Prijava

A ne n'o na 900 kubika.
Neko ima mrcinu od Mercedesa sa 2.0 ili 2.5 dizel motorom i kurac. Sve preko sirotinje.

http://www.blic.rs/data/images/2014-10-20/526670_zorana-mihajlovic140414ras-foto-vesna-lalic1_f.jpg?ver=1416660733
Auto sa 1400 kubika ne može preko 140, a auto sa 300 ide 300, osim ako je kamion, ali oni mahom imaju 750 ko Punto ili Fića (ili kako li se zvaše ono što je moj tata vozio)

Formula ima isto kubika ko moj Golf lolo

Mazda je odlična, ali moraš se navići na mijenjanje motora.

E, to što im se desilo, moglo im se desiti i u Fići ili Peglici. Nije stvar kubikaže i/ili konjaže.

Ne može stat' toliko ljudi u Peglicu. Sad će ministarka vjerovatno i to da riješi, sačekajmo.

Ма како није, 180 коња дати пијаном и надрогираном балавцу од 19 година... Са фићом не би могао толико да се залети са шесторо људи.

А не би га ни повукао гас да се курчи. Дати му форд ка од 60 коња и ћао, ионако ће више да размишља како да га поправи него како да се курчи. лололо

I to što kažeš, mada ne bi trebalo gledati kubikažu toliko. A i BMW ima opaku narav, nije nimalo za neiskusne. Npr. najjači auto mi je bila Lančija Kapa od 155 ks, a bila je mnogo mirnija za vožnju od BMW-a iste snage. A i nisam usijana glava kao ovi.

Дати му форд ка од 60 коња и ћао

Ili Oriona 1.8D od 60 konja lolo sećam se kad sam vozio deda-stričevog, jebote, treba mu 10 minuta do 100 da stigne i to na autoputu.

Zbilja, još nijesu osmislili dregere za drogaše...

A đe Ford Ka, nije peder valjda. Nešto normalno, ne mora biti 200 konja, ali nek ne bude ni 1400 kubika.

BMW nema lošu narav, osim što je odličan za vožnju.

А реално, шта сте ви возили са 19 година? Ја мазду од 75 коња, која је радила на само три клипа. лололо

BMW nema lošu narav, osim što je odličan za vožnju

Malo sam se loše izrazio xD, mislio sam više u fazonu da kažnjava svaku vozačevu grešku (naročito mladog vozača) i da moraš da budeš 100 % koncentrisan. Fenomenalan je užitak u vožnji iako sam E39 530d vozio 3-4 km (ume da zanese dosta xD), a onaj e36 318d nije baš bio reprezentativan sa svojih 90 ks lolo

А реално, шта сте ви возили са 19 година? Ја мазду од 75 коња, која је радила на само три клипа. лололо

Opel Vektru A 1.7D 60 ks 91' godište i povremeno ćaletovu Oktaviju 1.9 tdi 105 ks.

Na mrs bre u pizdu materinu jebem ti majku krvavu ministarko. Pa kakve veze ista ima od toga sto je navela mrs stoko. F1 ima 1,6l V8 8 brzina pa ide dosta preko trista glupaco raspala. Sve to nema veze jel taj auto od 1,4 lepse pluta? Jel on slabije udari sa sto u zid? Jel ima jace kocnice? Jel stabilniji? A pre svega sta god vozili moze da se pogine. A to da li ce neko uzeti ferrari i voziti 50 ili 150 to je njegova svest odgovorna. Ako vozac ma koliko godina imao ima svest da moze da pogine niko ne moze da ga natera da vozi pijan, da pretice na punu, da krsi sve moguce zakone. Sta neko ko ima 40g ima dozvolu a nikada nije vozio i sad necu da ulazim kako dodje u posed nekog luksuznog auta sta on je bolji vozac, svesniji, sigurniji, iskusnijo od onog ko ima 20g a vozi od 16-te? A jel ce onda kad se neko od 30g slupa da se zabrani registracija sportskih automobila?

Mnogo sam se iznervirao a ustajem za tri sata.

Misliš na preupravljanje? Lakše se generalno kontroliše nego podupravljanje. A i vrhunski je driftovati sa kockicom npr., jedno od boljih jeftinijih auta za drift.

А реално, шта сте ви возили са 19 година?

Samaru. Bjehu druga vremena. Kako sam odro jednog lika sa Unom "Fire". Startna bila za to vrijeme. Ko izgubi trku plaća piće čitavoj kafani.

Приус на стероидима, као да се труде да нико не купи ове еко аутомобиле.

Ako nastave biće grđi nego električni.

Merdžan od pre 30 godina ima bolje dupe od ovoga

Gtd, samo mi kazi da kad neko kaze gorivne celije ti pomislis super, to je motor jej klipovi karburatori kurac palac, bolje bar od elektricnog automobila?

Ovaj ti ne dobija vodonik iz benzina. To si pobrk'o nešto.

ma ne, zanima me samo sto ti je auto na vodonik ok, a hibrid ili recimo elektricni nisu?