Prijava

Ko bre kaže da je ne gleda, laže. Fol ne gledaju a znaju sve, stavljaju postere na serije, komentare i sl.
Ne moram nešto gledati da bih uživali u tome, to je glupost. Što će reći da gledam i B92 jest da ne mogu baš do kraja izdržati al jbg. i seks je takav valjda;P

? Имате ли га уопште?

Мислила сам на суд,али хајд',може и на ТВ да се односи.

Ја нисам помислио на ТВ уопште. Мислио сам на пишона.

Мислила сам на суд,али хајд',може и на ТВ да се односи.

Zato i rekoh da nemam sud, jer ne gledam TV.
Jericho me odmah napade, a ja odgovorih na dva pitanja.

Pa jebiga moraš prvu npr.reklamu da odgledaš kad krenu, zato su i najskuplje, prva i poslednja pred nastavak filma, nije mi daljinski non-stop u ruci, dok ga nađeo, prešaltaš, vratiš se da vidiš da li su prošle odgleda se bar 3,4 reklame makar ih 15 preskočio u tom bloku.

Ја нисам помислио на ТВ уопште. Мислио сам на пишона.

Е баш ми је драго,ал'то није тема :)

Nemam TV već 3 i po godine.
Trenutno imam TV uređaj u stanu, al gazda već 4 mjeseca neće da uvede kablovsku.
Moram utakmice da gledam u kafanama, umjesto da sjedim u stanu i uživam uz jeftiniju varijantu piva. Rijalitiji šouovi su sranje, to ne gledam nikad. Volim gledati emisije na diskaveriju, historiju, eksploreru i filmove. Veliki sam fan reklama, brzo ih naučim napamet.

Jericho me odmah napade, a ja odgovorih na dva pitanja.

Nisam te napao, ali ako ne mozes da doprineses temi, cak ni trolom, cemu pisanje komentara? Ajde Otrov, on bolje ni ne ume, ali ti valjda umes.

Nemam TV već 3 i po godine.

Uvek će nam ostati naš smak;)
hehehe reklame znaju biti pravi mali masterpis ali retkost su...
Kako niko nikad nijednu za deterdžente nije smislio to je jedna od misterija života!
Smoriše...

Ne znam zašto se žele na televiziju oni koji žive u gradovima, imaju kablovsku i kanala koliko hoćeš. Mi koji živimo na selu nemamo tu privilegiju zvanu kablovska televizija,i nećemo je imati verovatno nikada. Ograničeni smo na nekoliko kanala i... ćutimo.

Još dok smo mogli hvatati analogni sistem HTV-a, bilo je i nešto za gledanje, a sad ništa, jer su u HR prešli na digitalno emitovanje.

Uvek će nam ostati naš smak;)

ma ne može bez smaka nikako :))
A nekad je bio jedan kanal i aj zdrao. Vijesti, crtani i kapak.

Pa ima Total TV, to mozes i u najvecoj vukojebini da koristis.

Мени то мало није јасно како неко уоште не гледа ТВ, као што рече Лули. Оно, јесте да је 99% програма голо срање, али опет, има ту и добрих ствари.

Мени ТВ углавном служи за гледање спорта. Амерички фудбал суботом и недељом увече, Лига Шампиона преко недеље кад има, наша распала репрезентација и мечеви НБА кад има, а да није у 3,4 ујутру. Једино осим тога што гледам су поједине емисије, ето, пратим од скора Рат Бендова. Једина серија коју гледам је "Вратиће се роде". Гледао раније, гледам и сад, иако знам напамет све.

Филмови слабо, веома је тешто ухватити добар филм на ТВ-у, једино ако имаш неки pay пакет са каналом типа HBO, све остало се углавном своди на филмове са Стевом Морским Галебом и Жаном Клодом Ваном Дамом.

Вести на интернету, наравно.

Још више од ових горе поменутих људи (они који уопште не гледају ТВ), ми нису јасни они који прате риалити шоуое као што је Фарма. Јеботе, моја кева то прати сваки јебени дан. Свако уживо укључење, па плус оне емисије, шта ти ја знам... Никад нећу да разумем гледање уживо преноса журке на Фарми, или кад остане до 2,3 ујутру и гледа како само седе и кењају... Страшно.

Hvala na savetu, znam za to. Ali nešto mislim da sa tim totalom nije u redu. Žale se neki prijatelji i na Total i na Digi. Eh sad i ti, pa nisam baš u vukojebini.

Јеботе, моја кева то прати сваки јебени дан.

Док кува добро је :)

Мислим,свако гледа оно што 'оће,нема ту шта,али ако пустиш Фарме и пичке материне пред дететом које све упија,к'о отров у мозак да му пушташ.

О насиљу нешто мало причате.

Вако,онај ко је социопата,психопата или шта већ,он и у дасци види зло,а тек на ТВу...
У праву су они који кажу да је превише информација постало доступно и да смо презасићени. Ал опет,свако може наћи нешто за себе. Ево,на пример,не одвајам се од Дискаверија,Експлорера,Хисторија и њима сличних,а пробаћу да наватам и Фокс Крајм,јер волим те криминалистичке емисије,ма колико некад биле глупаве.

Doktore potpisujem.