Prijava

Imam osećaj da će Diablo 3 biti sranje,

Hoće,nema više napitaka,sad od kripova dobijaš helt i manu,samo su nabudžili grafiku a sve ostalo ostavili manje-više isto...
Trejler izgleda do jaja ali ipak neću da se nadam previše,ipak je to blizzard
http://www.youtube.com/watch?v=aPJsW_Qm9o0

OLD SKUL!

Boli me kurac kakve će da budu. Ja igram samo jednu igru, a ta je iz 2003. god.

A šta onda tražiš na ovoj temi? Mislim, hvala što si to podelio sa nama i te fore, da ne ispadnem sad neki nezahvalni drkoš.

Javna tema, tako da se mogu i ja izjasniti koliko god da mi je usrano mišljenje.

Кизо, која ти је то шејпшифтерска игра. Да не ваља не би само ту играо. Верујем да је најбоља на свету онда, када те друге не привлаче. Ај ме просветли, губи ми се живот на најбољој игри из 2003!!!!

momci, ako se ovi iz Blizzarda zajebu i izbace Diablo III ove godine, od mene više nećete videti ni plus, a kamoli nešto više. :)

Ajd' ljudi pomagajte , predlozite mi nesto da skinem , nesto sto sam propustio u 2010. , a ima dosta toga , kod mene je susa , nema se sta igrati .

Leba ti dzankee bully je izasao 2006

Шокеру, чуо сам за тетрис. Кажу да је до јаја!

Ја чекам Драганово доба двојку. Ви зајебани гејмери напљувасте, а ја сам сањао игру која на фору Котора само са епском тематиком, без оних курчевих дебилних Диенџи правила као нпр у НВН или у Балдурс Гејту. Који ће ми то курац у игрици. Обруно сам као балд мејџ, са експанизијом и свим печевима који су били доступни тад почетком лета. Кад прође рок, обрћем још једаред са свим печевима. Тако, чекам Дрегон Ејџ 2, да нисам као клинац играо Бајоверове игре, сад бих био шмекер, фуро бих рибе, а и био бих вероватно и начитан. Нема везе, тренутка не жалим, Бајоверове игре су бег од стварности, Бајоверове игре су радост. Бајоверци, маму вам јебем канадску, али и хвала вам.

Бурзуме, шта булазниш :Д
Котор је базиран на 3.5 правилима д&д-а :Д

Не заборавимо Duke Nukem Forever лолол

а ја сам сањао игру која на фору Котора само са епском тематиком

Дуке Нукем излази УСКОРО ХАХАХАХАХА

Дуке Нукем излази УСКОРО

Samo što nije.

Знам знам..

Па заправо и јесте само што није, 3D Realms више не ради на игри, него Gearbox. Спомиње се први квартал 2011.

Па јесте.

Него кад је требао да изађе, то ми кажи ?