Automobilizam

1. E viđeo sam neđe, prije možda 10 dana, Integralku oko 6 hiljada, nema je sad.

2. псето како можеш да браниш бохоромобиле икс петице и да за оваква прељута возила називаш кршинама

гтд има дојаја интегралка у хрвацкој, а код нас нема ништа већ дуго времена... а цене им у иностранству само скачу и скачу

3. Ako znam, čini mi se da u Srbiju viđeh, može biti i kod Hrvata...

M5 39 imaš jedan u Herceg Novi se prodaje.

4. Zaljubljen sam u Ghibli kockasti ovaj.

Evo ga BMW.
    www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/522709

5. дада виђех њега уживо, мсм да је раније био на беге таблама

6. E ne znam za to, ali M5 je pregenijalno auto. Ovako možeš povesti đecu do škole, voziti 250 ka po šinama, a kad mu isključiš sisteme protiv proklizavanja prelako zapleše.
    https://www.youtube.com/watch?v=yYVcCisk6g0

7. Gtd ovaj se nije proslavio u driftovanju

8. Top Alpina, ono je nju Đus vozio?

Što, baš fino, samo DSC isključiš.

9. Sa ovim autom i beba može driftovati ali pitanje kako

10. Узмеш овај ауто и не бринеш за регистрацију уопште - нећеш га ни регистровати

11. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7248630/cadillac-fleetwood-41l

ово би исто возио најлаганије, само би му још хидраулику ставио

12. Al Bohoromobil jebem ti ljeb isplakao sam :D

13. Какав Кадилак јебем ти лађу, узмеш њега и имаш покретни јебарник

14. псето како можеш да браниш бохоромобиле икс петице и да за оваква прељута возила називаш кршинама

Ne znam na sta da ti odg prvo...x5 je trve dzip poput pajera, rovera, g klase(objasnjava)...x6 je sminkersko govno poput hjundaija, kaskaija, nuka i tih ostalih silikonjara me vozi automobila

Ovo drugo, ta vozila jesu bila preljuta. Bila. Znaci ok je da ako imas 4k kupis ovako nesto ljuto a matoro ali ako vec imas para da kupis ljuti nepunoletni auto onda su krsine.

15. Realno onaj lik može u Austriji da uzme 2 puta više para za onako lepo očuvan W140....

16. Prejaka fora Kadilaka ovoga voziti, pravo crnačko auto.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.