Na medicinskom fakultetu polaže studenkinja valjda urologiju i tena joj muški polni organ. pita je profesor dobro recite nam malo više o polnom organu koliki je kakavje i tako to.
Kaže ona veličina 20 - 25 centimetara a profesor voooov voooov stani malo
kakvih 20-25 centimetara TO STE VI KOLEGINICE IMALI SREĆE
Dolaze muž i žena kod psihijatra, pita ovaj šta im smeta. Žena vadi spisak- ne oseća se voljeno, ne maze se dovoljno, ignoriše je, nema vremena za nju, nije pažljiv prema deci, pičke materine... trtlja, trtlja, muž skoro zaspao... Psihijatar joj kaže da se skine, skine se i on, kresne je psihić pred mužem, zakopča se i kaže - Vidite, Vašoj ženi je ovo potrebno tri puta nedeljno, a muž će na to -Pa, ponedeljkom i sredom može, na primer, ali petkom ne mogu da je dovodim, imam fudbal s ortacima.
Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti nedelju dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan pre svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao e-mail svojoj ljubljenoj supruzi. Međutim, u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža.
Ta ista upravo je pregledavala svoju poštu, kako bi eventualno pročitala saucesce svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njenin sin i vidi majku kako onesveštena leži na podu.
Njegov pogled pada na monitor gde stoji:
To: moju ostalu ženu
From: Prerano otputovao muž
Subject: Stigao sam
Najdraža, stigao sam. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! želim ti lep put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!
P.S. Pakleno vruče je ovde dole!! :)))
Covek vodi ljubav sa ljubavnicom. Ludilo, sve se trese. Otvaraju se vrata, ulazi njen muz (od 2 metra i tezak 130 kg). Hvata nesrecnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog sprata.
Covek, dok pada, razmislja u sebi: "Konju jedan, koji ti je ku* ovo trebalo - imas super zenu, decu, dobra kola, dobru platu,áa ti pravis ovakve gluposti..."
Dole prolazi traktor i vuce prikolicu sa senom i covekátras ......... pada u seno. Ustaje, otresa seno sa sebe i kaze:
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kako se zove pokemon kog je šutnula riba? Drkaću.
Noris vežba 2 dana dnevno, zato je prejak.
Došao čovek kod lekara...
-Doktore, treba mi potvrda, da zbog bolesti ne mogu da radim.
-A šta Vam fali?
-Pa, ta potvrda!
Dolaze radnici kod poslodavca i žale se:
- Oprostite, niste nam isplatili ni jednu platu već 4 meseca
Poslodavac:
- OPRAŠTAM VAM!
Aaaa, jedan od boljih, kornjacko!
Aaaa, jedan od boljih, kornjacko!
Slažem se, mene je baš nasmejao.
Иде 12 гробара улицом и Боки 13.
Na medicinskom fakultetu polaže studenkinja valjda urologiju i tena joj muški polni organ. pita je profesor dobro recite nam malo više o polnom organu koliki je kakavje i tako to.
Kaže ona veličina 20 - 25 centimetara a profesor voooov voooov stani malo
kakvih 20-25 centimetara TO STE VI KOLEGINICE IMALI SREĆE
LOL
Cak Noris je zapisao sva nepisana pravila.
Dolaze muž i žena kod psihijatra, pita ovaj šta im smeta. Žena vadi spisak- ne oseća se voljeno, ne maze se dovoljno, ignoriše je, nema vremena za nju, nije pažljiv prema deci, pičke materine... trtlja, trtlja, muž skoro zaspao... Psihijatar joj kaže da se skine, skine se i on, kresne je psihić pred mužem, zakopča se i kaže - Vidite, Vašoj ženi je ovo potrebno tri puta nedeljno, a muž će na to -Pa, ponedeljkom i sredom može, na primer, ali petkom ne mogu da je dovodim, imam fudbal s ortacima.
Ulazi Brus vilis u prodanvnicu kompjutera i kaze daj hard!
:D
Jbg ako već bilo....
Koliko treba vremena crnkinji da izbaci đubre?
Devet meseci....
Uf, ja tih rasističkih i'am kol'ko oćeš... :D
Šta radi crnac sa praznim papirom?
Čita svoja prava.
U čemu je razlika između crnca i automobilske gume?
-Guma ne počne da peva blues kad je staviš u lance...
Zašto sahranjuju crnce tako da ima bulja viri iz zemlje?
-Pa da bi imao narod gde da parkira bajseve... :D
Znam ih još milion al' me mrzi da ih kucam sad...
Koji je najveci madjarski grad u USA?
Michigen
Zašto slon farba svoja jaja u crveno?
Ide u krađu trešanja.
Zašto slon hoda polako?
Šunja se.
Zašto se slon popeo na drvo?
Da ga ne vide kako krade trešnje.
Ko je najbrža životinja u džungli?
Majmun sa dve ubrane trešnje.
Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti nedelju dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan pre svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao e-mail svojoj ljubljenoj supruzi. Međutim, u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža.
Ta ista upravo je pregledavala svoju poštu, kako bi eventualno pročitala saucesce svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njenin sin i vidi majku kako onesveštena leži na podu.
Njegov pogled pada na monitor gde stoji:
To: moju ostalu ženu
From: Prerano otputovao muž
Subject: Stigao sam
Najdraža, stigao sam. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! želim ti lep put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!
P.S. Pakleno vruče je ovde dole!! :)))
Dođe plavuša u sex shop:
• Gde su vam vibratori?
• Tu na ovom zidu.
• Uuuuu ja bih ovaj crveni!
• Gospođo, desno od aparata za gašenje požara.
Covek vodi ljubav sa ljubavnicom. Ludilo, sve se trese. Otvaraju se vrata, ulazi njen muz (od 2 metra i tezak 130 kg). Hvata nesrecnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog sprata.
Covek, dok pada, razmislja u sebi: "Konju jedan, koji ti je ku* ovo trebalo - imas super zenu, decu, dobra kola, dobru platu,áa ti pravis ovakve gluposti..."
Dole prolazi traktor i vuce prikolicu sa senom i covekátras ......... pada u seno. Ustaje, otresa seno sa sebe i kaze:
"E, a sto ja serem kad se uplasim!"
Došao Mujo kod Ciganke da se požali kako je od nje dobio picajzle…
- A šta bi ti za 10 maraka, možda bubamare?
Zašto ljudožderi najviše jedu časne sestre?
Nisu prskane.