Prijava

Borko, idi drkaj jebote.

А да ти одеш и креснеш се за промену? Уме то повољно да утиче и на психу и на целокупно здравље.

Толико и о пвту.

A cekaj, sto ti sad hoces nas da smaras jer ti se ne svidja nas nacin zabave? Je l ja tebi ne dam da drkas? Ili da igras igrice? Ili da guglas debilne avatare? Iskuliraj.

Због начина забаве пар људи већи део Вуке се смара.

Постерџијама је забава да праве постере, некима да праве постер у постеру. Што се они банују? Шта фали вицу као дефки?

Zato sto je to protiv jebenih pravila. Trolovanje nije.

А сви пржитељи би могли међусобно једни другима да попуше. Мада им треба честитати, сјебали су Вуку горе него постерџије. Могло би се рећи докосурити, јер како другачије прокоментарисати чињеницу да је од 10 коментара девет било о прпуцавања око музике и религије, на сајту који треба да буде забавног карактера?

Толико покиданих живаца зарад лечења сопствених комплекса и доказивања да су бољи и паметнији јер само умеју да испровоцирају је по мени само доказ јадности.

Модови дефинитивно свршавају на бан опцију. Заиста, допустити оволико спема и дебилизма, заправо чак и подстицање истог, од стране оних који би требали да га санкционишу, само да би број банованих био већи, само показује колико су модови психопатолошки везани за бан опцију, да једноставно само траже повод да банују што је више могуће, како би заситили своје пориве, его а биће и да би коначно нашли сексуално задовољство, јер други разлог збиља не видим.

Миран, Борко, миран.

Видиш, ложење прженица је само још један вид забаве. Што је за неког забава, за неког другог није. Не можеш свету угодити, нити се можеш са свима сложити.
Оно што можеш, јесте да бациш провокацију и да гледаш како су ликови УВЕК спремни да се нешто доказују, што аргументовано, што без аргумената, али зато је неизмерно забавно колико се они упињу да ти нешто објасне и да те просветле.
И то је јадно? Ок, прихатићу то. Мислиш ли да то мења мој досадашњи став? Ич не.
Немој увек бити такав мргуд и бринути о судбини ИНТЕРНЕТ САЈТА (намерно сам написао великим, јер га многи и даље доживљавају претерано стварно), него направи кокице, опусти се и читај расправе.

Borko dobro ti kaže ovo fino dete Pufničica - IDI DRKAJ ne smaraj ovde to što ti sad radiš je takođe trolovanje..

Вероватно су ту јер такве ствари смарају и нису занимљиве већини?

Е, чекај и да изнесем своје мишљење.

Дакле, ово све је имало сврхе када се Зајк сам зезао, али сада једноставно више нема сврхе. Ако мене питате, претерали сте. Правите тролове са глупим постерима и дефиницијама, па навлачите прженице да их банујемо. Генијално, нема шта.

Ако вам је уопште стало до сајта, а већина вас сматра да им је стало, пријављујте лоше дефиниције и постере за брисање, уместо да набијате 200 коментара на бесмислене постере, како би неколико члана ЕКВ-секте навукли на бан. Све то што ви радите је већ установљено:

1. ЕКВ је најгори бенд, они су распале наркоманчине.
2. Српски спортисти су усташе.
3. Гитару свирају наркомани и секташи.

итд.

Ја вам први кажем да ваше тролове од сад бришем чим их поставите, боли ме туки да гледам како набијате петстошесеосам коментара на нешто што нема смисла.

ЕКВ је најгори бенд, они су распале наркоманчине.

KO KAZE TO?? ODAKLE TI PRAVO...idi slusaj sasu popovica

Nije tačno Peki oni to sami traže jer su paljevine da se ne primaju ne bi bilo zabavno da ih zajebavamo i plus nisu samo srpski sportisti ustaše nego i naučnici
http://vukajlija.com/zabava/posteri/64651#comment_862981
Ima i dosta Kizinih komentara na istom posteru...

Пеки д џем
Оке, нећемо правити тако глупе навлакуше, обећавамо. Можемо ли бар да оставимо конкурс отворен, јер ће увек бити прженица, како год окренеш?

dr janković, razočarao si me!
ne vidim poentu svega ovoga, meni je totalno degutantno. šta ste hteli ovim reći, vi ste neke face sad na sajtu, šta li?
nekad se ovde mnogo kvalitetnije zezalo. ovo vaše zezanje je na nivou retarda jebote. šta je tu smešno?

Смешно је било гледати како се изнова исти ликови јављају да објашњавају.

Peki me je sad razocarao i kao covek i kao komunista:(

ђаво, нек си им рекла, него ко држи кафану?? :)

Барем један мод ако ништа. Свакако довољно да не пишем више.

Само једно, Јанковићу, нисам ти ја кер па да ме тако смирујеш, а и ти лоле пробај да креснеш нешто, прија више него дркање.

ovo vaše zezanje je na nivou retarda jebote.

Свака част Тасманијски што овако концизно написа, потписујем. Смарају цео сајт шалама које нису смешне ни ретардима.

Преженица ће бити докле год је вас да их правите, бар у овој мери. Кажем, већ је установљено да 75% постерџија чине клинци који су у стању да вас напуше курцем зато што сте рекли да је Младеновић наркоман. Јанковићу, ти си овде већ дужи период, знаш и сам колико је расправа на тему ЕКВ и Метал музике било и раније, када није било постера.

Само вам кажем, ман'те се ћорава посла, оцењујте дефиниције, радите нешто корисно.

Едит: Е тако, а сад одо да једем.