Prijava

Pošto se nisam popodne naspavala, a i stežu me kandže ispitnog roka i malko sam nervozna, a ne nađoh adekvatnu temu, predlažem da ovo bude mesto gde ćemo pisati sve što nas nervira, iritira i dovodi do ludila.
Molim vas samo da zaobiđete pojave koje vas nerviraju na ovom sajtu, jer će se diskusija opet završiti sa pričom zašto je leeksin profil banovan i zašto su tri musketara podnela onakvu kaznu.

Nerviraju me neočišćeni i zaleđeni putevi, jer se osećam u autu sigurna kao na štulama. Dok sam ukapirala da ne smem da kočim naglo, ostala sam bez retrovizora. Nervira me onaj pevač/glumac/voditelj/kuracpalac Milan Vasić, jer me podseća na Tošeta Proeskog, koji me je takođe nervirao. Kako uključim tv, ovaj me pogleda onim očima, kao u srne i zapeva neku žalopoljku ovog preminulog, tako da mi odmah boginje izbiju.
Nerviraju me prehlade. Ove zime sam popila kilogram fervexa i uslinavila celu paloma fabriku. Nos ima tendencije da mi otpadne od duvanja, a krajnici stoički podnose gnoj, kako se ne raspadnu do sad, mamu im. Nervira me devojka iz doma koja u klompama trči uz i niz stepenice na svakih 15 minuta, dok cela zgrada tutnji, ječi i zapomaže, a mi ostale devojke joj jednoglasno jebemo mamu uz želju da padne i slomi vrat.
* Nervira me mts. Cene poziva iz dana u dan rastu po geometrijskoj progresiji, a sirotinja raja nema kru'a da jede. Kad mi ljubaznim tonom kažu da nemam dovoljno kredita za poziv, desna noga sama počne da se trese. Kupiću goluba pismonošu i kilogram kukuruza da kljuca, em je romantičnije, em jeftinije.

I tako... lakše mi je sad.

Nervira me glas one žene što govori: 'Pozvani korisnik trenutno nije dostupan.'. Takođe me nerviraju klinci koji se priključe nekoj huliganskoj grupi, pa misle da su neko mudo. Ima još stvari koje me nerviraju, ali me mrzi sad da pišem. :)

Nerviraju me pacijenti koji su se preždrali k'o stoka za vreme praznika pa mi ceo dan dolaze sa bolovima u stomaku,prolivima,povraćanjem i ostalim sranjima...

Mene nervira što se nerviram, a nerviram se jer me nerviraju gluposti, gdje se realno ne bih trebao nervirati, pa sam se evo i sad iznervir'o, jer sam pročito nerviranje i nerviram se jer me nervira nerviranje.UF.

Нервира ме јебени гол у 105 МИНУТУ !
Нервира ме јебени КПР!
Нервирају ме јебене намештаљке смрдљиве !
Нервирају ме смотани играчи !
Нервира ме ретардирани голман !
Нервира ме подмићени судија !

НЕРВИРА МЕ ЈЕБЕНА КЛАДИОНИЦА

Nervira me to što je Džanki izgubio 30000.
Ali ozbiljno.

nerviraju me "iskusni" kladionicari sto se raduju kad dobiju pare, a nisu ih ni podigli, vec su ulozili sve na drugi tiket.

Dobra tema. Mene mnogo stvari nervira, sad su se zaglavile na ulazu kad sam krenuo da pisem, pa cu morati da pravim neku selekciju. Ali 'vako na prvu loptu, STRASNO MI SE PENJE PO KURCU BORIS TADIC, d'izvinite na vokabularu. Njegov mediokritetski mozak me iznervira u roku od odma', cesto ne mora ni da progovori.

to be continued...

Mene nervira što se nerviram, a nerviram se jer me nerviraju gluposti, gdje se realno ne bih trebao nervirati, pa sam se evo i sad iznervir'o, jer sam pročito nerviranje i nerviram se jer me nervira nerviranje.UF.

