Prijava

Preturam po forumu sat vremena i ne uspevam da nadjem temu, te moram ponovo da je pokrenem. Tiče se Borislava Novakova, momka obolelog od leukemije - dakle:

Potrebni su muškarci iz Novog Sada, okoline ili oni koji ovde borave, a koji su opšta krvna grupa, da pomognu u spašavanju jednog života i daju krv. Ja sam danas konačno to obavio (imao sitnije komplikacije pa sam morao da sačekam desetak dana) i stvar ide sledećim redosledom:

- Odeš do instituta, javiš se tamo na prijavnici, popuniš formular najnormalnije i pošalju te u jednu sobu.

- Obaviš rutinski pregled (rad srca, pluća, puls, pritisak..), uzmu ti uzorak i jave ti kad da dodješ, ili ti tada kažu - zavisi. DAVAOCI SU HITNO POTREBNI!

- Sama procedura je sledeća - uzimaju ti se samo krvne pločice a aparat na koji te priključe ti ostatak krvi vraća u organizam. Ne boli, nije strašno, samo traje oko sat i po. Vrlo su ljubazni i uljudni, puste ti film koji hoćeš, posle te nahrane i dobiješ šolju i kalendar (jebo mamu baš lepa šolja).

Tako da ne ustručavajte se, ne boli, ne košta a momku će možda spasiti život. Ljudski je, lepo je, dobro je delo. Da se ne daj bože neko od nas nadje u toj situaciji, molio bi Boga da se nadju davaoci. Te s toga, budimo ljudi, pomozimo.

Verujem da je ova tema korisnija od 90% drugih, te se s toga unapred izvinjavam na mogućem spemovanju kako bi tema ostala "vidna" što je duže moguće. Ako vas nešto interesuje slobodno pitajte.

Hvala, neka sad ove.

Ja bi možda naletio da sam u Novom Sadu i da sam zdrav. Ali me muči neka viroza već 15 dana. Inače podržavam akciju i ko god može, što kaže Melkijades bilo bi lijepo, a može se momku spasiti život.

Nastavite ipak na onoj staroj temi.
Kopiraj svoj prvi post odavde tamo.

Da se ne daj bože neko od nas nadje u toj situaciji, molio bi Boga da se nadju davaoci. Te s toga, budimo ljudi, pomozimo.

ЛОЛО! Е сад нећу. Пропагираш користољубље, а не људољубље.

Лули, бгате, линковао си тему с модфорума.
Чисто да ти јавим.

u bokte. hvala, editovah gore. :)