Prijava

хахаха ово је живот

Komad, odličan ovaj bibi što ide svuda!!!!

da, baš je fora...djeluje nestabilno, ali ipak se taljiga.... :)

Bio ja u subotu kod majstora da mi sredi kola pred letovanje, u rodnom mi gradu, ulazim u dvorište servisa a ispred mene citroen sa austrijskim tablama. Izađem iz kola,majstora nigde a na klupi pod drvetom sedi ciga, vlasnik citroena, kaže majstori su na ručku. Sednem i ja, ispričamo se slatko, on iz Smed Palanke, otišao u Beč još '71. Godine, sad bio u Makedonijji pa u povratku došao kod majstora da sredi auto. Dok smo ćaskali, majstori završili ručak i došli da rade, on utera svoja kola na kanal a ja pođem po svoja i primetim da na zadnjem sedištu njegovih kola spava žena. Pomislim ludi ciga, ostavio ženu da spava na suncu a sad je još oterao na kanal. Dok sam se ja bavio pomeranjem mojih kola u jednu pa u drugu radionicu, eto cige, završio popravku, istera kola iz dvorišta i ode u Palanku. Malo zatim, odem u unutrašnjost servisa da čujem da li imaju deo koji meni treba, gazdarica proverava telefonom kad dođe gazda i umire od smeha, kaže ode ciga, a ženu zaboravio. Ona se probudila i izašla iz kola a on seo u kola, mislio da ona spava i dalje, i zapalio za Palanku. Ja pogledam, žena sedi na istoj onoj klupi u hladovini i čeka.
Majstor kaže - ode vam muž a ona kaže, nije, samo proba kola. Kaže majstor - nije, otišao je, pozdravili smo se a ona poče da se krsti, kaže - pa dal je normalan i poče da se smeje i ona sa nama. Mi se do tada kao i uzdržavali da se ne smejemo a onda počnemo uglas. Pita je majstro ima li broj telefona, kaže nema, ima austrijski ali on stavio makedonsku karticu. Kaže moj brat - pa dobro, nije Palanka daleko, ima i autobusa a ciganka kaže "A taksa? Ima iz principa da uzmem taksu. Da je bila neka druga, ne bi je izgubio." Ostavimo mi i ciganku i moja kola u servisu i posle par sati vratimo se po kola i pitamo šta je bilo sa cigom i ženom. Kažu, čekala, čekala pa otišla na stanicu da hvata autobus za Palanku. A muž stigao posle desetak minuta (verovatno je primetio da je nema tek kad je došlo vreme da ruča) pa kad je čuo, kažu, uhvatio se bukvalno sa obe ruke za glavu i kaže "Ijaoooo, sad će da se svaaaaađaaaaa!!!"
Ja od tad već dva dana ne mogu da se otresem tog tužnog ciginog vapaja i samo ponavljam ijaooo sad će da se svađaaaaaaa...

Maratone si kod Lazića terao auto?

Prošlo je dva dana, ta svađa je već davno završila :-)

Maratone si kod Lazića terao auto?

Ako mi veruješ, nemam pojma kako se čovek preziva, svi ga zovu Zoka francuz (radi samo francuze) ili Zoka Citroen. Bohor zna o kome pričam.

Jeste. To je Zoka Lazić. Kad ideš iz Mld posle Dragovića je na 300 metara fazon:)
Rajkovac. Citroen i oraji u dvorištu nema šta da bude drugo

E baš tako. Samo, nema od Dragovića ni 100 metara, odmah iza krivine.
EDIT: Ako poznaješ Zoku, onda znaš i koliko ga je sve ovo zabavilo.

Moj metar je Šepšinski. Diskutabilno :)