Prijava

AHHAHAHHAHAHHAHAHHA, Žajke mađijo, nisam sigurna da bi to upalilo, sad ga zamišljam kako se nakon što me izbavi dere na mene što kupujem sladoled kod Hamira. U stvari ne baš dere, nego malo samo povisi glas.

Mene Liam podseća fizički na Kasla i zbog toga mi je skroz antipatičan
http://www.nndb.com/people/142/000025067/harmon3-sized.jpg
Kakav je ljepotan bio :D

da imam internet koji valja, sad bih ovdje okačila jedno 10 slika stane katić. jes lijepa žena, jebo je konj. da ne želim da ispadnem patriota, rekla bih "vidi se da je naša" :D

Ljolj, sad sam guglala, pojma nisam imala da je to ona :D
za razliku od Kasla haha

prelijepa je. inače ne volim mršavice, al je skroz moj tip.
što ti je on antipatičan? :D

To Kasl?! Auuuuuu, jbt, propo level ekspert, ne bih ga nikad prepoznala.

Ne liči mi Liam baš na Kasla, iskreno. :) Nije on čovek uopšte loš, šta više gotivim njegove filmove, ali stalno mi izgleda kao da će da se okrene i viče na mene, zato ga se plašim. Ima tu neku facu i glas kao da je stvoren isključivo da podučava ljude. I da samo malo povisi glas kada nešto zajebu. lolo

Nije loš onaj Šon Bin za sirotinju iz Walking Dead. Nemam pojma kako se zove, slabo pratim tu seriju.

Veruj mi da ne znam ni sama, retko ko u meni izaziva tolku želju da ga drmnem nečim :D

Nije, Džeče, onaj što sam ga okačila je Mark Harmon, Gibs ako si gledla nekad N.C.I.S i dalje je šmeker, ali je mator, ali je bio presavršen mlad :D

Ne znam, ne liči ni meni nešto specijalno, samo me podseća, dovoljno haha :D

što bi on rekao, "i really am ruggedly handsome, arent i?", jbg, to je taj tip koji se nekom svidi, nekom ne :D

мени се ти свиђаш :D

Gibs ako si gledla nekad N.C.I.S i dalje je šmeker, ali je mator, ali je bio presavršen mlad :D

A, da, to sam slabo gledala, ali znam na koga misliš, onaj sedi lik, prepoznajem ga sada, kad malo bolje zagledam.

Slatka je Stana, a Kasl mi je ovako simpatičan, što bi se reklo.

Ne znam, ne liči ni meni nešto specijalno, samo me podseća, dovoljno haha :D

Ne, volim tu seriju, ne želim da ga povezujem sa Lijamom, neeeeeeeeeee!

Ne znam da li je u pitanju šmek mermera uz dobar ugao, ali ovde super izgleda.
https://www.oneonta.edu/faculty/farberas/arth/Images/109images/Roman/augustus/augustus_prima_head.jpg
Sanjala sam pre neki dan da sam putovala vremeplovom iz ne znam kog razloga i da sam posle morala da pustim da ga ubiju neke ubice, da se ne poremeti taj tajmlajn (u snu nije doživeo starost, već su ga mladog ubili), onda kada sam ih videla da odlaze, vratila sam se po njega, i da sam mu se izvinjavala i plakala, dok mi je umro na rukama (ne znam ni ja odakle je to došlo, ali užasno mi je bilo žao). Mislim da je umro, pošto sam se probudila dok se još borio za vazduh.

AU JBT...
što ja nemam takve snove, pa kad se probudim ujutru, pomislim hm kul, prilično zanimljivo, a ne ovako svaki dan udaram glavom o radijator ne bi li izazvao nekakvu amneziju samo da zaboravim sranja koje sanjam.

Lolo, malo sam dopunila podatke iz sna, a imala sam ti i ja prošle nedelje jedan dan košmar za košmarom, baš prejezivo bilo. Ali to mi se jako retko dešava.

E, ali stvarno sam bila pala u bedak, pre nego što su došle ubice sam bila sa njim do neke bašte valjda, i tu sam ga pitala kako uvek uspeva da bude staložen kad donosi bitne odluke (WTF?!). I onda su te ubice upale.
Ovo sam se sad setila zato što sam već imala jedan san sa njim pre dve-tri godine, i tad sam bila kad sam se probudila bukvalno ŠKK. Neka soba od mermera je bila, sećam se samo nekog plitkog bazena, ljubičastih zavesa i da su tu bili još neki ljudi. Znam da sam bila nervozna i da sam jedva čekala da odu da mu nešto kažem. Valjda sam bila nešto kao špijun, ali nisam sigurna. Posle kad su otišli sam mu rekla šta sam imala, i onda se sećam da sam tu stajala neko vreme, i da sam se baš lepo osećala, kao da sam neka osoba od poverenja, nemam pojma.

Ta dva sna su mi bila baš jako živa, i stvarno pojma sa životom nemam otkud u njima Oktavijan Avgust, nisam o liku učila malte ne od srednje, setila sam ga se samo zbog sna.

MOŽDA SU TO SEĆANJA IZ PROŠLOG ŽIVOTA BOKTEMAZO
HAJ SNIMIMO FILM NA TU FORU

Ivane, koliko je jebozovna ta Adele, neverovatno. A plus je i veoma slatka.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8a/63/bf/8a63bf1e358e580ebb36a32327ee89e6.jpg