Prijava

Iako se vodi kao recnik slenga, Vukajlija sve vise postaje zbirka saljivih definicija. Predlazem posebno odvajanje kao i ukidanje opcije davanja minusa na definicije o slengu.

http://vukajlija.com/vukajlija/12863
Ovde piše sve što ste oduvek želeli, dakle ne samo sleng.

брате предлагано, ал ништа није било од тога јер је немогуће одвојити сленг од несленга аутоматски, а модове вероватно боли туки да се бакћу са тим... тако да јбга!

Мож да буде сленг колко оћеш, ал ако су глупе (ко што обично и јесу) има да им лупим минушчину ко кућу.

@Culle - Citao sam to ranije, ali vidis, upravo ta defka nije sleng a nalazi se na ovom sajtu, uostalom, kao i mnoge druge. Ne kazem da su nekvalitetne, naprotiv, ima sjajnih defki koje su mnogo doprinele ovom sajtu, ali ipak, one nisu sleng.

@Fejs - Verujem da je bilo predlagano ali nisam nasao. Pa to im je pos'o, da uredjuju sajt. Moze da se napravi posebna kategorija koju bi autori birali pri samom postavljanju definicije.

Predlazem posebno odvajanje kao i ukidanje opcije davanja minusa na definicije o slengu.

Али има и лоших дефиниција сленга, зашто би се онемогућавало члановима да такве дефиниције ,,казне"?

Ma daj čoveče kaki odvojen sleng kake pičke materine. Šta, radža-rakija, bra'o plus.

Otvorite temu definicije slenga pa tu kačite najbolje i reklamirajte. Đe problem?

A čemu to? Svi predlažu a niko da kaže poentu.

Na stranu što su 70% definicija "čistog slenga" teške šitčine.

Radža-rakija fazon. Koga zabole za to.

Covece, ako je defka losa, nemoj da joj das plus ili nek je modovi izbrisu kao nekvalitetnu. Sa druge strane to bi sprecilo hejtere da daju minus na sleng.

Mislim da nije izvodljivo. A i da jeste, čemu? I sleng može da bude loše definisan.
Dodatak: je li cilj da štitimo sleng ili autore? Od hejtera se ne može pobeći. Nekima je mogućnost ocenjivanja na sajtu (bilo kom) najveći uspeh nakon izbora za higijeničara u 3. razredu.

Ово са минусима стварно више нема смисла. Нема везе са тобом, Софисте, али стварно више иду на јетру ликови који цмиздре чим неко лупи минус на св. Сленг. То ти ко кад би ја снимио филм и зато што сам снимио филм захтевам аутоматски награде на фестивалима играног филма и пљујем по критичарима. Е неш колега!

Tulume, poenta je u tome da dobre definicije za sleng, mozda zato sto nisu duhovite, dobijaju minuse jer neki lik koji je dosao na ovaj sajt da bi citao viceve nije zadovoljan. Sa druge strane, sajt koji se vodi kao recnik slenga mahom je preplavljen definicijama koje nisu sleng, zato predlazem izdvajanje.