КК Црвена звезда

1. djenka je pobedio partizan

Ne mogu da zaboravim Kalininih 10/15 za 3 poena u 1/2f ABA, a ni onaj skok i koš posle bacanja kada je Cirbesara odvukao dvojicu na kontra stranu...Nisu za bacanje ni MVilovih 17 vezanih poena.
    Ipak objektivno u 1/2f ABA Đenka i Kalina su izdominirali.

EDIT:

gu du rić.

Daj Bože, niko srećniji od mene ako bude bilo tako. U tom slučaju pojačanje nam ne treba.

2. pa nisam ni sporio učinak ostalih, samo rekao da je jedan od najzaslužnijih...sve utakmice plejofa je odigrao na odličnom nivou i vukao kada ne ide. opet kažem-meni dosta.

gudura se potvrdio letos sa mladom repstacijom i mislim da zato ćoki i neće dovesti pojačanje. mali ima, siguran sam, najbolji šut u ekipi trenutno a ostali aspekti igre su mu na sasvim zadovoljavajućem nivou. uostalom ako ćoki vidi da se zajebo sa njim i da nema taj kapacitet uvek može da dovede mvilla kao slobodnog igrača u decembru

edit: u tom slučaju mvill naravno na klasičnog šutera a jovke i jevrej nek se zajebavaju organizacijom

3. Ко не воли Лазића нема појма о кошарци. Стварно нам је танка тројка, било би лијепо довести домаћег играча. Сад, да л' Симон или Кеш, мени и један и други не одговарају нашим жељама да прођемо у топ 16. Пречесто знају да буду духови на терену, а и поврједе их не заобилазе лако. Црнац је ипак црнац. Пуно наде полажем у Настића, да ће уз ову Грка и Швабу напредовати знатно. Што се Дангубе и Митровића тиче, мислим да су сагорили сад нер нису били у репстацији, али да ће почети да показују оно што знају након ових уводних утакмица у Аба лиги. Како год, не могу дочекати да крене лига.

4. Једино ме брине Будућност, са њима ће вероватно бити неизвесно, остали су стварно ситна боранија па и Цедевита.

5. Meni Cedevita deluje kao ozbiljniji protivnik...Koja Budućnost, pojačanja su im mlađi Šehović, Marić i Tadija...sprdnja.

6. Buducnoat i cedevita su realno pravili tim za borbu za finale sa nama. E sad ne bude uvek realno...

7. Mislim da je već svima jasno da je slabiji tim nego prošle sezone. ETO ČOVIĆU PA SE TI OPET JEBI DA BUDEŠ PREDSEDNIK FK A KK DA TRPI?! I KO PRATI JOŠ FK KAD MELJEMO U KOŠARCI?

Pa kad je potpisao Vilijams sam vrištao po forumu od sreće (ne samo ja, gomila nas), sad kad je Merkelovac došao, onako ok je, ali nije to to. Nadam se da grešim.

Crnju sam gledao samo u Kraljevu, ali ne mogu suditi na osnovu toga. Na centru očekujem da meljemo, da se mnogo ne oseti i kad je Sofo na klupi, ali nije da i ja ne mislim da fali taj jedan igrač. Ni ja nisam za Ercega (jesam, ali to je duvka za Teju), a verujem da ni on nije za to da se vrati u Srb, tj. može da bije milione po tuđini.

Kao što sam rekao već Jović krenuo da sipa (?!), Lazićevu najbolju sezonu očekujem, a moram priznati da sam i ja počeo da sumnjam u Dangubu. Mislim, nisam ni ja lud, video sam i ja njegove partije, ali sam sve čekao da prokine...valjda će prokinuti majku mu.

Gudura ako bude imao prvih 10 tekmi -10 prosečan indeks, nemoj neko da je srao ste čuli? Njegovo će tek doći, ove sezone ako ne bude šurio, ne smatram da ispala, ako bude jebao, onda će biti "očekivano".

I da, METALAC DO FINALA, bar jednog od tri fronta jbg. Dobro, dva.

Cedevita jača od Bud, Bud ko i svake sezone dovodi hrpu "iskusnih" igrača, već istrošenih, koje vrv i preplaćuje, ali ko zna, nije da ih šurimo po 30 razlike konstantno.

