Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. U cemu je razlika izmedju tumora i raka?
    U frizuri...

2. Zasto muskarci nemaju celulit?
    Zato sto to nije lepo

3. Sto je glavic ruzicaste boje?
    Zato sto je za devojčice.

4. Зашто Цига не пије пиво?
    - Плаши се да не добије Туборг на мозгу.

5. Dođe muž kući pijan. Žena mu opali šamar i kaže:
    - Hoćeš li još da piješ?
    Muž ćuti.
    Žena mu ponovo opali šamar i vikne:
    - Hoćeš li još da piješ?
    Muž ćuti.
    Žena mu opali treći šamar i vikne:
    - Hoćeš li još da piješ?
    - Dobro, sipaj jos po jednu ako si zapela toliko.

6. Šta radi ciga u ormanu sa majkom?
    - Smrdi, jebe kevu!

7. Pita sin mamu:
    - Mama, zašto se moja seka od tetke zove Ruža?
    - Zato što tvoja tetka voli cveće.
    - A šta ti voliš mama?
    - Ma prestani da me zapitkuješ Đokice!

8. dosli unuci, studenti kod babe i pocne baba redom da ih ljubi
    -srce babino, sta ti ono studiras?
    -medicinu
    -ako ako sunce babino, ti ces babu da lecis

dodje do drugog
    -srce babino, a sta ti studiras?
    -elektrotehniku
    -ako ako ruke babine, ti ces babi stvari da popravljas

dodje do treceg
    -sunce babino, a sta ti ono studiras?
    -menadzment baba
    -...e boli te kurac

9. Stari, ali dobar.

Trči puž kroz šumu i sretne lisicu. Pita ga ona kuda toliko žuri.
    Puž joj kaže da ga juri finansijska policija .
    Pita ga lija: što bi tebe jurili?
    A puž kaže: ja imam kuću, žena kuću, sin kuću.....
    Kad je to čula, lija je i sama počela bežati. Trči ona, i sretne rodu.
    Pita je roda zašto trči. Lija kaže da je juri finansijska policija.
    Pita je roda zašto je juri.
    A ona kaže: ja imam krzno, muž krzno, deca krzno.....
    Naleti na majmuna, a on je pita od koga beži.
    Roda mu kaže od finansijske policije, jer ona živi na visokoj nozi,
    muž na visokoj nozi, deca na visokoj nozi......
    Počne i majmun trčati, pa ga pitaju što trči?
    A on im kaže:
    MI GOLOGUZI UVEK PRVI NAJEBEMO! ! !

I jedan politički nekorektan :)

Rađena anketa u Beogradu na pitanje: "Zašto Vam smetaju Crnogorci u Beogradu?"
    79,9 % ispitanika je odgovorilo sa: "Kome bre ja smetam?"

10. Budi se cigo posle operacije i dernja se: "DOKTORE NE OSEĆAM NOGE"
    Doktor: Oprosti cigo, morali smo da ih operemo.

11. Zašto Hanka Paldum ima onolika usta?

-Kad je bila mala, mama je hranila tavom.

12. Знаш који је најјачи виц? Оно кад играју Паскал, Њутн и Ајнштајн жмурке и као 'ајде Ајнштајн да жмури. И Ајнштајн изброји, а Њутн није стигао да се сакрије и Ајнштајн га види, а овај брзо нацрта квадрат кредом око себе и кад је Ајнштајн запљунуо Њутна овај зове "побркане лончиће" зато што је, цитирам, "Њутн по метру квадратном заправо Паскал". А и ја будала, као цитирам, а ко зна да л' је он то стварно рекао. Још је и глуп виц до бола, али замисли да играју жмурке Ајнштајн, Њутн и Паскал. Ахахаха, лудило.

И знаш који је још најјачи виц? Један што је више расистичка акциона мистерија него виц.
    Пере цига руке и скупила се око њега сва родбина и гледају га шта ради. И приђе му буразер на крају и пита га шта ради. А овај се полако окрене према њему, све бришући руке пешкиром. Погледа га испод ока и каже му: "Ако ти кажем, мораћу да те умијем!" Хахаха, ко то све смишља, јеботе?!

13. odlucio cigo da bude skinhed, i dolazi kuci, cale nesto popravlja, kaze on caletu "cale ja hocu da budem skinhed" i cale uzme neki kljuc i izpresavija ga po bubrezima...otpuzi do kuhinje, kad tamo keva, kaze on "kevo ja sam skinhed" keva uzme oklagiju, i po glavi, po kolenima, izubija ga...odvuce se on nekako napolje, jedva ustane i kaze "jebote, nisam skinhed ni 10 minuta a vec mrzim cigane"

14. Јак

Пере цига руке и скупила се око њега сва родбина и гледају га шта ради. И приђе му буразер на крају и пита га шта ради. А овај се полако окрене према њему, све бришући руке пешкиром. Погледа га испод ока и каже му: "Ако ти кажем, мораћу да те умијем!"

Прејак

odlucio cigo da bude skinhed, i dolazi kuci, cale nesto popravlja, kaze on caletu "cale ja hocu da budem skinhed" i cale uzme neki kljuc i izpresavija ga po bubrezima...otpuzi do kuhinje, kad tamo keva, kaze on "kevo ja sam skinhed" keva uzme oklagiju, i po glavi, po kolenima, izubija ga...odvuce se on nekako napolje, jedva ustane i kaze "jebote, nisam skinhed ni 10 minuta a vec mrzim cigane"

Јебе кеве

Budi se cigo posle operacije i dernja se: "DOKTORE NE OSEĆAM NOGE"
    Doktor: Oprosti cigo, morali smo da ih operemo.

Добар налет вицева. Чекамо Жајка да га усере :)

15. Пере цига руке и скупила се око њега сва родбина и гледају га шта ради. И приђе му буразер на крају и пита га шта ради. А овај се полако окрене према њему, све бришући руке пешкиром. Погледа га испод ока и каже му: "Ако ти кажем, мораћу да те умијем!"

Хахахахахаха!

16. Добар налет вицева. Чекамо Жајка да га усере :)

hahahah

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.