Prijava

Istina, ali samo GTI, samo Troica.

Čovjeku auto nagrdili.
http://s21.postimg.org/kszbjry6f/111111.jpg

Ovakve na goli otok. I trebamo se solidarisati svi, da reagujemo kad vidimo nekome drugom da grebu po autu, gume duše itd.
U Tivat 7-8 auta izgazili ljetos po krovovima (ima snimak, nadam se da su našli), ja ostao bez tablice, ne smije se auto ostaviti, od ljubomore valjda.

Kad samo točkove kradu (ili ceo auto ako je poželjniji lolo), ima i debila koji skrše brisače.

Nije ovo krađa, ovo je pakost. Nemaš koristi od toga, razbiješ mu iz tamo nekog ličnog razloga.
Ne vjerujem zbog parkiranja, zovi pauka i to je to.

Kod nas češće može da ti se desi da ti neki stručni pančevački vozač ogrebe ili ulubi auto na parkingu tokom uparkiranja/isparkiravanja lolo.

Tako su mi jednom sjebali retrovizor, drugi put zadnji branik, treći put ostavili šaru uzdužnu, sreća pa je samo farba bila nekako.

To je drugo, ovo je namjerno.

Zato nema ništa bez kuće, kakvog ga ostaviš takvog ga i nađeš. I oni otisci od vrata. Dok sam živio na stan je srećom moje mjesto bilo najšire i uz trotoar sa jedne strane. A tebe boli kurac, ostavljaj ga u taj prolaz što imaš.

Ma nema šanse, nema mesta nikad, uvek ima gomila kola i još te zagrade stalno. A i iskreno, većinu vremena sam na vikendici fino na dunavu milina, tamo imam garažu do jaja sve. Mene brine samo u beograd kad odem da mi neko ne sjebe kola.

Mene brine samo u beograd kad odem da mi neko ne sjebe kola.

Nije mi jasno zašto?
Ja ne razmišljam o tome, niti sam kad imao razloga, posebno ne u BG. Eto jedino zbog PA tablica. Vjerujem da bi se i tada našao neko da izađe iz svog automobila i navodi pančevačkog vozača.

E jedino što obično kad su sa obje strane pod 90 stepeni uparkirani, a ja oću na sredinu ulice, imam trip da ne stanem iza nekog kombija ili većeg auta lol.

Kradu točkove ili buše gume za svoj ćeif. Jednom drugaru su sjebali auto kad su podmetnuli bombu pod auto koji je bio parkiran pored. I još drugih stvari. I to zapravo mislim da ih preko noći ostavim. Drugo je na po par sati kad imam da obavim nešto.

Vjerujem da bi se i tada našao neko da izađe iz svog automobila i navodi pančevačkog vozača.

Loool, da znaš koliko mi ide na kurac da vozim auto sa pa tablicama. Još više mi ide na kurac i strašno je stresno voziti po pančevu, fazon, manje me stresira da vozim skoro 2000 km preko pola evrope, nego da vozim sat vremena po pančevu. Izleću k'o goveda, prelaze u suprotan smer, voze u pogrešnom smeru u jednosmernoj ulici, 4 trake, 2 u jednom i 2 u drugom smeru i lik bez žmigavca prelazi iz krajnje desne na suprotnu stranu, preko pune linije i preko sve 4 trake jer je ugledao zgodan parking itd.

Opušteno samo, pa to se svuđe dešava. Tom logikom ga nikad niđe ne bi smio van garaže ostaviti.
Od sigurnosne opreme imam sigurnosne šarafe, valjaju ako imaš dobre felne.

Danas Volvo organizuje testne vožnje u Podgoricu, sve najnoviji modeli. Možda odem, vele da svakakvih ima.

4 udesa od sinoć min. Jutros je malo falilo Tojotu novu da prepolovim.
Istrijebićemo se ovako sig.

Hahahahha koju tojotu? Gledam danas lend kruzera nekog novijeg što je komšija uzeo, kao tenk je jbt.

Avensis ovaj novi što baš liči na Auris karavan od naprijed.

Nisam siguran da bi je prepolovio golfom :p

Druže, da je manje ljudi što su "sigurni da im Golf ništa ne može" manje bi se i ginulo.

Hahahah a ne da mu ništa ne može, ali nije baš ni da bi ga prepolovio. Pričao mi je stric kako je sudariti se u cvaji i to kad je auto imao par godina (1990.)

Wow. Pa koliko si ti imao iz fizike? I motor auto prepolovi, ali mnogi svjesni nijesu.
Lupao sam se ja u dvojku GTI jače (bez pojasa naravno), tuđu doduše i nije loše uopšte, '84 najsigurnije auto u klasi bila.

Ne znam kakve to veze ima s obzirom na to da vozim peticu. Najvjerovatnije ne bih ni mogao izbjeći ovu budalu dvojkom, ali eto.

Aaaaa pa tako kaži xd.