КК Црвена звезда

1. Ma da l' je moguće uvek kad imamo nalet da baci frljoku i u pičku materinu... Dve najbolje utakmice u sezoni (i šuterski i inače) odigrali baš protiv nas, jbg, šta sad.

2. у баш је партизан имао шутерско вече. не верујем да су имали и 35% из игре. само што нас је кењало да у једном нападну плеј остане два пута без дриблинга и онда суне мурић тројку и на тај фазон смо држали разлику целу текму.

3. Kad Simon podbaci - gubimo. Simon - ključni igrač je.

4. U pravu si, nije bilo šutersko veče, sad gledam statistiku, 40% za dva i ispod 30% za tri, verovatno sam stekao takav utisak zbog svega što je ulazilo.

5. има ли негде да се игра ко ће да освоји клс?

6. па замисли да су имали шутерско вече и 21 оф. скок. имали би кош из сваког напада.

7. Je l Simon kriv nubovi? Da jeste lakše bi mi bilo nego što ovi zbog kojih mali kosovarčići gladuju napuše mi se kurca

8. ĐE WAM CIRBES HA HA

9. Imali su dan odmora više, nije ni smederevo zajebancija!

Prošli put su nakon poraza od partizana dobili lokomotivu čini mi se, sad bi mogli i efes. Ako se oporavi jović.

10. вечерас су сви били симон, зато смо изгубили ;)

11. sad bi mogli i efes

хахаххахах да

12. A sprdam se brt, vidiš i prvi deo posta xDD

13. Ako se plasiramo među 4 u KLS, ja zadovoljan.

14. Kosarka nebitan sport

15. Ima Marko, ako ne nađeš u regularnoj ponudi, odeš u Meridian i kažeš hoću slobodnu igru tu i tu, pitaju te koliko para ulažeš, pa ti ponude kvotu.

Ovo je nerealna bila utakmica, i da oduzmemo to da su imali jedno 25 of. skokova, zajebi ti što ćeš da pobediš kad averedž crnjo prodavac Ajfelovih tornjića u Parizu bez balansa, iza table, jednom rukom da, kad crnjo na četvorci šutira jednom, omaši ceo koš, oni of. šutira drugi put, omaši ceo koš, oni of. i opet treći put ili Muriću ili njemu lopta, i daju, fala Bogu.

A treći crnjo Amerikanac služi da napravi faulove, lol.

16. lol jebeni

6 trojki su dali s parkinga

skokovi u napadu posebna priča, radonja ko pička igra sa pet igrača drugo poluvreme

17. Ovo što pseto veli. Realno.

18. falio je onaj grafički fazon koji pokazuje odnos poena startera i klupe, 35. minut i četvorica ljudi dali koš

19. џикић је за радоњу обрадовић, не држи увек пет истих играча на терену да добију срчани удар, зато ови његови играју пресинг 39 минута

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.