Prijava

Biće džamija u NS. Na raskršću Cara Dušana i Futoške. Rezervirano je gradilište, još prošle godine. I smatram da je to ok.

obmana brate, nemaju oni dovoljno glasova da izglasaju nezavinost pa ovim igricama pokušavaju da isprovociraju narod i podignu tenzije.

Ko diže tenzije vojvodina ili beograd :)

Мени је војвођанска аутономија идиотска, ал не због тога што Војводина има аутономију, него што САМО она има аутономију. Глупо је имати једну АП. Или цела република да буде регионализована или да буде централизована, дебилно је решење да буде напола.

Ево нпр у Врању цвета криминал, град се колико чујемо овде распада, а зашто? Зато што не постоји начелник не зна се колико дуго. А зашто не постоји? Јер је онај ко треба да одлучи о њему у Бг-у. А тог гузоњу у Бг-у боли курац да се вози 4-5 сати до Врања да види шта је и како је, и да одради свој посао. Е зато је добра децентрализација.

i ja dajem glas decentralizacijii i regionalizaciji, sasvim normalna i poštena stvar.
ali se tim guzonjama u bg slabo nešto isplati da to pokrenu.

Pa vi ste veći separatisti od nas vojvođana :)
Elem evo da još jednom postavim ovaj komentar sa b92

Mi iz uzickog kraja i Zapadne Srbije sto nas tako "prozivate da smo glasni etc" mi bi prvi voleli da se vi otcepite jer u sustini nam i ne trebate ni vi ni BG, jer vi kocite nas, a ne mi vas; kad Vojvodanji protestuju s traktorima njima se daju subvencije kad se u Pozezi protestuje zbog malina izvodite zandarmeriju na nas... sram da vas bude sve vas iz BG-a i preko save

Погледајте Европу из Гугл Ртха и реците ми која земља нема покрајине, области или чак и републике... Само на Балкану их нема јер се трипују сепаратизми. И није то ствар ничег другог до ефикаснијег и јефтинијег управљања.

Biće džamija u NS. Na raskršću Cara Dušana i Futoške. Rezervirano je gradilište, još prošle godine. I smatram da je to ok.

lepo je to sto je tebi to ok,al to su samo price da ce tu biti.mislim da dobrih 4-5 godina se prica o tome.nije to hotel da se rezervise ili kako bi ti domagoj rekao "rezervira".pocela je prica da ce tu biti jer im je centar 5 metar odatle,pa se automatski ta lokacija dovodi u vezu sa izgradjom dzamije.

Погледајте Европу из Гугл Ртха и реците ми која земља нема покрајине, области или чак и републике... Само на Балкану их нема јер се трипују сепаратизми. И није то ствар ничег другог до ефикаснијег и јефтинијег управљања.

s'obzirom da je ovo balkan,jako zajeban deo sto se tice eskalacije sukoba.svaka varnica je moguc uvod u separatizam.i velika je razlika izmedju autonomije i regionalizacije.

ne znam zasto se stresiras...to sto si rekao su price,a ne cinjenice.da su dobili to zemljiste,vec bi sagradili dzamiju,ne bi propustili i ne bi cekali.u to sam siguran.mozda si pripadnik islamske vere.to je tvoje legitimno pravo.to nema veze sa pricama vec sa cinjenicnim stanjem,to za gradnju.da,ja sam skroz ok.moras malo da iskuliras,ono da sacekas da ti prodje menzis,pa da pricas sa ljudima.

niko te nije zvao ovde,slobodno se vrati tamo odakle si dosao.ja cu tebe proci kao sto si i ti prosao moj grad,uslovno receno moj.tako nesto mozes reci na internetu,u gradu verovatno hvalis svaki kamicak novog sada.
druga stvar je da se nisam zakacio za tebe vec za tvoj komentar koji nije tacan,a i pogodio sam da si neki domagoj.neka,ni to mi ne smeta,svako ima pravo da kaze sta misli.posebno na internetu,malo je jadno sto se komentari onlajn razlikuju od komentara lajv(lakse tako reci).jebi ga,to od coveka do coveka ide.

Zato i jeste slepo crevo zbog vas dođoša opaaaa

hrabri covek izbrisao svoje komentare.to je jako lepo i korektno.

Jesi li sretan?
Povlačim vodu....

To je samo izmišljena situacija da bi se skrenula pažnja sa juga na sever i ništa drugo. Kakav crni separatizam u Vojvodini kada je istu naselilo zilion Srba iz RS i RSK 95-e (deluje mi kao da je to namerno napravljeno 95-e u dogovoru Tuđman-Milošević, da bi se u Vojvodinu pogustilo srBsko stanovništvo),i od istih nema većih Srba. Ta kobna deklaracija o autonomiji je samo slovo na papiru, i sam Kasa se ograničio od nje. Nešto mi ni Nenad Čvarak nije reagovao jako na tu deklaraciju pa ni na proteste u vezi nje, a debeli je inače pokazatelj da nešto nije u redu. Mislim nekako mi bila slaba reakcija na sve to sranje u vezi sa tom deklaracijom. Mislim da je samo zamagljivanje stvarnih stvari i skratanje pažnje sa juga na sever. Uvek se desi neko sranje koje skrene pažnju sa nečeg drugog. Nisam pobornik teorije zavere i fala bogu nisam paranaoik kao 80% Srbije ali nešto mi je tu smrdljivo, sem Pajtića koji damfa na kilometar.