Najbolji domaći bend

1. nisam rekao da je moje misljenje univerzalna istina.....kao sto ni tvoje nije.....
    Nemoj da pričaš na tom dzukadzkom nivou samnom.....

2. ЏУКАЦ ТИ У БУЉИ БРЕ!

3. Ne moze samo jedan. :)
    Smak, Darkwood Dub, Partibrejkersi.

4. Aj' nek budu Brejkersi.

5. НЕЖНИ ДАЛИБОР, ПЕТРОЛ, АУТОПАРК, И-ПЛЕЈ, КАНДА КОЏА & НЕБОЈША!! лололо

6. Tema otvara dilemu koja je to grupa. Zato je smatram suvišnem jer tu nema dileme. To je SMAK i kraj. Ne mogu ni da zamislim argumentovanu raspravu sa pitanjem ko je bolji XYZ bend ili Smak.

Možda bi imalo smisla otvoriti ovu temu za 30 godina, ali videćemo.

7. Ај сад озбиљно: Ајзбрн, Лајбах, Ана Поповић (није бенд, али девојка јебе).

8. Po meni Partibrejkersi is the best,odras'o sam uz Canetovu muziku.

9. Партибрејкерсе исто ценим, нисам неки претерани фан, али први концерт у животу ми је био њихов, ћале ме водио кад сам имао 5 година (па су се све неке студенткиње мотале око нас лололо). И Ортодокс Келтс сам заборавио.

10. ima dosta kvalitetnih bendova, izdvojio bih Partibrejkerse, Riblju Čorbu, YU Grupu i Bjesove.

11. Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.

12. Valdemare, волео неко не волео панк...ментол је ако не призна да тај бенд живи рокенрол пуним плућима пуних двајес јебених година!!! Једини уз Брејкерсе у бившој држави, који су до дана данашњег остали верни почетном заносу.
    Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

13. Ваљда ДОМАЋИ беднови. :)

Пеки ево да те цитирам :)

Прочитај први пост

14. Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

15. @LOL ХП је одличан бенд, али "Није све тако сиво" је далеко од култа.

Мени највише одговарају Дарквуди, 2 концерта која су одржали у Пг су била феноменална, страшно су квалитетни уживо. Рецимо да ми је то омиљени домаћи бенд тренутно, самим тим нека буде и најбољи.

Петрол ми се страшно свиђа, исто два одлична концерта у Пг-у, ККН такође. Генерално српска сцена ме одушевљава са пар бендова који праве баш квалитетну музику. Обојени програм је посебна прича, сунчан дан + ОП је добитна комбинација.

А кад се већ помиње култ - КУД Идијоти, Атеисти, Брејкерси.

16. Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

Mile je bend osnovao još osamdeset osme kad je to bila jedna država tako da bi mogli da se računaju tu. A i sada da se pojavi neki vrhunski bend iz Hrvatske ili Bosne ja bih to računao kao domaće jer pevaju na istom jeziku kojim mi pričamo...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.