U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nekad brijo sve do pupka, a gore ostavljao ljubavno ćebe. Nisam od januara nikako, mrzi me, jebem ga. A jaja nisam u životu, nit' smem.
само маказицама никад жилетом
Samo podšišavam :)
Fino nasafunjam i onda orem :D
šta brijem, ČUPAM !
ја секиром !
Ovim.
http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/ms660V.gif
Brijem kurac moj lololololo
Pravi muškarci čupaju dlake.
ŠKK su makaze? Brijač?? Vosak??? Mani me. Amazonija u gaćama je poslednji stadijum prirodne odbrane od socijalizacije. A bogami i prirodne odbrane od seksa. Postoje neke spekulacije da je osoba koja je sa amazonijom uspela da pojebe nešto, umrla pre 4 godine. Amazoniju (garantovano) preferiraju Petar Božović (jer mu se jebe da šiša jaja a i ne može od stomaka), Ivana Žigon (jer makaze nisu bogougodne a i otac Joil se ne slaže s tim) i nepoznati pripadnik tek otkrivenog afričkog plemena. Čak se priča i da je najpoznatiji srpski anarhista Ratibor Trivunac raskrstio sa amazonijom i rešio da se „sredi“ na Galeta Kerbera. Ove feministkinje što s ponosom pokazuju maljave pazuhe i bore se šatro za jednakost polova, su samo pozerke i kod kuće imaju više kozmetike za đanu od Lejdi Gage i glatke su ko ledena dvorana Pionir.
OK, kontam da se na Tarzaniji sprdaju i šegače, ali u svakoj šali ima malo zbilje. Elem, zar nije ovakav stav malo pretjeran, tj. malo više? Govorim za muškarce. A čak se i na žene može primijeniti. (Rđavom kurcu i dlaka smeta) Čini mi se da je brijanje genitalija postalo pomodarstvo. To nema veze sa higijenom. Ako se tuširaš redovno, dlake ne predstavljaju nikakav problem i uopšte nisu nehigijenske. Upravo suprotno, one su tu da ŠTITE kurac i jaja. Osjetljivo područje, dlake to štite. Nisu džabe tu, ima sigurno neki biološki razlog. Drugi razlog, estetika, je već prihvatljiviji i iskreniji, zato to više poštujem od sranja oko higijene. Međutim, zar nije malo pretjerano da jedan muškarac svaki dan izdvaja po 15 minuta vremena na uljepšavanje intimnih dijelova i to brijanjem. To je meni pomalo narcisistički i samoopsjednuti čin. I kad se obriješ, onda moraš to raditi redovno, jer počne da bocka, iritira, dakle može imati upravo suprotan, antihigijenski efekat, može i da dođe do infekcije.
Ja sam tu za amazoniju.
Jel i čmar spada u genitalije? Jednom sam obrijo sve oko čmara.
A muda u kobaju redovno brijam, i ne treba Joviča svaki dan petnes minuta da ga briješ, dosta sporo rastu bruce!!! A bockanje i iritiranje je samo u početku prvih par brijanja, posle nema toga.
Ja sam lizo jednom dlakavu pičku i mogu reći da je iskustvo bilo gadno, sve se pišaćauvati po dlakama i to smrdi gore od govneta.
"volim kad je glatko, bas onda karam slatko"
obrijes muda i tukidid, postanes aerodinamicniji -> trcis brze, karas bolje