Prijava

ne brijem.to mi je bzv a i ne moram da radim sve sto rade likovi sa malih ekrana.neki su poceli i da cupaju obrve,verujem da ce i to da bude sve cesca pojava medju muskarcima

ok, e sad postavlja se pitanje: zašto bi žene morale da se čupaju, izgladnjuju, nanose kilograme šminke, utežu, takare na visoke štike i ostalo...? eto među životinjama, uzmimo npr. rajske ptice na novom zelandu: ženke su skroz neugledne, običnog, neupadljivog perja, a mužjaci imaju šareno perje, raznovrsne plesove, ispuštaju milozvučne glasove ne bi li privukli ženku da se pari baš sa njim!

pošto mi živimo u civilizaciji, i pošto nama društvo nameće pravila ponašanja, pravilo je da žene moraju da MNOGO ulažu u svoj izgled kako bi privukle mužjaka da ih oplodi, samim tim, društvo je i muškarcima zacrtalo pravila ponašanja i izgleda kako bi oni privukli ženku u kojoj će pohraniti svoje seme. kako se menja društvo, tako se manjaju i kriteriju toga šta je privlačno i lepo. jebi ga, u srednjem veku su debe ribe bile na ceni....

Virtuelni, ti ko da pričaš o primatima, a ne o homo erektusu 21. vijeka.
Ja sam lijepo za brijanje, i šišanje, a ne da ne znaš šta bodeš, ovcu ili jamboliju.

Ljudi su primati. Sva živa bića u suštini žive da bi ostavila potomstvo, a to je carstvo seksualnosti. Zamislite pauna bez perja, deperjaniranog, ličio bi na kokošku. Ne razmem zašto ti je važno da li jebeš jamboliju ili ovcu, trebao bi da jebeš žene a ne ovce i jambolije.

Ne puštam livadu dole da pasu ovce.
onako nit ćelavo nit Afro.

http://img109.imageshack.us/img109/9572/63041134996511944815409.jpg

a oni koji se briju mogu da zamislim na sta lice ako se ne briju jedno mesec dana :D

lemaja e to je lik koji se brije po celom telu posle mesec dana ne brijanja

Lemajo ja nisam osetljiv, al' sklanjaj mi tu dlakavu kurčinu sočiju, dok nisam povratio. Ako boga znaš. PU!

Na slikama se radi o nekom hormonskom poremećaju. Dakle uvek se u odbranu svog stava poteže za ekstremnim argumentima. Lemajo uživaj u ćosavima nema ti druge.

hehehe evo frenki, sklanjam! :P

labokv, mit je da posle brijanja dlake budu gušće. jer folikul iz kojeg raste dlaka se nalazi ispod površine kože i on se ne umnožava brijanjem, niti brijanje može učiniti da iz jednog folikula raste više od jedne dlake. brijanje samo čini da kad dlake počnu da rastu budu oštrije. posle mesec dana biće manje-više kakve su bile i pre brijanja...

zamisli muskarac bez ijedne dlacice na telu :D ili zena bez dlake dilandare :D strasnooo

Ljudi, svi ste skinjare, ja volim afro. Jebeš Ramštajn, Bob Marli je zakon!

ja ne znam zasto su u poslednjih nekoliko god neobrijani muskarci manje sexi a vekovima pre toga nisu bili.jos su bili vise na ceni od cosavih.sta se to u evoluciji izdesavalo zadnjih nekoliko godina.da nije neki madonin spot kriv za sve to

A ja se toliko trudio da očupavim, pitali me stalno jesu počele da mi rastu dlake dole, kad sam bio manji. I eto sad sam shvatio da je to aut i da sam džaba želio dlake. PU! Dokle više klince zajebavati?!

Ček da rezimiram sve što sam čula ovdena:

FranckyDelevra: "Roventa je Roventa!"
Џими: "Brijač je brijač!" & "Pleme, pleme, o gde je to pleme!?"
lemaja: Nije tako eksplicitna kao prethodna dvojica, ali se zalaže i za depilirane i za ekstremno dlakave muškarce.
Virtual Serb: "Prirodno je okej". "Dlake su okej". "Ćosavi muškarci su tako anti-jebački kotirani kod žena". "Jebe se žena, a ne jabolija ili ovca".

Урош: Povračaču.

Cara: Nisam stigla da ga ispratim, pitam se da li to iko može.

Ja se prepadnem kad ga vidim odozgo obrijanog, bolje da ga sakrijem u šumu, da me ne prepada.

Cara™

ne smem!

Virtual Serb

Ovakve kao na slici se ne bojim pa da ih je 50, a poželjne su u tolikom broju. Caro opusti se nema zuba, ne ujeda i ne boli, možda malo bocka ali prebolećeš ti to.

Upravu je čovjek Caro, pička nema zube, kad to naučiš biće jebač od tebe!

Kod mene obrnuto, kad je obrijan izgleda manje. Onako u rastinju ipak postoji minimalna šansa da se tu nešto kurčato i nalazi.