Prijava

Aha, upadam. Koji ti je nick?

Не, ако немамо сви серијски, а нико нема. Скини тангл, око 4 мега је и брзо се среди.

Овај овде. Ете ме за секунд.

ja sam hostovo pod vukajlija aj probajte da uđete

aj probaj sad nisam otkačio ono add to server list

Браво за име подфорума! :Д

Počeo sam da igram Dragon Age pa da vi prenesem impresije za sada. Igre je klasičan D&D fazon sa relativno prežvakanom pričom ali toliko truda je uloženo u glasovnu glumu i tekst likova da kvalitetno nadoknađuje nedostatak originalnosti. Ono što mi se sviđa je težina, čak i na normalo moram da pauziram i da pravim taktiku. Onda epic finisheri velikih monstruma, krv koja prska po oklopu i licu dok se biješ, duhovite opaske pratioca kao i izbori koji utiču na razvoj događaja i grananja priče. Verovatno ću morati da je odigram više puta sa različitim rasama, klasam i polom jer se drugačije ophode prema tebi u zavisnosti od svega toga.

Ja i dule smo sad igrali M&B na njegovom serveru vukajlija, bilo je kul. Na kraju smo se borili jedan na jedan, prava viteška borba. :)

Evo dula i mene:
http://img837.imageshack.us/img837/5573/ddddddh.png

Izvinite na grafici, loš mi je kompjuter. :)

Ja igram ugl. CSI raznih sorta :D Vegas varijante su najbolje, Miami nema da se skine normalan, a NY je glupi hidden object. Inace poenta igrice je da se sakupe dokazi, pregledaju se u laboratorijama (minigames fazon), i ispituju osumnjiceni. Ono sto te tera da pazis sta radis (da ne klikces mehanicki) je cinjenica da moras da objasnis zasto je Perica ubio Mikicu, tj. na osnovu kojih dokaza si to zakljucio. Slucajevi su ok, realni koliko i serija (:

CrazyAjvar i ja cepam DA...
Pričaju da je sranje, a igrica jebe keve...

Igram samo Rise of Nations: Thrones and Patriots.
Ostalo me ne zanima previše.

Samo WC3 The Frozen Throne. Ali ne igram previše, imam na akauntu oko 1500 partija za 3-4 godine. Čini mi se da imam 746 pobeda sa randumima(oni su isti k'o orkovi, samo zeleni), fali mi još 4 za ikonicu Nage. Nikako da se nakanim. Pu!

Koliko vidim na netu recenzije su relativno nad prosečne i hvalospevi, većina ocena je 90+ ili 8/10. Ja bi reko da su malo preterali ali u suštini je dobar klasični RPG.

Расшрава о коњу и сечиву премештенас на своју тему. Бе зспемд на овој о том итги више.

Jel ti to na mađarskom nešto pokušavaš da kažeš?

Nego, sta mislite o Mass Effect serijalu?

Ништа специјално..
Мени је Дрегон Ејџ до јаја

http://i.neoseeker.com/boxshots/R2FtZXMvUGxheXN0YXRpb25fMi9BZHZlbnR1cmUvTXlzdGVyeQ==/silent_hill_2_restless_dreams_frontcover_large_zpQ2znJC1syXZWy.jpg

Silent dvojka je keva,mada još nisam uspeo da je obrnem....
Probajte da igrate ovo sranje u 3 ujutru sa slušalicama,ja sam hteo da umrem :)
Sad trenutno igram i malo starije igrice poput half-life a 2 i hitmena 2
a Witcher je jedna od novijih igrica koja me je stvarno oduševila s obzirom da sada svi samo gledaju grafiku,jedva sam je obrnuo....
Igram i DevilMayCry 3 koja je najbolja u serijalu tih igrica,savršeno za mindless klanje demona i ostalih čuda,ali ima i nekih manjih puzli pa mora i malo da se razmišlja,a i priča je odlična....
I da,šta je s tim konjom i mačom?i ima li još mesta za onlajn klanje? :)

Kako da nabavim multiplayer serial za M&B?