Prijava

Џими

Велику грешку праве ови што кажу да би тукли зомбије.

ШТА ГОД ПРЕДУЗИМАЛИ У СЛУЧАЈУ НАПАДА ЗОМБИЈА, БЕЖИТЕ ДАЉЕ ОД ЊИХ!

Нико ко их је тукао се није усрећио! А нисте јебена Мила Јововић.
(е, њу није лоше имати уза се у случају напада)

Дакле, спакујете од хране и средстава за хигијену све што је потребно, лекове такође и правац у неку северну земљу или најбоље у Сибир, где је температура стално у минусу. АКо можете да се превезете, наравно и ако вас не поједу успут. Наравно, треба се наоружати, за случај да вас нападне неки зомби успут, али треба избегавати конфликт.

Зомбији су хладнокрвни, немају повишену телесну температуру, те ће их велика хладноћа замрзнути. У хладним условима су беспомоћни.

Slažem se. :D

A je l' bi upalilo ako bi se premazao iznutricama mrtvih ljudi ili tako nešto i pravio se da si zombi ako si baš u škripcu? Ne znam da li bi mogli da te detektuju, kontam ako su već mrtvi da im ne funkcionišu receptori za miris, donekle mogu da kontrolišu neurone i mišiće, i ajde oči, ipak proteini oka se nikad ni ne obnavljaju u organiznu pa to kao i mogu da koriste. Mislim da ne bi mogli da osete da imaš višu telesnu temperaturu od njih, tj. da si živ? U principu, mislim da ti zombiji ne bi mogli da traju duže od dva meseca, pošto i sami trule, je l' kace uništi pola tkiva, ne mogu da funkcionišu?

U Shaun of the dead samo se pravili kao da su zombiji, ali to je komeNdija jbg...

sta se ti slazes koju picku materinu? sta god ovaj dzimi napise odma dodje neki podguzni jadnik da napise ''slazem se'' a ni ne procita sta je napisano

зомбији не постоје јебем вас уста глупа

Ma nemoj? A onih 250 u Skupštini?

можемо да им пљунемо под прозор, да не кажем попушимо курац

седе цео дан, не раде ништа и примају лепу плату, хране се за 14 динара дневно у ресторану и возе ауте са календара у аутомеханичарској радњи

I jedu mozak narodu :)

народ да је имао мозга не би их изгласао

Mi očito ne pričamo o istim ljudima, ovi što su tamo postavljeni uglavnom i nisu bili izglasani. Ko bi pri čistoj svesti ikad dao svoj glas nekom vinogradaru ili onom liku što nemam pojma ni ko je ali po ceo dan samo priča o uspesima Vlade.

Ja bih glasao za vinogradara. Pozz.

Ja sam se ogradio lepo, samo oni pri čistoj svesti - moderatori Vukajlije taj uslov ne ispunjavaju :)

ја бих пре гласао за баба серу него за неког са дипломом правног, економског или фпн-а

Ako baba sera ima sposobnost da od bakšiša ode, uloži negde i napravi duplo novca (ili šestostruko više, ako o vinogradaru pričamo), ta će imati moj glas pre nego diplomirani kurac čija je kasa sve praznija, jer je nesposoban da vodi računa o bilo čemu, a ne o državi. Baš me briga što se do novca došlo putem govana.

I zombiji postoje, ali nisu u skupštini, već ona većina van nje.

(ili šestostruko više, ako o vinogradaru pričamo)

mdah, za prvi milion me ne pitaj...

Znao sam za koji deo ćeš se uhvatiti jedino. Izbaci taj SNS iz sebe, ne stoji ti :)

Dajte bre imena, vidite da kljucamo ko debili? Bar ja.

Na njega sam alergičan još iz DSS, ovi ga ignorišu maksimalno. A sećam ga se i iz DS, tad je pevao malo dubljim glasom nego sad, ali to je bilo pre vinograda. A sećam se i pesme "uz Nišavu svud fenjeri, tu se pravu premijeri"...

Ja bi našao jedno dva jevrejska trgovca i dao im još dva kineza za pomoćnike pa gledao kako se državna kasa lagano puni.
Za to vreme uposlio bi dvojicu švaba na spoljnoj politici i dva amerikanca na unutrašnjoj a energetiku dao dvojici japanaca.
I naravno, šlag na tortu bi bila dvojica naših, jedan bi lupao šamare a drugi ubirao reket po regionu.

Naš najveći problem je što se trtimo tamo gde nemamo pojma.

Brus, uvek je bilo i biće onih koji pišu haha stihove. Ti biraš da li ćeš čitati Straju, ili čitati sve podjednako.

ко је бре виноградар?

Ma ti su stihovi teko onako, usput. Vinogradar mi je opasno stao na žulj još 2003-e. Da se na glavu posadi i donese sto milijardi u budžet nema šanse da ga prihvatim kao pozitivnog.