Prijava

Тешко да је УСА у расулу. УСА је то. Као што су наместили 11. септембар, веома вероватно је да су и ово изрежирали. Јес' 250 000 тајних докумената неки занесењак са надахнућем гуд гаја украо од информатичке силе но. 1 у свету.
А јесте ли бацили поглед на садржај докмената? Све тајна до тајне:

"немачка канцеларка Ангела Меркел понекад није баш креативна" - ааааарх
"Медведев је Робин Бетмена Путина" - ууууууу
"Силвио Берлускони воли да се свињи и бамбуса малолетнице " - не сееееееери, зар он?
"Вук Јеремић није модерно лице Београда" - мислим оно,......

...шта рећи? Свет постаде богатији за многе битне информације. Мој курац!

Ja mislim da je ova sarada oko vikilinska jedna u stvari igra koju amerika igra sa ostatkom sveta.. podseca me mnogo na ( mozda ce zvucati glupo da uporedjujem ovu situaciju sa rtanim filmom ) ali podseca me mnogo na epizodu south parka,kada je iznet jedan po meni istinit zakljucak a to je.. da amerika radi sta hoce ali da svesno finansira i podupire protivnike,kako bi svetu izgledalo da vlada demokratija a u stvari oni opet rade sta hoce.. znaci idemo u rat protiv iraka,ali nema veze,napravicemo proteste,pljuvacemo nase politicare po serijama itd.. ali rat cemo voditi.. tako i mislim da je ovo jedna velika igrica.. mislim,pored tolike tehnike,ljudstva,organizacije.. da takvi dokumenti procure u javnost? i mislim,ko jos na dokumentima pise gluposti poput onih da ova uzima tablete,da ova ima botoks i bla bla.. krajnje neozbiljno.. a to da je lik haker,pa heh.. poverljivi podaci nikada nisu dostupni na internetu,nego preko virtuelnih mreza izmedju koji ih koriste,tako da price kako je on narezao na disk lejdi gage ili hakovoa preko neta mi odmah padaju u vodu.. jos jedan trik americke vlade,a koji je cilj. osecam da cemo saznati u skorije vreme.

Сасвим је могуће да је све то један мегаспин светских размера и да се у свету ових дана дешава нешто стварно битно што није пожељно да дође до медија, па се светски аудиторијум намерно затрпава оваквим глупостима.

A Ripli je optimista, pitam se zbog cega? Ajde sacekacemo jos malo.

Upravo to što rekoše Tom i Zevonja, sam rekao lakonski i jednom, jedinom rečenicom u prvom postu. Velika je šansa da je nameštaljka. Ali opet, oni snimci, gde se vidi kako se gađaju oni civili u Avganistanu ili Iraku, ne znam tačno, nije zajebancija.

Ma koja zajbencija bre Cule. Nije 100%, mada ce oni pokusati da ublaze situaciju tako sto ce sve ovo skrenuti u neozbiljne vode. Moraju nekako da se vade.

Ljudi, neke stvari se stvarno desavaju i nisu zajebancija. Pa mi bar to dobro znamo.

Svakog čuda tri su dana dosta. Ovaj slatki tip sa kul prezimenom samo je natovario sebi najmoćniju državu sveta na vrat, ako sve ovo nije, ko što reče Ripli, jedan fini megaspin. A Ameri kao velesilna Država, iz svega što ih zadesi izvuku najveću moguću korist i pouku, tako da za njihovo blagostanje nimalo ne brinem.

pa culle,ako su bili spremni da zrtvuju onoliko zrtava u nju jorku,sto ne bi zrtvovali nekog kapetana i par pilota i kao ih "osudili".. samo dobro smisljeno,kako bi izgledalo sto uverljivije.. nece da naprave gresku kao 9/11 :)

@Zevonja, cekaj brate ti mislis da 11. Septembar bio u americkoj reziji?

Ljudi, nije Amer'ka Srbija pa da propada....

hahaah sviđa mi se što o 9/11 govorite kao da ste tajni agenti CIA-e, sa takvim pouzdanjem u stvarnu pozadinu događaja. Ljudi, da li sve vi svesni koliko smo sa našim malenim mozgovima i životima, mi svi daleko od tih istina, neistina i njihovih pozadina?

@Filantropofob
profitirali su u svemu u šta su svojevoljno ušli. Sve ratove koje su vodili vodili su kada je kod njih neka kriza bila na pomolu. U ratu uzmu grdne pare i eto rešenja, ali ovo što se dešava je drugačije, jer njih neko drugi izaziva.

@VS, zgrade ne mogu,ali ne mogu da se sruse sa uletom dva aviona.. pogotvo ne moze da se srusi treca zgrada u koju nije nista udarilo.. tako da,stojim iza toga da je to jedna velika namestaljka

Наравно да је 11.09. намештаљка.

Nisam baš siguran, ali verujem da ima istine u tome.

Evo Zevonja, ti si stao iza toga i zajedno s tobom još 100 mikle amera. Znači to je nameštaljka. I eto već deset godina svi pričaju o tome da je to nameštaljka. Koga je bre briga, jel nekom tamo u američkoj vladi nešto fali zbog tih priča. Zabole ih bre. Sve je to za njih rok end rol. Zaradili su nakon tog i zbog tog događaja, kakva god da je njegova pozadina, HILJADE MILIJARDI dolara, i neko treba da zbog toga pati, da ga grize savest i da opozove sve to kao nameštaljku. ha...

pa o tome pricamo,kako rde sta hoce a prave diverzije i podupiru ih. zato i mislim da je wikileaks samo jedna velika diverzija za ko zna sta

@Filantropofob, баш напротив, већина амера и даље сматра да им се непријатељи налазе на блиском истоку и осталим арапским земљама, које наравно, 80% њих не знају чак ни да пронађу на мапи.
Нико не пита народ, јер је народ стока. Али исто тако не треба гутати ни све што ти званични медији поставе на тацну.

@Zevonja, brate sjebali ih Arapai tada 100%, budi siguran u to. Sto se tice zgrada i rusenja i to je moguce, znas da su bile sa kosturom od celika. Sto se tice 3. zgrade ona se srusila zbog zemljotresa koji je prozvelo rusenje prethodne dve.

Ameri tonu zato sto ih 80% drzava jednostavno ne voli. Juzna Amerika se oslobodila "celicnog stiska" USA, tako da je ceo kontinent protiv njih. To je samo primer.