Prijava

307 mi je bio jedan od najljepših auta te klase, šteta što je krš.

Klasični 208 GTI mi izgleda kao ženska lakovana tašna sa natrpanim hromiranim detaljima. Šta će ženi sportsko auto? Dobro, šta će ženi auto lolo
Ova edicija za tridesetogodišnjicu mi fina.

Najlepši Pežo mi je 607. Ima jedan moj kolega 2.2 HDi (jedini lik kog sam video da vozi dizela ovde lolol), bruka kavku opremu ima, a platio ga je neke sitne pare.

jes lijep 307 bio kao i 206 u svoje pero, samo sto je 206 bio nekako vise za zene a 307 za muskarce. u kvalitet i performanse se ne razumijem, nije to toliko ni bitno.

206 mi je vazda ličio na činčilu. 205-ica mi je fina. Iako je manje auto - nije žensko, jer u vrijeme njenog dizajniranja žena-vozač kao pojam nije postojao lolo

jes bogomi. bio je omiljeni auto cura koje su taman zavrsile visoke skole (ekonomija i pravo) i zaposlile se pa uzele kola na kredit i navatale nekog nesrecnika da ih ozeni i isplati taj kredit na usput.
EDIT: a 205 je bio onaj GTD, dobar.

Jes, pa onda 206+. Ili onaj grdni Sedan. Ili još grđi karavan. Valjda im bio lijep, jer im ličio na nekakvu mačku. Onaj 1.4 dizel su voljele, što ne može trećom uzbrdo.

407 je ubjedljivo najljepsi pezo

406 coupe je najljepši
ladno ga niko nije ni spomenuo, hahaha
http://i2.photobucket.com/albums/y29/m444uk/8d09ae38.jpg

407 je super, ali evo baš sam sa tečom pričao, retko se nalazi model bez FAP filtera, a svi dizeli imaju plivajući.

406 kupe je dobar, ali imaju samo 2.2 i 3.0 benzinske motore u ponudi. Mada su ovde po cenama za bagatelu idu. Tipa 2001. godište, većina modela je između 1300 i 2800 eura.

407 je lijep spolja, a udoban unutra. A kad zanemarimo mane, on je savršeno službeno auto lolo

http://www.vrelegume.rs/vesti1/chevrolet-niva-zvanicne-fotografije/
http://www.vrelegume.rs/vesti1/lada-x-ray-cross-talas-noviteta-iz-rusije/
Šta čine Rusi. Kontam da će i Nivu opet fejsliftovat'. Možda maska sa širim rebrima i drukčiji retrovizori, oni na Nivi M mi idu na kurac.

Meni ona Niva liči na Infinitija.

Ševrolet Niva? Meni na plod parenja Sparka i A klase.

Svi ti novi i sjajni Pezoi ,,brzi" i onda dodje 205 GTI i sve ih usere,nema ih ni u retrovizoru.

205 GTI i Klio Vilijams. Lagano i brzo.
Jes' bio na Kraljičinu Plažu? Ako si sa Jugom ja bih ga neđe popeo ili zavuk'o u šumu (ako se šta nije promijenilo od moje zadnje posjete).

Кад год се помене 205гти мени падне на памет Манце.

Ne znam jel' njegov bio GTI, nešto mi preko slika ne liči.
Ovako je približno izgledao:
http://img.automobile.de/modellbilder/Peugeot-205-33878_Wochenthema14_18.jpg

Ja gledo očima kako dečko sa GTI-em 205 nabode u rikverc očepi pun gas i pusti kvačilo a auto odlepi pola metra zadnje točkove i tako ide 5 metara dok mu prednji branik trlja po asfaltu. Neverovatno auto koje ni upola nema aerodinamike, težine i kočnica za tu brzinu koju može da ostvari. Zato ga i zovu metalni kovčeg, poginulo dece kolko oćeš sa tim kolima.