Prijava

stevane ni ti ne seri,
često započinjem kavgu ali ovde smo imali tuce sukoba koje nisu za ovu temu
ispali smo cigani klasični
zaboravili ste da kod nas nema zabranjenih, nezabranjenih, odbranjenih i sličnih.

Ručna!

Тилмо је л' ти разликујеш речи: имплементирати и имплицирати?

Ne kapira, a sad će i da kaže da je baš u tome fora, da namerno meša. A to što ti ne kapiraš foru jbg, ko ti je kriv.

Primer za razliku: Implementiram ti kurac u kevu, što dalje implicira da ti je keva jebana. Kurcem.
(primer nije adresiran, mada ko želi nek' se pronađe)

I ne, ne treba ovo da se ostavi ovako, bez obzira što se Rihanna nije uvredio, ipak treba banovati stoku kad ne zna da se ponaša. Al' ako je onima zabavno ovako onda neka, treba omogućiti razonodu i ubogima.

Ти и ја нисмо нас, мајсторе. То ако навијамо за исти клуб, не значи да треба да те браним ко матер грешног сина, јер се забога ми не делимо као што то раде они.

još ništa. pa ovo je nečuveno.
budući da ovu dvojicu mongoloida ne mogu iznabadati šakama, a imam želju, a ne mogu drukati kazanu jer mi je suviše ispod časti, šta da radim?
pazi samo ovo

Nije mu otac stvarno zaklan, Elek izvalio to na četu.
Brat mu je uhvaćen u krađi pa kad ga je milicija poterala ranio policajca i u zatvoru je sada. Ovo je istina a ovo za ćaleta veze nema.

interne šale između mene i eleka ne treba tebe da se tiču. još me i kleveće. moronu, ja nemam brata.
remac, radi svoj posao. jes da nisi plaćen za njega, al ga radi. ako nećeš ili iz nekog razloga ne možeš banovati ove tuljane, banuj mene jer sam vam jebo mater. banuj siso jedna.

Ти и ја нисмо нас, мајсторе. То ако навијамо за исти клуб, не значи да треба да те браним ко матер грешног сина, јер се забога ми не делимо као што то раде они.

Hm...verovatno si u pravu. Zato i mislim da navijaš za pogrešan klub te još više stojim iza onog što sam ranije rekao. Za tebe teško mogu da budem ti, majstore. No, razumem te, ko majka grešnog sina.

ahha kaže ovaj himler ili ko je već banuj me, ko da mu govori aj ubij me, koliko sjebane face

Jeste, svi koji neće da se povinuju pravilima maloumnika sa tribine i da pevaju "nož, žica...", "ubij, ubij... " i da podržavaju stavove svoje "navijačke braće sa tribine" su izrodi i nisu pravi navijači.
Debilčine ste za ono što ste rekli pa sve da dečko i nije musliman, da mu nije umro ćale i da se nimalo ne vređa na vaše maloumne prozivke, debilčine ste i gotovo, a valjda i ja navijam za pogrešan klub.
Edit: upućeno svima koji su pre sat i po počeli prozivku na nacionalnoj i verskoj osnovi, bez obzira ko je u pitanju na drugoj strani.

Aco, je l' se meni obraćaš?

Šta ti Radmilo sereš?
Milion puta si bio na četu kad se ova spika vodila i nisi se gadio da Rixi kažeš sve ovo što sam ja reko, šta je sad problem? Milion puta sam ti rekao da ne izigravaš jebenog sudiju i da se mešaš gde ti nije mesto. Ne možeš da ne budeš kurton, šta? Da l si realan

A ti što si me banovao treba da te bude sramota jer si upao ko šljiva u govno jebeno. Pogledaj od početka šta se dešavalao. Pravila na navijačkim temama se znaju. Banovan član došao da proziva sa duplog ej i ja dobio ban. Prvo od 3 dana pa od 15 onda fazon. Produžio ga lola produžim mu ga u bulju.Trajnuj Boxera slepče ja imam 2 opcije da pravim novog ili da ne dođem nikad. Ti nemaš ni jednu, kurton si za ceo život jebeni.

ja samo da dodam sa zakašnjenjem:
Jebem vam oca! MRŠ

Mojne Ćomi to. Saće dođe nubara neka sa Marsa i da kaže e vidi ovaj psuje oca njima. Saću ga banujem. Nemači pojma jebeni.

капирам да ћоми навија за будућност :Д

Koliko bi se ja nervirao da Zvezda izubi ovako dobijenu utakmicu ko što je Budućnost.

Kockice i ti odfakaj

EDIT: u jebote nisam znao da si ti ahahahahahahah

Ja gledam šta koj kurac xaxaxaxaxax