Prijava

I ja sam delom kosovar, mora da je to razlog.

Evo neću više, obećavam, volim ga ja samo vas trolujem hahah.

Hahaha dao 5 trojki Igokei brt, stvarno, nemojte ga pljuvati. Šutnuli smo 120 trojki, Simon dao 5, pokažite rispekt neki jebem mu mater.

Evo već protiv Cedevite će imati indeks -8, zapamtite dobro ovo.

Ne trebaš ga voleti, ni ja ga ne volim ali ne pričam neistineto čoveku jbg

Pa šta, Šomi, to je simon, od njega se i ne očekuje da... da bude košarkaš valjda.

A neću, dosadilo i meni, priznajem.

Oće Š
Tako ste ti i Radmilo i za ovu pričali XD

Gde pričam o simonovom učinku na ovoj utakmici, jedi li lud jebeno?

Dva komentara o njemu sam ostavio, usput onako, nebitno: "frljoke 2/2, dobro za sad", "ubo sa osam metara. Sere ga."
I onda me sad ubeđuj da nije user kad simon ubode trojku sa osam metara. Ma daj, nećemo dalje, evo, neka bude da sam i nakon ove rekao da je bio golo govno na ovoj utakmici. Nedokazan si u pičku materinu.

Edit: Ne, baš sam naglasio juče da ovu ne računam, jer je nebitna utakmica koju nema trika da izgubimo. Ali ok. Kao naprednjak si jebeni, samo šta tebi odgovara pročitaš.

Radmilo nemoj biti Rasni sada. Šalio sam se i dosadilo mi xe xe
Teraj svoje do kraja i budi spreman da snosiš posledice XD

A istrolovao si me opako evo priznajem xDD

Počela olimpija s cedevitom na areni1, ako kiksnu, to je to, ako ne kiksnu - čekamo da partizan igra za srpstvo!

Nije user brt jer čovek samo to i radi pored dobre odbrane većinom.
Dakle kad Ronaldo da for pored linije od20 metara i pretrči 3 igrača nije user radi to čovek

Čoveče kakvo trolovanje, xd te tu iz navike

Znači sad je partizan srbski klub kad vam odgovara lolo

Aha, ja ganjam kladionicu, i kad ubodem na 100 dinara kvotu 150 jednom godišnje to nije user jer ja samo to i radim. To sam ja, ja radim to. xD

Olimpija 18:12 za sad vodi, biće interesantno.

Brate igraš da bi dobio ne?
Simon gađa da pogodi, i uspeva mu to :-D

Haha jebeni Simon, ispisaste 80 jebenih stranica, ko da smo (već) prošli na F4 EL.

Realno simon vam je prvi podigo pehar sad to što ga nije zaslužio nema veze zaboravi se lololo

Nisam ni pročitao zadnje dvije strane. Ovi šupci nas jebu za Simona, haah

Vi stalno spominjete Unikahu, a dve najvažnije utakmice u sezoni su bile protiv Bajerna - u Minhenu i ovde. Jednu od njih samo da nismo dobili, ne bismo igrali top 16, a Simon sam čovek dobio Bajern u Minhenu. Em imao dosta poena, em pogađao sve kad je bilo važno.

I još u koliko partija je imao izuzetno značajan učinak. Možda ne toliko statistički, ali pogodi često baš kad je važno. Ono da on nema muda nikako nema smisla, on se ne libi da šutne nikad. I da igra za reprezentaciju protiv Amera i da imamo poslednji napad za pobedu, on bi smeo da šutne. Mislim, smešno mi ovo Simon protiv Amera, ali garantujem da se ne bi uplašio, to je poenta :) Da Danguba može da ne misli na svoje greške i promašaje i da ima tako kratko pamćenje, koliko bi bolji igrač bio.

Simon ima preko 40% trojke u Evroligi, mrzi me sad da tražim tačno koliki procenat, pisali ste i ovde. I to taj procenat ima sa ovih poslednjih par loših partija. Na tolikom broju šuteva koji on ima, to je odlično. Opet kažem, ne smeju on i Lazić zajedno da završavaju meč, jbg, obojica su previše ofanzivno ograničeni, ali ono što umeju, rade dobro i ne pokušavaju da izmisle toplu vodu kad znaju da su mlaki (mada se to na Lazića baš i ne odnosi ove sezone, ali da ne ulazimo sad i u tu raspravu :) ).

I nemam ja problem sa tim što ti, Radoje Cincare, pišeš ovde za Simona posle svakog meča. Ima igrača koje i ja ne podnosim i za koje bih posle svakog meča mogao nešto da nađem, samo ne igraju za Zvezdu pa mi ne bodu oči toliko. Ali ako ti napišeš nešto za Simona, jbg, ako neko ovde misli da to nije argumentovano, reći će ti, nismo sramežljivi, fala bogu.

I stvarno najobektivnije što mogu mislim da Simonu ne može ništa da se zameri ove sezone. Odnosno, ajde ne ništa, svakom možeš nešto da zameriš, ali mislim da on radi ono šta treba, ispunjava svoje zadatke. I ne u smislu 'ma to je Simon, njemu se sve oprašta, dobro je dok se ne saplete dok trči', nego da je on ove godine među konstantnijim igračima.

Ono što možda najviše smeta ovde ljudima kad krenete tako pljujete Simona (ili bilo koga drugog) je što posle svakog napada/utakmice kažete 'ko i dalje brani Simona posle ovoga, potpuni je debil' ili u prevodu 'ko se ne slaže sa mojim mišljenjem, nek mi se napuši kurca'. Pa jbg, da su se meni napušili kurca svi koji se nisu slagali sa mnom, do sad bih presušio.

Edit: (tl;dr) na kub