Prijava

Pa neću da trpim proseravanja jbg
U mi smo kul u mi pljujemo Simona i Đokovića

Vi stalno spominjete Unikahu, a dve najvažnije utakmice u sezoni su bile protiv Bajerna - u Minhenu i ovde. Jednu od njih samo da nismo dobili, ne bismo igrali top 16, a Simon sam čovek dobio Bajern u Minhenu. Em imao dosta poena, em pogađao sve kad je bilo važno.

Ma gde brate on je Kosovar on nas nervira on nas nervira

Alo Mrave ja lično ne volim Mesija brt znaš, al ne sporim da je u top 2 najbolja na svetu trenutno

I ja ne volim Kristijanu i Kobija npr (mada Kobija gotivim u poslednje vreme, od kako ima problema sa povredama i naročito ove godine), ali svakako kažem da su među najboljima u onome što rade. Za Kobija čak i navijam da bude što bolji ove godine i da reši što više mečeva (odnosno navijam da bude dobar u svakom meču osim protiv mojih Sparsa).

Ali drugo su Kobi, Kristijana i Mesi sa jedne strane i Simon sa druge, jbg :) Šta ti objektivno da nađeš ovoj trojici? Ok, možeš da kažeš da ne bi majci dodao loptu da joj život zavisi od toga, da je razmažena pederčina ili da je zakržljali patuljak, respektivno, ali to je cepidlačenje.

Simon je Bog, on bez dva grama mozga igra evroligu i ima srebro sa sveckog mogu da mu pljunu pod prozor redom svi

ово је једна лепо упакована проста истина или заправо најкраћи начин да кажеш нешто најтачније о симону.

кад год сам гледао симона, нисам могао да нађем нешто да му замерим и објективно бих морао да признам да је солидан и користан играч. али сам увек имао осећај да је некако лош за екипу и да бих и знао због чега да се више разумем у кошарку. ово становиште сам мало напустио због сребра на светском, а напустио бих га начисто кад би симона тражио и довео неки озбиљан европски тренер. до тад нисам уопште начисто што се тиче њега.

Dragi lečki_mrav, obaveštavamo Vas da Vam je u narednih 24h, ograničen broj karaktera na 20.

Vaš MTS;NIS;GASPROM;POŠTA;RTBBOR (jbg, drž. proj.)

Pa eto ti poenta. Ne voliš al ne sporis očigledno, nisi lud.

Osim ako praviš analize -/+ igrače, tu si anlimited.

skinuo kapu za dve partije. Dve. Od 15 EL i 20+ aba-ligaških.

I te dve su bile jako bitne. I da, Simon nije igrač kom treba da skidaš kapu za bilo koju utakmicu. On je klasičan igrač koji treba da odmeni druge ljude na svojoj poziciji i da se to odsustvo što manje oseti. U odbrani je i više nego koristan. U napadu je daleko iznad onoga što je očekivano i što je njegova uloga u ekipi. Dakle, u debelom je plusu tokom ovog mandata. Ima igrača koji bi trebalo da rešavaju utakmice i da objašnjavaju kada je najbitnije. Sama činjenica da je Simon to uradio na dve utakmice govori o tome da je uradio nešto što nije njegov posao i zbog čega nije doveden. A to je veliki plus.

Da se razumemo, ne gotivim Simona nešto, zapravo uvek ga gledam blago posprdno, ali i dalje ne mogu da kažem da ne radi svoj posao. Nije on igrač koji treba da reši utakmicu niti treba da je rešava. Jebem ti tu utakmicu ako mi dođemo do toga da je Simon rešava pored Kvinsija i Kinsija, Cirbesare, Jovića i ostalih. Onda i ne treba da je dobijemo.

Znaš ono, dobra ekipa nije ekipa sa najboljim igračima, nego ekipa u kojoj postoji sistem i u kojoj svako zna svoj posao. Tako da, ako dođe do toga da se rešava utakmica, zna se ko je rešava i ko tu mora da iskoči u prvi plan, pogodio ili promašio. Ne možeš tako nešto da očekuješ od Simona. To ti je onaj sistem o kom pričamo i u našoj reprezentaciji i onaj sistem zbog kog Hrvati godinama puše kurac u basketu iako su masu puta imali dobre igrače.

Simon svoj posao odrađuje odlično i tačka.

Simon je klasična MAGIJA.

Dragi Сантјаго Коровјов, da se terate svi u kurac, treba mi faks za ove postove!

Lol Dio izlizala mi se tastatura, stvarno ću morati da smanjim. Inače došao onaj tiket koji sam malo pre okačio, ne znam da l je neko ispratio.

Inače meni je ogavniji Štimac nego Simon. Svaku utakmicu ima neke ultrablam momente, dal mu se Rajs smeje, dal ga Skuni Pen polepi, dal promaši 8 zicera protiv jebenog Semiha Erdena, ili ima neke neartikulase pokrete (ne ložačke nego životinjske) jer je neko drugi dao trojku/zakucao, etc.

Haha, nisam bio na sajtu u pm. Mada sam podosta dobar danas, al ispratio bih vrv tiket, možda ne sve, al sigurno bih nešto prepisao. Jbg, biće!

Lečki, ja pokupih od tebe Oladipa i još ponešto, al me izjeba Milsap za 30 crvenih :(

Aaa jebiga Predražinjo. Ja hteo da stavim Horforda, rekoh on i Vučević će da se pune međusobno jer nijedan ne može da odigra odbranu na onom drugom, ali sva sreća pa se na kraju odlučih da odigram tri igrača iz Boston - Sakramento. Koliko falilo Milsapu, ne znam kolika mu bila granica?

Лечки брт, кад направиш анализу нба играча, би л' био љубазан да пустиш на пвт да не ровим по теми, у гужви сам ових дана, па ме нема често на форуму. Ајде љуби те брат, само прекопирај пост са теме у пвт.

Шта бре серу више радоје, шоми и марко, симон је цар!

Nemaš frke, Mitke, bojim se samo da na zadocnim na početak jer gledam što kasnije da napravim tiket, da vidim kakav je apdejt sa povredama i to. Pa dok ga sastavim i ispišem sve ovde detaljno, meč ne samo da počne, nego već može da dođe i do trećeg tajmauta. Ali ako utakmice kasno počinju, nema nikakvih problema.