Prijava

Ај овако.

Главни је сивоња код кога, осим повремене неочевиване искрености, никад ништа нисам ни ценио, тако да ми је сасвим очевивана оваква његова реакција.

Тилмо. Тилмо је Драган Вучићевић, човек коме кажеш да је употребио погрешну реч, а он креће као да сикће и извлачи неке ствари које: 1) нису релевантне за ту тему; 2) нису тачне. Плус се шлихта модераторима и мења ставове свака два дана.

Е, Бохоре, од тебе нисам очекивао да ћеш бити међу овом жгадијом која је успела да ми поквари лепо расположење које је произвела неизвесна утакмица. Искрено, разочарао сам се. И надам се да ћеш успети да схватиш да си претерао.

А ово што сте Рихи дали дупло већи бан, у најмању руку је срамотно.

Hm...verovatno si u pravu. Zato i mislim da navijaš za pogrešan klub

http://images3.kurir.rs/slika-900x608/aleksandar-vucic-1356896622-247457.jpg
ТО СУ НЕКИ КОЈИ ТВРДЕ ДА ЖЕЛЕ ДОБРО СРБИЈИ

o čemu vi ljudi? opet ste se ponašali kao tipični cigani? bio sam primoran da držim sklopljene oči od juče popodne, tako da sam sve propustio...samo na momenat vidio koš kalinića,a sad dolazim ovde i očekujem žurku, kad ono prc...vrijedi li mi da listam, jel neko rekao bar nešto duhovito?

Главни је сивоња код кога, осим повремене неочевиване искрености, никад ништа нисам ни ценио, тако да ми је сасвим очевивана оваква његова реакција.

Pošto sam "neočekivano iskren", odmah da ti kažem da se kao "sivonja" (ovo i ne mora pod navodnike lolo) osećam pomalo uzvišenim kad ga forumsko-komentatorska plačipička i narikača ne ceni.

Elem,

Ti si dečko

G L U P
L
U
P

PARTIZAN JE ŠAMPION OOOOOOOO

dok sam pratio sport navijao sam za Zvezdu i to je bilo vrijeme kada je onaj Guzonja tricama rešavao utakmice, e kakva su to vremena bila.

Vidim genijalni Thilmo je ponovo počeo da isijava svojom boleštinom i banovan je na 5 dana :) Manje nego Riha čijeg su ćaleta klali i vređali ga na nacionalnoj osnovi.
Koje snsovanje

Koji sam maler, juče mi zapalo da gledam samo 4/4...Još se čudim kako Radonja trpi da nas Vilijam uništava, a on je izgleda odigrao nestvarno dobru 3/4, pa je Radonja "logično" čekao reprizu u 4/4.
Gledajući na osnovu te poslednje četvrtine potpuno je nejasno da su pored Cirbesa (koji je uz Kalinića jedini pogađao u 4/4) juče najbolji bili Đenka i MVil.
Pobedi se u zube ne gleda.
Dočekah reprizu u 00.45 na SK3, ali sam izdržao samo do kraja 1/4 i zaspah...fino su nam sudije jebale kevu...Onaj faul Vitkovca nad MVilom na kraju, koji je bio evidentna nesportska, je ništa za faul istog igrača nad Bobijem u prvoj četvrtini, koji je takođe odsuđen kao običan faul. Još je primera u vezi sa čudnim sudijskim kriterijumom (isto je bilo i u Zg protiv Cedevite), ali da su sudije htele da Budućnost pobedi, budite sigurni da bi i pobedila. U principu, klasično domaćinsko suđenje, tako uobičajeno na tzv. ovim prostorima.

Zvezda 1.42 Alba 2.9 hendikep -5.5

Biće teško ali očekujem da dobijamo.

uhu, fina kvotica i hendikep. Pokricete vi to. Bar 10ak za vas.
A i pustice vas Obradovic

губимо и ово, сто посто

Obradovići imaju puštanje u krvi, dobar neki narod. :P
Ne bi me čudilo da ga dočekaju zvižducima, ne vole njega navijači pretjerano.

Sutra u 15 do 9 utakmica

Ako večeras izgubimo, lagano kreću zvižduci i "Radonja odlazi!". Al nešto kontam da dobijamo glat.

ko bude našo neki kršten link za sirotinju koja nema program nek okači