Prijava

Ko bi rekao da je rajder diler.Garant krade opijate sa fakluteta pa prodaje zato i upisao medicinu.

Мени се свиђа овај црногорски хероин који набављам преко ГТД који пише тамо по теми са аутомобилизмом. Увезао ми и једног бе ем веа икс пет украо га у Будви.
Сад је почео да ради са колима више, јеби га.

rajderu imas li pristup morfijumu

ДеБели... размислите о томе.

ко још пуши крпеље, јебем им сунце америчко да им јебем. шта неће све дизмисле

ко још пуши крпеље, јебем им сунце америчко да им јебем. шта неће све дизмисле

Reče Lepriša, obuče šorc i majicu i zaputi se u park sa teglicom i pincetom.

@dzon,to je inace i njegov pribor za drkanje lolo

Koji sve načini postoje za unošenje marihuane u organizam?

gurnem ti je u čmooor

Uneseš je ka badnjak

Koji sve načini postoje za unošenje marihuane u organizam?

Uzmeš hed, očistiš od grančica, isitniš ostalo dok ne postane prašina, pa isprazniš one kapsule s antibioticima, napuniš travom, piješ jednom u šest sati i čekaš šta će da bude.

Juce dosla zenina Baba kod nje u radnju i ispricala takvu pricu da umal nisam pao na patos. Ona ima 86 godina ali se odlicno drzi Hvala Bogu, medjutim u zadnje vreme joj se pojavila katarakta i vid joj je jako oslabio. Htela je da ide na operacije, ali doktori tvrde da se nista ne moze uciniti. Njoj inace najvise smeta sto ne moze da gleda televiziju i strasno se nervira zbog toga, i normalno sta god cuje da je dobro za vid ona odmah nabavlja. I tako cula da je za vid odlican caj od borovnice, i seti se da ima punu kesu borovnice (makar je ona tako mislila) sto joj poslala Cerka sa Zlatara. I kaze skuvam ja caj, stavim 10-12 bobica unutra popijem i legnem da spavam... Odem ujutru u kupatilo, kad ono trava raste iz wc solje, i kada puna trave neki rastavic i majcina dusica. Ja zatvorim oci i stegnem ih jako, otvorim-ono malo manje trave. Okrenem se u dnevnu sobu-dzungla. neke biljke kakve nikad nisam videla, tece neka voda, zivotinja koliko hoces, majmuni po drvecu, kaze SAMO PTICA NEMA. Ja pozovem Zeta koji je tu stan do nje da me izvede napolje-jos gore. Lete kamioni svuda redom, a jedan se zaleti pa prodje pravo kroz mene. Tri dana me drzalo to. Kaze Zena, cekaj Baba to si sanjala? Ma sta sanjala pizda ti materina, ne smej se ubicu te!
Ja sam planirao da sutra posetim Babu i konfiskujem sadrzaj te sumljive kese borovnica, a zivo me zanima sta to moze da bude.

Pa to sve vuče na tatulululu

Tatula da je imala bi stravične neke tripove... mada šta znam, drugačiji je mozak baba... a i ne vjerujem da bi baba preživjela tatulu i nešto slično, mada ko zna.
U svakom slučaju Torazulu, kad konfiskuješ javi mi se u pvt da se dogovorimo kako ćeš mi poslati robu i ako može da ti dam pare poslije prvog.

Sad će ovi iz kurira da printuju, pazite što vam kažem

Nije tatula, tatula je u semenkama. Mislim da znam biljku, male tamnoplave bobice i liče na borovnicu, ali je biljka zeljasta. Čuo sam da ima rad, zove se avtika, tako nešto, nisam siguran, ali šaljem pvt kad proverim. Kakvo sve blago u nedrima čuva ova naša priroda...

Sambucus embulus - apta, aptovina, burjan.

Neko iskustva?