Admiral i Đokernolo komšije, sredio mu štelu oko poreza, BRAVO NOLO SRBENDO.

8. Sme neko da se kladi u vezi gudure?

9. Ево, ја 'оћу да се кладим :Д Тешко је очекивати много од Гудуре, посебно не у ЕЛ. Тек треба да се навикне полако на озбиљну кошарку, ипак је прошле године играо јебени КСЛ.

10. Бранко ће бити исти као прошле сезоне, шта очекујеш да он може да поправи? :Д Дечко бар зна колико може у нападу и не силује по сваку цену. Ако остане сам на тројци - шутне, то је то. У одбрани ће да јебе к'о и увек. Довољно.

Софо, Швабо, Настић, никад бољи центри. Настић показао да има опасан потенцијал.

Јовић је лимитиран али сигурно да може да поправи неке сегменте. Добар бекап плеј. Жидов је ок, неће нестајати током сезоне али није ни лудак који може сам да реши меч.

Томпсон делује зајебано и типујем да ће бити право појачање. Сад видећемо.

* Нас највише јебу Дангуба, Митар, Теја и од њих ће зависити успех ове сезоне.

11. Više mi se sviđa ovo podmlađivanje nego da plaćamo Klobučare kao Institucija

12. Meni se Gudurić nije svideo u reprezentaciji jer je trošio previše lopti.

13. Бранко ће бити исти као прошле сезоне, шта очекујеш да он може да поправи? :Д Дечко бар зна колико може у нападу и не силује по сваку цену. Ако остане сам на тројци - шутне, то је то. У одбрани ће да јебе к'о и увек. Довољно.

Ја бих вол'о да видим мало више Бранчилових улаза и оних напаљених закуцавања, показао је то прошле сезоне у пар наврата, нарочито оно против Паће. Мислим да има фин улаз али га ријетко користи. Надам се да ће га послужити здравље да буде један од носилаца игре у овој сезони. И да, мислим да је он давно заслужио да биде капитен, много више од Луке, али шта је ту је...

14. Jebite vi mene, ali ja se nikako ne slažem s vama u vezi krilnih centara i centara. Da krenem redom, uglavnom s manama.

Sofo - Uvek će kasniti na odbrani pika, cela odbrana se onda mora pomerati, i dozvoljavaćemo masu otvorenih šuteva zbog njega. Dodatno, njegova najveća snaga je izbacivanje lopte šuterima kad skupe odbranu, a u ovom timu osim Tompsona, Lazića i Gudure niko ne šutira ni prosečno. Nažalost samo dvojica mogu u isto vreme igrati, pokrivaju iste pozicije.

Švabo - Pred kraj sezone mnogo napredovao, ali pitanje je da l će to tako ići kao prošle godine s Vilijem. U odbrani čovek na čoveka jedini od centara zna da brani, ali je u odbrani pika s onim glupim iskakanjima neverovatno loš bio cele sezone prošle.

Nastić - Bio bi sjajan da se igra u 1980-im, u današnje doba nije dovoljno biti samo znalac, što on nesumnjivo jeste. Ali me više jebeno iritiraju kljakavi igrači na četvorci. Kad se stegne utakmica, ne mogu da poentiraju, ne skaču, ne grade i ne igraju odbranu. Pa Erceg je duplo veći znalac od njega, pa kad se steglo na prvenstvu bio je kurac. Hoću crnca kao Olimpijakos što ih godinama uzima, da skače, zubima obruč da kida.

Mitar - Biće on ok, ali nikad neće postati igračina. Dobar u napadu, zna sa loptom, ali ga šut ne služi konstantno. Takođe, u odbrani prilično loš, ali to je više do građe, nikad on i neće biti neki vrh odbrambeni. Ipak pokazao da zna da igra i kad se stegne, protiv Paće prošle godine se dokazao. Po meni najbolji igrač na pozicijama 4 i 5.

Tejić - Ima potencijala itekako, ali i dalje pravi glupe faulove, mora da krene da razmišlja malo više. Takođe mora da nabije masu, da zbog snage ne bi branio igrače rukama i kupio glupe faulove. Za sad je za Abu solidan, za Evroligu mora da napreduje.

