sataru za krave... I sekiru... To za početak. Prvo bih ubijao komšije i ostatak ulice, i uz masovni masakr tražio nekoga normalnog. Kad bih našao, otišli bi u najbolju kuću i pakovao/li jelo i to sve. Onda bi našli kamiJon ili nešto veliko, što može d'ubije zombije u letu. Onda bih pljačkao tražeći razne stvari i masakrirao. Uglavnom, naoružavao bih se raznim stvarima i samo ubijao. Na razne krvave i brutalne načine. Na kraju bih stajao na vrhu nekog solitera negde sa psihotičnim grčem na faci i bombom za masovno uništenje u centru grada. Svi bi bili mrtvi.

Ok, prvo je prvo. Napakujem hranu kol'ko mogu, i bez' iz grada. Za pocetak jedno sekirce. Nalazim kola, proveravam da nema zombija u njima, prevezujem zice, idem do kuce jedne moje lude drugarice. Ona ima plan. Njena sestra je doktor, brat #1 joj ima vojni trening, brat # 2 joj je zaludjenik koji ume da pravi eksplozive. Ja sam srbenda koja ume da pravi... velika sranja. A oni u kuci taman drze jurisnu pusku, 4-5 pistolja i dve pumparice mislim. Tako bismo skupljali zalihe, (posebno kondome i pilule)i spasavali prezivele (posebno sisate svedjanke), dok neko ne nadje lek, ili zombiji d'umru sami od sebe. A ako to ne upali, plan B je poslednjim helikopterom za evakuaciju posaljem sve prezivele, i sve do kojih mi je stalo na sigurno, a onda sam, naoruzan kao Rambo, probio bih se kroz masu zombija, otis'o do centra najblizeg velikog grada i detonirao nuklearku sa sve ponositim "ZA SRBIJU!!!" na usnama dig'o sebe i sve oko mene u pm.

Је л' гледао неко филм?

Велику грешку праве ови што кажу да би тукли зомбије.

ШТА ГОД ПРЕДУЗИМАЛИ У СЛУЧАЈУ НАПАДА ЗОМБИЈА, БЕЖИТЕ ДАЉЕ ОД ЊИХ!

Нико ко их је тукао се није усрећио! А нисте јебена Мила Јововић.
(е, њу није лоше имати уза се у случају напада)

Дакле, спакујете од хране и средстава за хигијену све што је потребно, лекове такође и правац у неку северну земљу или најбоље у Сибир, где је температура стално у минусу. АКо можете да се превезете, наравно и ако вас не поједу успут. Наравно, треба се наоружати, за случај да вас нападне неки зомби успут, али треба избегавати конфликт.

Зомбији су хладнокрвни, немају повишену телесну температуру, те ће их велика хладноћа замрзнути. У хладним условима су беспомоћни.

hahhahah, ne bih se bunio da ima milu.... A što se tiče zombija jes da nisu vampiri al sve mislim da i oni beže od belog luka....

domaća ljuta, glogov kolac i beli luk.... Ako i malo drže do sebe neće se kurčiti

L4D JEBE KEVU !
NAJACA IGRICA ZA MULTIPLEJER

Kako da se tepamo sa zombijima kad je dovoljna ogrebotina da nas zaraze?

Хммм.. Како убити нешто што није живо...
1. Постави замку
2. Улови
3. Оживи
4. Убиј
5. Врати се на корак 1

Просто.

Kako da se tepamo sa zombijima kad je dovoljna ogrebotina da nas zaraze?

Тај рад. Зато кажем што даље од њих.
Ако већ мораш, онда користи сачмару. Мада је снајпер најидеалнији. Дистанца је кева свих тактика.

Мада је снајпер најидеалнији. Дистанца је кева свих тактика.

НЕ НЕ И НЕ! Сун Цу је објаснио:

Be extremely subtle, even to the point of formlessness. Be extremely mysterious, even to the point of soundlessness. Thereby you can be the director of the opponent's fate.
Sun Tzu

Džimi a zar nije bolje roknuti neku bombu, mislim uštedeli bi dosta municije

Tog Sun Tzua bi prvog pojeli.