Prijava

Em ih ćalovi nam večito podbadaju kako "njihova mama to sprema bolje", em i sami zaboravimo da pohvalimo i da se zahvalimo. Ovo je mesto na kojem odajemo omaž neprikosnovenim kulinarskim specijalitetima naših majaka, jelima na koje bi i Ron Jeremy svršio.

Kevin podvarak! Uf, zemljana posuda, pa nikad kraja, pa vidi tamo pirinač, ajao a vid' ovde mesina, pa svuda svega... Ja sam joj rekao, u novembru cisternu da zamesi, pa smo do marta mirni, dok ti ovo korito vratiš u frižider već si opet gladan

Кевин Костнер.

Fak, htedoh reći Kevin Spejsi, ali vidim pretekoše me u vickastim komentarima, pu! :)

U tom slučaju, kevine krempite, jebu kevu :)

Sećam se maminog prvog pokušaja da napravi pizzu u vreme kada je u Beogradu postojala samo jedna pizzeria i nigde drugde nisi mogao da je kupiš. Dan danas se sećam tog prst i po debelog testa sa domaćim paradajzom iz flaše, šunkom i kačkavaljem prošvercovanim iz Mađarske (iz doba čuvenog Vajkrema), sa ponekom maslinom i na sredini razbijenim jajetom na oko, jer je mama bila ubeđena da to tako treba. U ćošku pleha je bila zabodena feferona za onog ko bi voleo malo ljutkastu varijantu. Bila je to jedna grozna pizza, ali ipak najdraža koju sam u životu pojela.