Prijava

"Juzna Amerika se oslobodila "celicnog stiska" USA, tako da je ceo kontinent protiv njih. To je samo primer."

Sranja u Juznoj Americi se tek spremaju.....

Ja oću izričito da napomenem da nemam mišljenje o tome, jer kad bih ga imao ne znam šta bih mogao da uradim sa njim osim da se poserem po njemu. Danas ta velikosvetska politika ima sudbinsku ulogu u našim malenim životima, kao što su imali olimpski bogovi u vreme grka. Šta god da uradiš, šta god da misliš, ne možeš da se odupreš globalnom političkom mlinu sudbine koji melje tvoj maleni život. Pa tako i aktuelni mit o vikiliksu i obesnom Asanžu koji se drznuo da ukrade vatru bogovima. Oh, bogovi, bruji cela Grčka, sve dok božanstvo Berluskoni ne mazne novu mladu devicu iduće nedelje, pa će Grčka imati novi trač za raspredanje...

Moje misljenje je vrlo slozeno i zahteva niz ucenosti i razumevanja.

Naime,ja mislim da Amerikanci sve ovo sto rade,rade protiv jednog jedinog naroda.Taj narod je pokusavao da ih sputava u njihovm ekonomskom usponu,prvo u XIX a kasnije i u XX veku,da bi se sve to prenelo i u savremeno doba. O cemu se zapravo radi? U pitanju je narod drevnih Vavilonaca koji su se sa Amerikancima zavadili posle gradjanskog rata u Americi.

Vavilonci su,uprkos svojoj pravednosti,ipak posustajali u I svetskom ratu ,cekajuci da vide na ciju stranu ce ici Amerika. Kad su videli da je Amerika protiv Austrougarske i ostalih,Vavilonci su odmah stali protiv njih. Kasnije,30-tih godina,prouzrokovali su i veliku ekonomsku krizu u Americi.

U II svetskom ratu su bili na strani Musolinija,a u nekoliko navrata su pokusavali da stupe u kontakt sa Adolfom Hitlerom,vodjom nacista u Nemackoj. Nakon sloma Nemacke,Vaviloncima se gubi svaki trag u istoriji. Medjutim,moja je teorija da su oni jos uvek tu negde,da vrsljaju po svetu,te sa Alkaidom spremaju nove teroristicke napade usmerene protiv Amerike. Jest' da ni Amerikanci nisu neko zlato,ali Vavilonci su ipak krivi za sve.

Nadam se da mi verujete za sve ovo.

@SM pfff...
Osamu Bin Ladena štite hiljade vojnika, logično da ga ne mogu uhvatiti, a da ne mogu uloviti jednog ovakvog lika, teško. To je vjerovatno režija. Nisam skontao na kom sajtu objavljuje podatke. wikileaks(.)org ne funkcioniše, kako da američki stručnjaci u saradnji sa guglom ne mogu pratiti i rušiti njegove sajtove i time preduprediti njegove poteze? Mislim, ima tu puno rupa. I šatro je hakovanjem dobio podatke, a u blicu objavljeno da je uhapšen vojnik koji je imao pristup tajnoj prepisci i koji mu je kao prebacio podatke. Mislite li da ove optužbe za silovanje imaju istinitu podlogu?

Podaci o kojima pricamo su ishakovani jos pre 4 meseci, naime toliko vec ove podatke analiziraju Spigl, Gardijan, Mond i jos neke kuce. Naravno da ce Ameri blokirati svaki sajt na koji se okaci ovaj materijal, ali izgleda da su mnoge novinske kuce vec dobile po par hiljada strana ako ne i kompletan materijal.

Ne verujem Americi ni darove kad nose.

I šatro je hakovanjem dobio podatke, a u blicu objavljeno da je uhapšen vojnik koji je imao pristup tajnoj prepisci i koji mu je kao prebacio podatke.

Није нико рекао да је он, лично хаковањем добио податке, већ сам ја рекао да је лик био хакер, кад смо причали о томе да је немогуће да је све то добио на папиру.

Nisam skontao na kom sajtu objavljuje podatke. wikileaks(.)org ne funkcioniše

http://wikileaks.info/

I generalno, koga zabole za te podatke? Sve što je do sada objavljeno je već opšte poznato. Koliko pravih tajni ima, ovo sve što smo do danas pročitali je samo uspavanka.

Nažalost, SAD će iz ovoga izvući korist, veliku korist. Ne slabe oni, jer će sada negde, na nekom delu sveta otvoriti neki novi konflikt iz kog će crpeti profit.

otprilike sve ovo što gore navedoh jednom parafrazom na Trojanskog konja.

Haha, tek sad shvatih za neke ljude odavde koliki su imbecili. Mislim, nagadjao sam, ali sad sam 100% siguran da guraju kocku u krug.

Јесте курац мој у расулу..:)

Мрзи ме да читам све, само ћу да одговорим на тему:

Ма да, распадају се. Хау јес ноу.

U pitanju je narod drevnih Vavilonaca koji su se sa Amerikancima zavadili posle gradjanskog rata u Americi.

До јаја баронију си сад бацио, ал' нема везе :)

Sve što je do sada objavljeno je već opšte poznato. Koliko pravih tajni ima, ovo sve što smo do danas pročitali je samo uspavanka.

Zanimljivo je ciklone da nema niceg novog za tebe u tih 250.000 stranica. Ti si ziva enciklopedija. Mogao si silne pare da zaradis da si se javio Gardijanu ili Spiglu. Mada jos uvek nije kasno.

Haha, tek sad shvatih za neke ljude odavde koliki su imbecili. Mislim, nagadjao sam, ali sad sam 100% siguran da guraju kocku u krug.

Него, пресмешно је што себе увек сврстају на ону другу страну.

verujem da amerika nije u rasulu niti može biti, ali mi je mnogo žao kad iz nekih postova odavde vidim toliko ushićenje i želju da amerika propadne. mislim, nama će možda biti bolje onda?

Ma koje rasulo? Boli njih mnogo kurac. Mogu da demantuju i idemo dalje. I da ne demantuju niko im ništa ne sme. A i tj Vikiliks postoji već neko vreme i izbacuje sve neka proseravanja. Ko zna šta je od toga svega istina.

Haha, tek sad shvatih za neke ljude odavde koliki su imbecili. Mislim, nagadjao sam, ali sad sam 100% siguran da guraju kocku u krug.

Ne znam sta da kazem na ovo. Da, ipak cu reci: nedostatak opsteg i domaceg vaspitanja.

Haha, tek sad shvatih za neke ljude odavde koliki su imbecili. Mislim, nagadjao sam, ali sad sam 100% siguran da guraju kocku u krug

Nije lepo ovako nekog nazvati imbecilom, neimenovati i otići. Nije lepo, cjok.

Šta je Aurora, nema seksa, a?