Prijava

Чекајте да се заврше ове Летње лиге, па и припреме НБА екипа. Има играча који одиграју добро Летњу лигу, па почну припреме са тимом и пред сам почетак сезоне буду вишак и онда траже клуб у Европи. Те црнце које прижељкујете могу да стигну тек у септембру или октобру. Ја бих да поузимамо све иоле квалитене играче одавде, тј. из региона па ће после лако да се доведу и уклопе играчи на позицији црнца.

Није Човић луд да ризикује титулу у АБА Лиги. Ипак нам је она приоритет у односу на Евролигу. А како се сваке године мења однос УЛЕБ-а и ФИБА и како се све ломи преко сиротиње, тј. нас, морамо увек да мислимо на следећу сезону (Лололо) и на начин на који ћемо да обезбедимо играње Евролиги. Да ли ће то бити преко АБА Лиге или КЛС, ми морамо да освајамо обе за сваки случај.

Nek plati A licencu da se ne jebavamo više po ovim pacerskim ligama xd

није довољно гарав

Jel ovaj protiv klinaca nekih igra ili sta

čekaj, lik je '96, sa UCLA, nije još izlazio na draft? lol, mora da je neki kockar pa mu treba kinta hitno čim napušta koledž košarku

Da, piše da je potpisao za FMP, mada kontam ako bude dovoljno dobar, dolazi u FMP Beograd :)

A zašto je napustio koledž, on i njegov otac kažu zato što je u prvoj godini igrao najviše četvorku, a njegova prirodna pozicija (i pozicija na kojoj je hteo da igra) je trojka (mada čitam da je bio i bek, ali dobro, u mlađim kategorijama može da bude šta hoće). I kao, očekivao je da u drugoj godini igra na trojci, ali za sad trener deluje kao da još uvek želi da on bude četvorka, pa mu dosadilo i ide.

Sa druge strane (a verujem da je ovo tačnija priča), pisalo se da neće biti dovoljno kvalifikovan da igra (nisam siguran kako da prevedem, academic eligibility je problem - igrači moraju da ispune određene uslove da bi igrali koledž košarku, ocene i to... pretpostavljam da su ti uslovi poprilično niski, mislim kao da je bitno kakvu ocenu ima neko ko hoće da se bavi košarkom, čim to nije ispunio, mora da je baš duduk).

Što se košarkaških stvari tiče, dobar odbrambeni igrač, naročito sa strane pomoći, može da pokrije više pozicija, dobar skakač, u napadu ograničen.

Kolko sam ja razumeo: ako ostane na koledzu mora da pauzira sa kosarkom godinu dana. Mozda i zbog tih ocena i to...

Pa da, piše da nije ispunio akademske uslove, verovatno te ocene i to. A on i njegov otac kažu da su to gluposti, kakve ocene, jednostavno neće da ostane kad mu daju pogrešnu ulogu. Al ko će da prizna da nije uspeo da ispuni neke debilne uslove.

Slusao sad neki intervju sa njim. Zvuci kao da je glup ko kurac.

Brt te sportiste drze u skoli i gledaju da im poklone ocene koliko god mogu, ako je tolika debilcina da ni tako nije mogao da "da uslov" onda je vrlo inteligentan momak

Ово Симоновић??? Не личи фрајер на себе уопште...

очекивао би човек да се родио онако прођелав и просед са брадом. :)

али честитке на препознавању!

Ја баш малопре гуглао, нисам могао да провалим.

Preljuta glavica kosovarska. Tacno vidis da razmislja sta da odgovori ocu koji ga pita de si krenuo prema oboru sa gumenim cizmama u julu

И ја сам гуглао, ни у сну не бих погодио о коме се ради. Цоа, гдје ово ископа, мајке ти?