To je to. Sad se i ja nerviram.
Dalje,nerviraju me wannabi huligani,mala internet modem dečica,ziljave klošarke sa poluguznim slikama,romi me malo nerviraju,onda profesori skoro svi,jedino matematičar je extra lik,''nedodirljivi ljudi'',kad mi komp ubaguje,kad nemam bateriju ili kredita,kad mi daju gol a bio je ofsajd jasno se vidi,kad numem da odigram dvokorak,pink,reklame od 300 godina,romantične komedije,kad ne znam da uradim zadatak,kad je hladno,kad mi dupe utrne od sedenja i pisanja šta me nervira. E da,i cela naša estrada.

Pa uglavnom je tako Šalabajzeru. Nerviraju nas neke sitnice, kojima pridajemo pažnje više no što treba. Ali ja stvarno nisam dobra sa glavom kad me neko probudi iz popodnvnog sna.
I umesto da nas brinui svetska ekonomska kriza, rast kursa, inflacije, mi se zamajavmo sa ovim nebitnim i tako nam prođe dan :) A kad malo bolje razmisliš bitnije su te nebitne.

I da, takođe me nervira prežderavanje praznično, jer pankreas ne može više da mi naluči insulina.

Чо објаснијо.

Drugi deo: Nervira me kada se ujutru budim za školu,pada kiša,a meni toplo,onda kad ljuštim pomorandžu i prsne mi u oko(ne bi zvučalo gej da vama prsne),kad je kafa hladna,a sladoled otopljen,kad ne mogu da smestim noge negde pa moram turski da sedim,kad mi hemijska padne na pod,i onda moram da je dižem,NERVIRA ME IVAN IVANOVIĆ,nervira me VEVO,debele cure koje misle da su ribe,nervira me puder loše marke(curo,ako ćeš da kupuješ puder,nateraj kevu da se isprsi),nervira me kad omašim slovo na tastaturi pa pišem ponovo sve,kad nemam internet,kad učim nešto što ne mogu da smislim,kad skinem nešto s neta i onda ima virus na tome,nerviraju me oni sokovi što 3 litra košta 10 dinara,i ima ukus bljahh,nervira me twitter,nerviraju me ljudi koji se ne nerviraju.

Sad bez šale, mislim da je dobro dok nas nerviraju sitnice, to je neki znak da i nemamo puno problema...ŽIVJELO NERVIRANJE BEZVEZNO! :)

nervira me puder loše marke(curo,ako ćeš da kupuješ puder,nateraj kevu da se isprsi)

Majke ti, kako ti razlikuješ dobar od lošeg pudera i zašto to uopšte tebe nervira :)
To kao kad bih ja rekla da me nerviraju neke kopačke, ako uopšte postoje vrste kopačkih i ako se ova reč ovako deklinira.

Ako je dobar,prikriva
Ako je loš,onda samo curi s face i smuči ti se.Kad nanose budakom.

Više ima lošeg.

mene u momentu iznervira kad neke obicne sitnice pocu da zajebavaju bas kad su mi potrebne, npr kad krenem nekom da odgovorim nesto a internet pukne, ili kad krenem da pisem neku ideju ili resavam jednacinu a olovka prestane da pise...

od nedavno cim jedna hemiska pocne drugi put da mi zakazuje opicim je sve snage u sto da pukne, cesto si malo i oderem kozu sa ruke u tome, krene krv, ali sam siguran da me vise nece zajebavati, onda uzmem drugu hemisku i nastavim

Sve me nervira, u pičku materinu!

Мене нервирају ови што ми лупају минусе на дефиниције, а у пичку материну.

Sose, ako hemijsku ovako tretiraš jer sirota zariba, mogu misliti šta ćeš ženi da radiš kad se tebi digne, a nju glava baš tad boli :)

mene u zadnje vreme nervira "moja" hypo banka

Doticni su mi skinuli 400evra vise nego sto su trebali da skinu sa racuna..
u pitanju je bila rata i oni su tako obracunavali po dve u jednom mesecu popizd!

al kad dignem mogu das zenim