Prijava

To je ok. Što ne voli proseravanje.

A šta ti koji moj sereš o tome da li ja znam da je Njegoš svetski vrh...hvala bogu pa sam znao! Reći da je njegoš SAM VRH SVETSKE KNJIŽEVNOSTI je takva nebuloza da je to neverovatno. I nije poenta da li jeste ili nije vrh, poenta je u tome što ako on to misli ne mora da smanjuje ocene zbog takve rečenice. Subjektivnost čoveče. To treba da se izbaci da bi se bio dobar profesor.

šta ti koji moj sereš o tome da li ja znam da je Njegoš svetski vrh...hvala bogu pa sam znao!

ахахахаха, иди бре у курац! :))
Човече, како да му не смањи? Профа га лепо питао ''ајде сад објасни зашто Његош није врх светске књижевности'' на шта овај није уста отворио. Наравно да ће да му да Бандераса, што кења без покрића. :)

hm, ajde.....to je već druga stvar. al opet, za keca nije.

mislim, realno, to je subjektivnost. ono, Njegoš je ok. i stvarno, možemo reći da je vrh srpske književnosti 19 veka.....ali dobiti keca za to.....to je glupo. :D

katija
predavala je i meni.

Sad mi je jasno kako si uspela da završiš školu.

Kul profesor mora da zna da drzi sve konce u svojim rukama,da odrzi dobru radnu atmosferu veci deo casa,da bude objektivan,duhovitost je pozeljna(ali ne mozes celom svetu ugoditi,ja se ne smejem na vecinu sala profesora,samo iz razloga sto ocu tim majmunima da dokazem da ima i onij koji ih ne obozavaju,ali to samo majmunima),mora da ima veliko znanje o predmetu koji predaje,ne sme da bude zakeralo ili skot(da zajebava ucenike zbog sitnica),njegov cilj mora da bude da djaku prenese znanje i da ga nesto nauci sto ce mu ostati i kad zavrsi skolu,a ne da se slepo pridzrava programa! Ali sve je to do coveka,kakav si covek takav ces biti i profa...O vecini svojih profesora nemam dobro misljenje,ali svi znaju ponekad da ispadnu ok.Ima jos dosta stvari,ali nisam blesav da pisem jos po sata...:)
Samo jos ovo:jedan od tri najbolja profesora koja ja znam je moj profa biologije.
Covek je magistar(pa ga zato tako i zovu),nije djubre,ima dobar smisao za humor,kod njega prosto mora da se uci,testovi nisu mnogo teski,kad pita trazi dosta,nekad je bio SMRT za djake,ali sad je ok.Kod njega svake godine u Avgust ide od 30-60 djaka,a do 30-50% padne,a i treba da padaju!I ja bi ih oborio kad su oni pametni i nece da uce vec kukaju da je tesko(mamine i tatine cere i sinovi),a mi ostali koji smo zagrejali stolice i naucili za 2,3,4,5 smo onda dzabe ucili! Samo neka ih obara,kad nece da ga ispostuju i nauce za 2 onda nek se nose...Kod njega su zastupljene sve ocene(trojki najvise).
Nekad se ne slazem sa njim,ali uglavno je ok. :) uostalom,nema ko nije cuo za profeosra biologije iz Sapca,cuvenog Magistra.
U zdravlje!