Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ovo je sasvim normalno. Zdravlje treba da je na prvom mestu, a užitak je, verujem, potpuno isti, ako ne i bolji.

Sigurno je i mnogo udobnije od onog ronilačkog odela u kojem se mnogo znojim tokom seksa.

2. ovo dobro kad ona dobije

3. Pre par godina sam na jućubu naletela na kondom za jezik. Smislili oni šašavi Japanci. Sad ga nema nigde. Izgleda nije zaživelo.

4. Nije zaživeo ni onaj 'piško' pomoću kojeg žena može da piša stojeći, mislim da imam negde i definiciju o tom proizvodu.

5. TO DUSXHANE REVOLUCIJO!!!

6. Nije zaživeo ni onaj 'piško' pomoću kojeg žena može da piša stojeći, mislim da imam negde i definiciju o tom proizvodu. Procitajte me

mislim da imam negde i definiciju o tom proizvodu. Procitajte me

imam negde i definiciju

Procitajte me

Eeee grujane grujane, lisico jedna....

7. Pre par godina sam na jućubu naletela na kondom za jezik. Smislili oni šašavi Japanci. Sad ga nema nigde. Izgleda nije zaživelo.

Zaživelo bi, ali ljudi ga ukapirali kao kondom za one s malim pa nisu kupovali.

8. u čemu je fora sa ovim kurtonom za tijelo? podrazumijeva se da se legne sa nekim koga ni štapom ne bi dotakao?

9. Pa to ti je recimo za ove situacije...
    Muvaš ribetinu, smaraš je da ti da pičke, smaraš, smaraš i na kraju je privedeš u auto, nasilno naravno. Moliš, daj pičke bona, a što mi ne daš, je li to zato što sam sa Kosova? I ona se u jednom momentu od količine straha, usere u gaće. Ali to za tebe nije nikakva prepreka, vadiš iz gepeka kurton za tijelo i nabijaš ga. Biće jebana!

10. Ne znasm u čemu je fora. Nadala sam se da će neko od vas provaliti..
    Evo, Makaronac ima neke ideje.

11. Ako ovaj Oto Pestner ne jebe, ja ne znam ko jebe...

12. Stigo mi mejl, namenjen nekom fudbaleru iz crnogorske prve lige, koji se zove ko ja i slicnog je prezimena, da potpisem ugovor kojim ce neki agenti da me predstavljaju i da mi nadju klub u Vijetnamu, Tajlandu ili Maleziji.

Odgovorih mu da mi ne odgovara to, da moze samo Primera ili eventualno serija A, a necu Premijer ligu jer mi tamo ladno po usima pa ne smem da udaram loptu glavom da mi ne otpadnu.

Naso sam fudbalera, sve po protokolu, stvarno se agent zajebo i meni poslao ugovor :)

13. Oteo si nekome komad ljeba iz usta. Jel te sramota? Možda je dijete sa sela.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.