Prijava

Kerovođe ne nose oružje.

niko ko je čitao knjige se ne može složiti da je ovo dobra epizoda i da je ova izmišljotina sa Martelima dobra startna pozicija za dalji razvoj priče

znači, koliko su se popišali po knjizi

sjebo sam se kad su roknuli sansu

Onaj humor i doskočice tipa: volim da se pričam posle svršavanja, nisam životinja; kad mi žena kaže da odrubim glavu drugoj ženi onda znam da je ona lepotica hehe; lepa je, ali je maloumna, i targerijanka koja kao prevrće očima; gospođo, njegov jezik je užasan, nije želeo da vam pojede bebu...su blago rečeno blamaža u kontekstu cele serije. Kao što je neko već napisao, sitkom nivo.

je l jebo neku ovu deneris u epizodi pošto me to jedino interesuje?

Kad ima 130 kila sigurno ima ogroman kurac

Jebo je i u dupe ja mislim

posle su dugo pričali u noć

Iz milfa u gilfa, iz gilfa u milf
Razvukli su je k'o debeli pisanje knjiga, fin omaž matorom gmazu

ozbiljno pitam, pušite kurac. poslednje što ja znam o deneris je da ima prolivčinu i da je nalaze drogovi krvorodnici jago i aspas u nekoj travuljini (tamo gde ju je martin ostavio)

drogovi krvorodnici jago i aspas

Јок, други цигани су је нашли. Изигравала Зорицу Томић да је не би разгузили и успела делимично, пошто планирају да је замонаше. Капирам појавиће се Дрогон и аупичкуматерину.

Ona dva Dotraka i njihovi skečevi su me podsetili na Viljušku i Lazu i ono "jeli ona pirgava po celom telu". Spojlovali su nam knjigu u vezi Melisandre. Marteli prošli gore nego Starkovi i Barateoni zajedno. Debilno su to odradili da jebenog Area Hotaha ubije retardirana dornska bičarka.