Prijava

Sportsko drustvo Crvena Zvezda je proslavilo 70 godina postojanja. Sve cestitke najvecem rivalu i sportskom neprijatelju, sa zeljama da se vrati na puteve stare slave i otarasi bagre koja je trenutno vuce na dno. Dodeljene su nagrade za najuspesnije sportiste. Vise o tome:

http://sportal.rs/news.php?news=141283

Kako se Zvezdini rukovodioci poslednjih godina gotovo takmice ko ce jos vise srozati decenijama stican ugled, tako ni ovog puta brljotine nisu omanule. Naime:

Za najboljeg sportistu godine proglašen je vaterpolista Sava Ranđelović, osvajač "duple krune", kao i član reprezentacije Srbije koja je na prethodnim međunarodnim takmičenjima osvojila tri zlatne medalje.

Ne znam zasto im ovo treba i zasto vredjaju inteligenciju zvezdaske javnosti. Naime, ukolkio je neko zaboravio evo screen. Posebno obratite paznju na poslednji pasus:

http://s13.postimg.org/ts8ptwiqf/vaterpolo.jpg

Dalje:

i treneru Košarkaškog kluba, Dejanu Radonjiću za prvi plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Takodje, ako je neko zaboravio:

http://s7.postimg.org/431o66myz/covic.jpg

Pitanje je zasto rukovodioci Zvezde ovako ponizavaju navijace dajuci priznanja klubovima koji nisu clanovi sportskog drustva. Ovo pricam pravno i cinjenicno, potkrepljeno svim dokazima. Zasto onda nisu dali i Kristijanu Ronaldu za najboljeg fudbalera, koja je razlika izmedju Real Madrida i Zvezde Telekom? I real ima navijaca medju delijama, sta je onda problem.

Na drugu stranu sto je ovo svojevrstan kriminal, dobro, trenutna politicka situacija omogucava ovakve stvari, ali postoje hronicari koji polako slazu dokumentaciju... bojim se da Zvezdine sadasnje legende i vodje ovakvim nepromisljenim i neozbiljnim potezima dovode u pitanje opstanak sportskog drustva u celini.

Pozdrav svim ljudima dobre volje.

LOL DOKAZI SU NOVINKI ČLANCI.
GORI SI OD DULETA

Pa dobro, ja se trudim da sve sto kazem potkrepim dokazima. Nisam ja izmislio izjave ljudi sa slika. To su njihove reci, postoje i video snimci.

u pravu je autor vucicupederu
meni je otvorio oči

zahvaliću se njegovoj mami što ga je rodila ovako pametnog
čim je vidim
a nakupilo se razloga za susret
prestao sam i da brojim

gde si vucicupederu kakav si

Prebaci post na FK Crvena Zvezda pošto je FK član SD, budi dosledan. Možda si i ti potpao pod Čovićeve spinove pa si greškom postovao na ovoj temi. Vrati se na put istine.
Pusti nas nerazumne da obitavamo ovde i nemoj da se naljutiš ako te neko ,prilikom zahvaljivanja na čestitkama, bude pozvao da nam izduvaš sveće.

Oh gorka istino... gadna li si.

Ok momci, sve najbolje.

sve najbolje i tebi i tvojim dragi pederu
puno pozdravi gospođu mamu

Directore, nazalost ne mogu da je pozdravim. Sve najbolje.

lololololo ovakve gluposti osveže dan

ček šta kao Zvezda je FMP ne razumem

Ja ne mogu da verujem da neko moze da misli da je kk czt u stvari fmp :'(

Možda smo mi panteri, ali vi ste miševi.

vucicupederu jel možeš da napraviš neku listu u kojoj će biti navedena sva mesečna primanja zaposlenih u SD Crvena Zvezda + FMP (u dinarima) ali od najvećeg ka najmanjem i još, pošto sve znaš, da li možeš da pogodiš kolika je meni plata? Evo da ti malo pripomognem, preko 20 000 din je..

da li možeš da pogodiš kolika je meni plata?

Prijatelju, kako bih ja mogao da znam kolika je tvoja plata? Nisam ja baba Vanga, ja uvek iznosim proverene informacije.

Mogu da izvedem malu analizu na osnovu tvog upisa koja bi eventualno vodila nekoj proceni, ali dozvoli 5% gore-dole.
Analizirajuci tvoj upis, odnosno nivo humora ili pokusaj istog, govori nam da se radi o trogodisnjoj srednjoj skoli, iliti nekakvom zanatu. Kako se u Srbiji zanatske skole uce u skolama, a ne u radnjama gde se zaista moze nauciti taj zanat, pretpostavicemo da si iz skole izasao bez prakticnog znanja.
Sa ovim opisom, ne vidim da si imao prevelike sanse da dobijes dobro zaposlenje, tako da se verovatno radilo o stranackom aktivizmu, pretpostavljam vladajuce stranke. Kao nagrada tu je doslo mesto u parking servisu ili neka niza pozicija u toplani/vodovodu, a plate su tu u rangu do 32.000 dinara. Verujem + karta za autobuski prevoz, od tvog mesta do najblizeg grada gde obavljas delatnost.

Scouser

ček šta kao Zvezda je FMP ne razumem

?

Може ли неко да ми објасни какве везе има ФМП са Звездом?

То су ти Тегелтија фазони, морате да сачекате четвртак увече, тад је Зона прес, прво да се укључе у емисију и да питају Тегија, па ће тада да вам одговоре.

Ignorišite Vučića, ode tema u 3 pičke materine inače.