Prijava

Biće nešto od malog, ali je još plašljiv na neki način...Mada bolje i to nego biti nafuran ko onaj pederčić.

čevu, zar nije buemiju prosek 1 bod po trci?

Samo se vi zajebavajte sa Buemijem,biće on novi Džoni Herbert.

@Surovi: U pravu si, pomesao ga sa Sutilom. Da je osvojio poen, bio bi mu prvi ikada u 3 sezone.
Slabo pratim te statiste.

Trebao sam ja da vas izveštavam, ali se moj retardirani provajder pobrinuo da me spreči.

Dva sjajna vozaca. Mozda ih neko ne pamti, ali ja sam ih obozavao :)
Heinz-Harald Frentzen
Slabije se secam Gerhard Bergera, ali ima dovoljno zanimljivu biografiju :)

Da... Frencen je bio faca. :)

Uskoro postujem rezultate kvalifikacije.

Rezultati kvalifikacija za VN Bahreina:

1. Truli
2. Glok
3. Fetel
4. Baton
5. Hamilton
6. Barikelo
7. Alonso
8. Masa
9. Rozberg
10. Raikonen
11. Kovalainen
12. Nakadžima
13. Kubica
14. Hajdfeld
15. Pike
16. Sutil
17. Buemi
18. Fizikela
19. Veber
20. Burde

Premda ce Sutil verovatno da popije jedno 5 mesta unazad, zbog blokiranja Vebera.
Obi, Frentzen je bio dobar Sumijev ortak... dok mu Sumi nije uzeo devojku, kojom se kasnije ozenio.
A Berger je moj omiljeni vozc ikada. Lik koji se zakucao pravo u zid pri 280 na sat, izasao napolje i odsetao se. Na pitanje novinara kako se oseca, izjavio je "blago potereseno". Car.
A prosle godine je vodio Torro Rossov tim, koji je zavrsio sezonu bolje od Red Bulla i ostvario svoju prvu pobedu sa Vetelom.

Sto se tice sutrasnje trke, iz ovoga sto sam video do sada Tojota zraci, ali ipak tipujem Vetela. Truli je uvek slabiji u trci nego na kval., a Glok je jos zelen. Vetel je brz i pored malog broja krugova koje je odvozio, Bronovi ne izgledaju dominantno, (kao sto rekoh, Baton je dobar kad je prvi, ali slabo taj zna da prestize), a ovi ostali izgleda da ne mogu da se sastave.
Ne znam, meni malo trulo da Tojota bude prva, kako god da se okrene...
I naravno - NAPRED FERARIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111onethousandonehundredandeleven

FERARIJU JEDINI
MI ZA TEBE ZIVIMO
SAMO TEBE VOLIMO
I TEBI SE DIVIMO

A KAD DODJU NEVOLJE
I KAD DODJE TUGA
UVEK CE TE VOLETI
KIWIJI SA JUGA

Che, ocekivao sam da ovu temu stavis na vrh podforuma, kao i one komicare :)

Ferari Ferari... Šta Ferari, koji Ferari...? :)

Primećujem napredak crvenih i srebrnih, 'ajmo, dižemo se... Mnogo me smara ova Tojota, nekako mi je uvek bila, kako da kažem, ispod crte.

ja bih baš voleo da sada tojota uzme prva dva mesta. da se totalno zabiberi takmičenje :D

Ma bilo bi dobro za takmicenje, ali ako hocu takmicenje, otici cu na one nase brdsko-planinske trke, stojadin vs moskvic aleko vs tavria. Jaka disciplina u kojoj je tojota neki drmr.

Treba da pobedjuje Ferari, pogotovo u Monaku, pred bilionerima koji trku posmatraju uzivo sa svojih super-jahti. :)))
Tojota je za one al-kaida ludake u pustinji.

ahhahah istina :D

Sutil je kažnjen za tri mesta unazad na startu.

Rezultati VN Bahreina:

1. Baton
2. Fetel
3. Truli
4. Hamilton
5. Barikelo
6. Raikonen
7. Glok
8. Alonso
9. Rozberg
10. Pike
11. Veber
12. Kovalainen
13. Burde
14. Masa
15. Fizikela
16. Sutil
17. Buemi
18. Kubica
19. Hajdfeld
20. Nakadžima

Che-Vu, ti ćeš da napraviš izveštaj. :)

Iskreno, nisam verovala da će Baton da pobedi. Niti da će Tojota da bude na podijumu. Ali eto, Masa se popravlja, ovaj put je uspeo da završi trku.

BATON POKAZAO 3 PRSTA!!!
Baton-Pravoslavlje-Srbija!!!

Ne mogu da kazem da je trka bila tipicna povornicka, ali posle veoma zanimljivog starta, tojote su kao i obicno pocele da blede. Vetel me je malo razocarao. Sto je najvaznije - prvi poeni za moj tim, Ferari.
Bron sada vodi medju timovima, sa impozantnih 50 poena; ja jedva cekam evropske trke i nove bolide Brona, Meklarena i Ferarija. Tada ce sampionat zaista da se otvori. Ferari i Meklaren izlaze iz senke.
Hamilton je takodje tu, tiho cetvrti. U svakoj trci je sve bolji i bolji. On bi trebao da najvise profitira od osvezenja koje ce pojedini timovi da pocnu da koriste pred sledeci deo sezone, koja je jos veoma mlada i ceka da se veliki timovi dozovu.
BMW nastavlja da se blamira.

