КК Црвена звезда

1. Kako god, batice, čovjek je generalno u pravu i ima pravo da kuka.
    http://mondo.rs/a650369/Info/Ekonomija/Ovo-su-najveci-poreski-duznici-u-Srbiji.html

Od svih ovih ojebina na spisku nedavno je državni problem br. 1 bio KK Partizan na kojem se trenirala strogoća do zadnjeg dana prelaznog roka dok svi znate šta se dešavalo sa pravom Zvezdom povodom poreza i dugovanja - NEMAMO UVID U DOKUMENTACIJU, PAPIRI NE POSTOJE, ZABORAVIĆEMO POREZ.

Pozdrav.

2. Куп Кораћа има име у цијелој Европи. Свињошевић се обрукао за сва времена тиме и ћао, крај приче. Извео је јуниоре нагузили су их фмп-ови јуниори.
    Потенцира неке дугове Партизана. Које црне дугове?
    Звезда је имала 18 милки евра дуга, 8 играча у ростеру са Недовићем и Цветковићем као носиоцима игре и величинама попут Уроша Николића и екипице, центра Мајлса који шута тројке и Увалина ВАЈ ДУ ЈУ НОТ ПРЕС ЈЕБЕМ ТИ БОГА, кошеви су скидати и ко је шта рекао, нико?
    Партизан колико има дуга? нема ни три милке.
    ВК Звезда се угасила на захтјев партизана, нисмо имали базен, играче да не помињем, услове тек да не помињем, а шта је сад са Партизаном? касни 2 мјесеца плата и одма клуб се гаси.
    10 година сте били државни клуб у свм спортовима и одједном кад се ствари мјењају. ЋАО ПИЧКЕЕЕЕЕе

3. Pa nuđen vam je reprogram duga, što niste prihvatili?! Naravno da će vas jebati poslije. I vaš Bog je to priznao.

4. Napisao vam Ćoki prošle godine jednu izjavu, vi svi naučili napamet i sad samo deklamujete, isto, sve isto, nijedna izjava se ne razlikuje, sve ko pjesmica.

5. Звезда је имала 18 милки евра дуга, 8 играча у ростеру са Недовићем и Цветковићем као носиоцима игре и величинама попут Уроша Николића и екипице, центра Мајлса који шута тројке и Увалина ВАЈ ДУ ЈУ НОТ ПРЕС ЈЕБЕМ ТИ БОГА, кошеви су скидати и ко је шта рекао, нико?

Cokulo nije da prozivam al ovo NIJE ta zvezda to je činjenica jebote dobro u redu trofeji će pripasti njoj kad se odmrzne al to ne menja činjenicu da ovo nije zvezda.
    Može i partizan sutra da ugasi klub i izmislimo neki drugi partizan bez dugova al mi ipak nismo tolka govna ko vi opaaaaa

6. Napisao vam Ćoki prošle godine jednu izjavu, vi svi naučili napamet i sad samo deklamujete, isto, sve isto, nijedna izjava se ne razlikuje, sve ko pjesmica.

Ja sam parafrazirao ono što je Vujošević rekao, šta lupaš?!

7. Fokuse, nije u pitanju pljuvanje navijača Partizana. U košarci, miljama ste ispred navijača Zvezde, što se tiče atmosfere. Tu nema polemike. Svaka vam čast, ja se oduševim kad gledam. Navijačima Zvezde treba mnogo godina da budu blizu.

kad kažem "da nas napljujete" mislio sam partizan u celini. dakle i grobari, i vujošević, i danilović i miša jebeni tumbas

8. Niko ne pljuje Partizan u cjelini, to bi trebalo da ti je jasno. Osim ako misliš da je Vujošević taj Partizan u cjelini.

9. Ајде једном, ЈЕДНОМ пружите руку и реците бољи сте, свака част. Немојте увек тражити неки изговор јебем вас уста. Не дај Боже да и целокупно СД Партизан прође кроз исто ко и Звезда, да осетите мало како је то. Лако је ругати се фузијама и празним трибинама кад 15 година заредом твој клуб осваја и кад га исто толико времена власт гура, а кад неко други укаже на то онда је теоретичар завере и мусавац искомплексирани. Ја Дулета крмета ценим као тренера и врло поштујем, али је пичка и глупи клинац са коментара на спорталу ван терена. Толико га волите да све његове глупости упијате и после кажете како нам је Ћоки напунио главу. Јес курац, мрзим га више од било ког другог мафијаша који је седео у фотељи и више него што ви мрзите све што је црвено-бело. Одрастите јебем вас уста.

10. Ајде једном, ЈЕДНОМ пружите руку и реците бољи сте, свака част.

ruka se pruža i kaže se "bolji ste" kad izgubiš od nekog. partizan je JOŠ UVEK šampion ove države, prema tome nema potrebe za tako nečim. možda i jeste bolji trenutno, ali vam je trenutno jedini argument "pustio vas željko osvajamo titulu".

11. Па добро, сад сте избегли пружање руке тако што је крме извело неке прасиће на терен јер се плаши да ће му цигани пружити смрдљиву ужеглу курчину мусаву у финалу.

12. pa pružiše mu kurčinu i prošle godine pa im je on pružio još masniju u finalu abe i domaće lige, ne vidim što jedan kup menja bilo šta (:

13. Није реч о трофејима него о томе да се понашате као клинци од 9 година.

14. misliš 12 godina hehe

15. imas na rts2 jebote

16. Nisam pri TV-u, nisam znao da oni prenose.

17. Fala, onaj koji inače koristim baguje.

18. http://www.tash-tv.com/p/tash-sport-1.html
    овај ради добро, само мораш да искључиш адблок

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.