Poenta je, fali nam fizičkih predispozicija pod košem. Danas se košarka tako igra, stavi čamugu pod koš da bije, skače, postavlja pikove i kuca. I da kida odbranu prvenstveno. Prošle godine kad je škripalo imali smo Bobija i Kalinu pod košem, itekako iznad prosečne igrače što se tiče tog fizičkog dela. Sa ovim trenutno timom, osim Švabe, svi su prosek ili ispod proseka. Po meni je to najveći minus ekipe. Ako dozvoljavaš da ti poentiraju pod košem i kupe svaki skok najebao si 10-15 poena u startu. Nije to baš lako nadoknaditi suvim znanjem.

15. Nije da se ne slažem sa postom. Haha, flešbek sa Cirbesom i branjenjem pika, ne znam koja je tekma bila, al bukvalno vraćao se ispod koša, onako pognuo glavu kao da očekuje proći će tuda lopta, daće koš, al bar da ga ne zvizne slučajno. I sad mi smešno jebemga ludog.

Inače, Samh, ima šta da popravi Brančilo, u napadu bi mogao da postane opcija, umesto krajnjeg rešenja, mogao bi da uzima neke šuteve, neki prodor, nešto, ne kažem da bi trebao da radi 6 krosovera po meču ali više od njega u napadu je potrebno, i realno očekivati.

KAD SMO KOD BRANČILA GDE JE SLEPI MAĐIJA?

16. Нема краља нигдје. Недостаје са ексклузивним видео клиповима. Вратите Слепог на Вуку!

Цирбес је стварно критичан на пику. Азо, тај црнац на позицији 4 је сигурно једно милион и по еврића, са тим моћима што си набројао.

17. слепи је умро пре два месеца брате...

18. Hahahah znaš kad zamišljam scenu kako ga lopta udara u onu glavu ćelavu tako pogurenu i kako se još nervira zbog toga.

Treba nam Patrik Jang tip igrača pod košem. Naravno, svima treba, a pošto se Ćoki nije otvorio dobismo Sofoa i Nastića. Šljakaće i oni dovoljno za Abu verovatno, za KLS svakako, ne kažem, ali bez nekog pojačanja, nebitno da li je šuter ili zver pod košem, nema ništa od Top 16.

I nikako Kešelja, Simona ili Ercega. NIKAKO. Aj što neće biti dobri po tim, nego što će podići nerviranje gledajući ekipu za 120%. Svaki na svoj način, poseban vid daunovca. Gudurić je već sad na njihovom nivou skoro, misli se na prvu dvojicu. Ercega treba platiti dobro, a za te pare da gledam kako se bezmudaški kljakavo vuče po terenu i ima 2 skoka po meču, čibe.

19. Mislim da ćemo ove godine igrati ružniju košarku nego prošle, na dosta manje poena. S obzirom na sastav, to je očigledno. ABA je slabija ove godine i ne bi trebalo biti problema za plasman u EL. KLS sranje, nema potrebe govoriti o tome.
    Teško da se ove godine uguramo u TOP16, grupa je do bola teška. Ako uspijemo, vjerovaću i u TOP8.
    Od Tompsona očekujem standardno, kao i svi vi, da pokaže zašto je crnjac. Mislim da će Mekel biti bolji nego što se očekuje od njega. Ne troši puno lopti na ispucavanje za tri, dobar je defanzivno i prodoran. Iznenadićemo se. Sofo mi je veliki upitnik, pitanje je kakvu će formu dostići, jer je moguće da će nastupati s bolom u kurcu. Nadam se da se varam, što se njega tiče.

20. Ja nešto kontam da nam treba još jedno pojačanje, tipa neki crnački Bjelica. Rebiću bi trrebalo dati što više minuta pa da vidimo da li je Cvetković ili ne. Centarska linija biće sasvim solidna, ovo ostalo će odrndati svoje nekako. Što se tiče Evrolige kontam da bi trebali imati dve pobede kod kuće, a ostalo je čista premija, uzevši u obzir ostale gigante u našoj grupi. Bez obzira, biće lepo gledati kako igramo, pa makar i ružnu košarku.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.