Prijava

Fina Celica, vozio sam se prošlo ljeto u njoj. Nije skupa oko 4-5k eura, a fino auta, svi se okreću za njim. Samo je slabo kod nas ima, i ovu sam iz inostranstva vozio.

Sve auta sa NFS :)

okrecu se i krste prvo lijevom pa onda desnom. rijetko grdan auto. subaru, uvalim vam karu.

haha pa baš sam sad opalio nfs karijeru sa selikom pa se inspirisao, jeste stvarno jeftin auto, makar za taj status koji bi imao kad bi ga provozao ulicom, ne razumem se sad dalje u njega previše.

koriste Supru dosta za drag trke
drevno auto

Supra se otcepila od Selike

To si slik'o u Švedskoj?
Davaju beneficije, još da daju radnog staža. Nego ovi osim donekle Tesle su u odnosu na klasično auto sporiji, skuplji i mnogo grđi. Eno onaj Lif.
Za veće gradove đe pokušavaju da išćeraju kola sa ulica kontam da pos'o ljeti radi neki polovni motor, eno ima skutera do 1000 eura da biraš. A i oni od 600 kubika su tu do 3-4 hiljade. Provuče se pored kolone i nađe se lako parking. Savršeno za primorske gradove. Samo smor kad pada kiša, moraš i u opreme ulagat'. Zamisli odeš po cigare u kabanici. Kad razmislim, kola (posebno sa klimom) su zakon lolo

EDIT:
Sad viđeh 9gag.

U Švedskoj nema nekih subvencija za elektromobile, ali imaš dobre subvencije za LPG i CNG. Npr. dobiješ besplatno parkiranje i smanje ti cenu osiguranja. Jedno vreme sam se razmišljao, ali u Srbiji majstori ne znaju da servisiraju takvu instalaciju, pošto se jako razlikuje od običnih plinskih instalacija što se rade u Srbiji.

Njaoblje subvencije imaju Holanđani.

http://1.bp.blogspot.com/_s5LvQPUL1Lo/SwRtAZi1I3I/AAAAAAAAG54/o3x1I8Hihe8/s1600/2000+Ford+F150.jpg

Moj stric je radio u Americi kao građevinac i imao je ovakav, posle, kad se vratio u Nemačku je vozio bmw e38 730d i kaže da je mala maca za potrošnju u odnosu na američka kola, a pogotovo ove kamionete (ima ih i dizela). Zadnjih 5 godina živi u Novom Sadu i ima audi a4 b5 1.9 tdi i stalno priča kako ne može da veruje koliko ameri bacaju goriva na gluposti, kao ''jadna'' su im ta manja kola.

Pa može im se da bacaju gorivo, realno.

Jedino kul u priči je domet lolo
Ovaj bosanski je sa start-stopom dovoljno eko-frendli. Kod nas obično najslabiji dizel, ali imamo presretače :(

Да сте ви живи и здрави, Голф је имао хибрида још пре Тојоте:
(премотајте на 27:47)

https://www.youtube.com/watch?v=_cuIuuEwQKg

To dvojka elektro-hibrid. Mislim da nije ulazila u serijsku proizvodnju, samo prototip. Al' je bio onaj Golf CityStromer, električno auto. Bila je i trojka, a jedinica nije bila u serijskoj proizvodnji.