Prijava

Alfa je fašističko auto. Ljepši su nacisti od fašista. I onaj Musoilini bio mali i debeo.

Alfa ima dušuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu golf je govno

Brate, dobra su i jedna i druga kola. Golf je za sirotinju, a Alfa je ipak za malo bogatije ljude jer joj delovi koštaju kao za BMW-a. A ipak Alfa je stvarno ok auto, ali ipak nije za Balkanski standard i puteve.

Golf ima dušu. Vidi se da nijesi vozio taj jedinstveni spoj preciznosti i pouzdanosti.

Musolini bi se prevrtao u grobu kad bi viđeo kako njemačka auta jebu jako i u čmar njegova. A Hitler bi bio vjerovatno srećan, jer je posthumno nadmudrio kolegu fašistu.

Alfa i dobra. To sad ozibljno ne ide u jednu rečenicu lolo
Djelovi kao BMW-u, a ipak nije BMW, nego nekakvo dizlo.

A dvojka je i dalje sirotinjska majka. Iako košta preko dvije hiljade u solidnom stanju lolo
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/279976#

A i Hitler je osnovao VW pa ga zato svi vole lololo

Kasmo kod 'talijana, da neće ko Dejli?

EDIT:
Šeko, ol' da ti ovo dovezem?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/264843#
Još karavan, baš kako ti voliš.

Masu lijepo izgleda al odustao sam od karavana. NEĆE PIČKE DA SE VOZE U TO FURAJU SE KABRIOLETI

Што нема више зелених смел оф форест? Само неке зелене јабуке... А можда то и није био тај произвођач... Пробао сам скоро овај њу кар ал није нешто посебно.

Uzmeš kao moj drugar jedan što je naprskao bočicu malicije na enterijer Fijat Stila. Ono smrdi već dve godine, ne da se disati (bar većini, vlasnik ne oseća ništa).

Drug menjao c4 onog dojajnog zasečenog, ful auto, dizel bio 5 litara dizela po gradu panorama krov sve sve za Alfu GT 2005. Poterao je kući od tog lika juče kad se zamenili i ona mu prezubi jebeno, otkine kaiš. Kapiram da će da ga prcamo na foru oćeš ti Italijana 3 meseca minimum.

(bar većini, vlasnik ne oseća ništa).

Спржило му рецепторе у носу. лоло

Ne bih mu u koži bio.

Ja sad držim sad vanilu u Golfa i "black classic" u Pasata. U Syncroa ostalo od prošlog vlasnika neka "Caribi" kašikara lolo
Fin mi je i onaj "bubble gum". Meni traju mjesec dana, al' vozač navikne pa ih ne osjeća kasnije.

Samo im je ova slika malo sjebana. Ne postoji Citroen BW. I nijesu se Džete za evropsko tržište proizvodile samo u Sarajevu. U Sarajevu su se proizvodile za balkansko tržište.

@GTD

E,dosao sam malo odje kod vas i samo da ti kazem da sam odusevljen putevima,putokazima i signalizacijom. Bar ovde na primorju i kad ides preko Zlatibora (znam da je preko Novog Pazara folo govno).Ja vozio od Zlatibora do Canja, ma milina, odmor jbt, samo sto me ogranicenja jebase u glavu,smorio sam se ziv. :-D Inace, Canj je sranje, bas je propalo, sreca pa je Sutomore, Bar itd. blizu pa sam za 10 minuta gde 'oces. I da, tunel Sozina jebe, kol'ko li je para u to skrcano,a?

A fino je dosta. Ima slabo rupa, ali zato kad kroz Zetu prolaziš sve što ima dvije noge je uniformisano. A dobar je i tunel, 2.5 eura putarine za malo auto. Brže nego preko Petrovačkih strana (mada je zanimljiv put). Meni mio Čanj. Ne znam radi li "Zlatibor".

sindjelicu, idi na kraj plaze u canju i ukrcaj se na brodic koji vozi do kraljicine plaze, put je 1,2 km, traje petnaestak minuta i kosta 2 eura po osobi. jedna od najljepsih plaza na tom dijelu primorja. nema guzve na njoj jer nema puta do nje, jedino se brodicem moze doci. suncobran sa dvije lezaljke je 10 ali ima dio plaze koji se ne naplacuje. i ponesi svoju hranu i pice jer je restoran ocajan.
sozina je kostala oko 80 mil.

Može i za Ulcinj ili Dobre Vode. I tamo je lijepo.

i ponesi svoju hranu i pice jer je restoran ocajan.

Nijesam očekivao da ću ovo od Crnogorca čuti i viđeti. A piće je po kafanama svuđe isto. Pretpostavljam da ni porcija ćevapa nije skupa.