I jos jednom - veliki rispek Batonu za 3 prsta! :)))

Ne,čika Gvozden će da napravi izveštaj pošto je ovo bila prva trka koja je počela u bogougodno vreme 14:00,pa sam je celu pogledao,uz pivo,sa lećatom.Zato sam kompetentan. :)
Elem.
Potpuno nejasna Tojota sa gumama u srednjem delu trke.Direktan i jedini razlog Batonove pobede.Mislim vozio je Dženson ok,ništa posebno,Bron opet na visini zadatka,ali da se u Tojoti nisu do jaja zajebali sa gumama u srednjem delu trke ne bi mogao dalje od trećeg mesta.
Fetel sjajan.Vozio k'o mator.Konstanto,mirno,vrhunska boks taktika.Za jurnjavu za Batonom mu je ipak potreban jači bolid,ali s druge strane jasno je da svakoga u ovom trenutku može da drži iza sebe.
Truli solidan i ništa više.Sasekle su ga gume,ali i posle toga nije mi delovao nešto napaljeno,nije napao Fetela njah sav je nekako Šilja jebem ga u usta.Imam utisak da on do pobede može da dodje samo ako ima pol-poziciju,odbrani prvo mesto na početku i odveze do kraja.
Hamilton-šta reći o njegovoj tituli i njegovim mogućnostima kada svi u Meklarenu pa i on sam smatra kao baš do jaja rezultat i pomak što je četvrti na četvrtoj trci.
Apsolutno sam siguran da on dolazi na svoje,jedan dobar vozač i ništa više.Nikad više neće uzeti ništa.I to nema veze sa dvospratnim difuzorima,a inače Meklaren je već na ovoj trci imao difuzor sličan tom famoznom Bronovom i Tojotinom za razliku od recimo Fetela.
Barikelo-večiti drugi vozač još sada i matorac,ali ima vrhunski auto.Dovoljno da do kraja sezone završava oko 4-og,5-o mesta i tako donese titulu Bronu u šampionatu konstruktora.Jednostavno Bron,jedini jači tim sa dvojicom kompetentnih vozača.
Glok-kriminalan vozač u brzom autu.
Ferari-i dalje teški kanal,možda se malo dignu do kraja sezone,ali ova ekipa polako dolazi na nivo pre Šumahera, kada su Masa i Rajkonen bili Alezi i Berger.Loš auto,loša logistika kombinovano sa Zauberovim talentima jednako pretposlednji tim.
BMW-nisu imali sreće ali i kad je budu imali ne treba očekivati čuda od njih,realno ekipa i vozači za pokoji podijum.
Vilijams-već 10 godina nikome nije jasno šta se u toj ekipi radi koji kurac,tako da to i ove godine ostaje velika misterija.
Reno-na putu da ponove kriminalnu sezonu od prošle godine,nažalost Alonso kao da nije čovek za više od one dve titule,ali treba sačekati i dalje ga računam u majstore.
Kovalainen-zovi me Meklarene,imam položeno.
Fors Indija-biće tu bodova,Fizikela konačno u timu u kojem može da zasere i da ga bole kurac jer su najgori što očigledno doprinosi njegovoj vožnji.Zutil dobar.
Toro Roso-Burde kul,Buemi podbacio,veliki talenat,novi Sena. :)))
Nakadžima jebem ga u usta,morao je samo on da odustane. :)
Veber na nivou.

Realno ne vidim,ko bi mogao,prvo u konstruktorima da uzme titulu Bronu.Jedina ekipa sa dva vozača koji konstatno mogu da osvajaju bodove.
Što se tiče pojedinaca.
Jebem mu mater,nekako ide ovaj Baton ka tituli,jer realno ima tu još par vozača dobrih,ali moj neki utisak da su to vozači neprivikli na ove rezultate i ove uloge favorita (Fetel,Truli,Glok... ) i nekako kul im je skroz da završe drugi,treći,čevtrti a Baton je izgleda jedini skapirao da su Meklaren i Ferari lipsali i da nema boljih od njega i da zašto jebote da ne osvoji titulu.Tako mi se nekako čini.
I pogledajte atmosferu posle trke.Mega blejačka.Fetel i Baton se nešto zajebavaju,lupkaju se,bole ih kurac,nema tu rivalstava tipa Šumi-Hil,Šumi-Hakinen,Alonso-Rajkonen,Hamilton-Masa sve je ove sezone mnogo više easy going,laganica ovo ono,ok Batone ti ćeš biti šampion,posle ćemo se svi zajedno napiti kod Trulija ko bulje i šmrkati belo i igrati soni. :) To je nekako skroz kul ove sezone ali mislim da nije bolje na duže staze.
Mora da se razvije neki novi rivalitet ubrzo,tipa Fetel-Baton,to bi bilo fino.