Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tijana Ivković, btw, reče mi drugarca da je zna.

2. Olanika video sam javio mi nije se.

3. hajde reci gde i kad je to bilo,hajde :D

video sam preko 1000(ipak mnogo vise preko hiljadu mnogo,sve sa vukajlije i sve) ljudi kojima znam niknejm na vukajliji tako u prolazu ali svi ste bili u nekim drustvima pa mi bilo glupo da kao prilazim kao e ja sam ol sa vukajlije,otkud znam ko krije da bleji na vukajliji a ko ne

inace

ova sto prica o star vorsu mi je gledala kurac dugo ali mrzelo me da je lujmujem,iako dobra picka ipak nista u poredjenju sa zilion picaka i likova koji me gledaju da hoce da mi izdrkaju,pa sam je brzo i zaboravio

4. Druze to je devojka od ovog djordjija, sto je clan tarzanije i vukajlije. Znaci umalo da mu jebes ribu?

5. ova sto prica o star vorsu mi je gledala kurac dugo ali mrzelo me da je lujmujem,iako dobra picka ipak nista u poredjenju sa zilion picaka i likova koji hoce da mi izdrkaju,pa sam je brzo i zaboravio

:D

6. Druze to je devojka od ovog djordjija, sto je clan tarzanije i vukajlije. Znaci umalo da mu jebes ribu?

Niđe veze, ne lupetaj.

7. Ozbiljno, kad je gostovao na rtv pricao je o tome

8. Kladim se da bi vukajlijaši ovo napravili 100x puta bolje.

9. aghahgahgahgahghahghahgahgha što je bilo maco gahgahghaghgahgahhahahxaxaxaxa

10. Колико год да је Ђовак хумор однос трансфера и добрих момената се поправио, овај брат што гура прст у дупе је јачи од свих њихових ранијих радова реално.

11. +1 на брата што гура прст у дупе и омирише после кад креће.
    -1 на 83% осталог.

12. Sukob studenata je dobar segment.

13. Fala, igrao se malo u fotošopu.

14. KAKAV JE TO MUSKARAC AKO NIJE MALJAV PO GRUDIMA?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.