Podijeli sa Vukajlijašima

1. ањњ како дивно! па уживам сада ♥ она наступа у народном?

2. I to što kažeš. :-)

3. C, nema tamo mesta za nju, ako me razumeš;)

4. гррр онда, прочитала сам сада врло леп интервју са њом, поштовање према таквој вери у свој таленат и на труду, а драго ми је и што су јој блиски људи таква подршка :) није битно остало :)

5. Jesi ga to kolima umlatio? :)

6. Добио ћале на поклон од свог тетка који је био Титов телохранитељ и шта већ, могуће да је Тито укокао ово чудо па му поклонио ал то не знам. И сад оће ћале да прода, докурчило му ваљда а и мисли да може да узме добар кеш.

7. Озбиљно сад, ако знате неку будалу што воли ове ствари, јавите.

8. ciljajte na 55+ godina starosti ljude,ima tu jos dosta komunjara zakletih

9. могуће да је Тито укокао ово чудо

Verovatno u Karađorđevu. Tamo su mu ih vezivali za drvo da može ćopavi lakše da puca. Ima za te stvari mušterija, siguran sam...

10. Да, причао је ћале о Карађорђеву.

11. Ja ti zelim da ih prodas za dobre pare, ali mislim da od ta kurca nema nista. Trofej ima vrednost samo ako si ga ti odstrelio. Kada na kraju shvatis da za njega ne mogu da se uzmu nikakve narocite pare, najbolje je da ga i on pokloni nekom uz istu pricu, a ovaj misli da to vredi kao zna koliko. OK su rogovi, lep perspektivan primerak, ne gleda se to raspon nego se meri zapremina, ovo ti je neko srebro otprililike.

PS. Ja toliko toga imam da kad bi makar 100E mogao da uzmem za jedne, imao bih za dooobar auto. Jedino ako bih otvarao nekad neki lovacki restoran, al i za to mi je previse.

12. То ми треба, стручно мишљење. Већ сам једном питао на неком ловачком форуму и рекли су ми фазон 100-200 евра, ал ћалету мало, он оће сто милијона ко да му виси диносаурус на зиду а не ово говедо.

Фала.

13. Ima onih skorojevića što hoće da se kurče i lažu kako su oni upucali nešto, a i za cifru je torazulu u pravu...

14. Kakva lobotomija sad na b92 od "Političkog analitičara"

15. Какви имбецили у коментарима на атомску бомбу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.