Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ajd sve ostale linije manje-više ok, ali 26 je bila nepodnošljiva, ko se vozio, zna. Sad su konačno izbacili te razdrndane buseve...

2. ahahaha moraćemo nekad ove GODINE :D

joj nemoj munholanda, linč pšederčina
    srećžno ti bilo, film je dno dna

3. vodila se prica pre 2-3 meseca o stekarama, ali je bilo na nekoj od ovih standardnih tema, bilo je dobrih prica, ne znam da li ima materijala za temu

4. ja znam lika koji dobije platu hiljadu maraka i isti taj dan odigra tiket kvote 5 i stavi 5 maraka i raduje se kad dobije xD

5. @grozdan:

ma ja pročitao ovlaš onaj deo "beograd-stokholm" i razumeo ga kao, "ma da, tolko nam je dobar gradski prevoz da smo uveli i liniju direkt do švedske, zemlje blagostanja"

retard

6. Astal stras bozja, svaka cast

7. deky_aod
    Indijci prljaviji od cigana

Amin.

Jbt Mumbai bi imao jednu od najboljih plaza na svetu da u realnosti ne izgleda ovako

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Polluted_Beach_of_Mumbai._Girgaum_Chowpaty._Maharashtra,_India._(1).JPG

8. http://i.imgur.com/BmObgaoh.jpg
    Minvajl katar indusi #pesak #samobahato #samorsorymastropušikurac

9. боже сачувај

10. Pa dobro, kapiram da je to ta populacija koja prati/kupuje alo

Ukupan broj glasova: 1195

Ne, Srbija treba da ostane republika: 36%
    Da, bilo bi bolje da je Srbija kraljevina: 64%

11. I norveška i belgija su kraljevine pa vidite kakav standard imaju
    Dživdžan zbori

12. Hahaha kakvi maloumnjaci

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.